Ieri a aparut ceasul comandat de pe Chrono24.
Dupa mai multe cautari si multe ceasuri adaugate la favorite m-am oprit la acesta.
Aveam 3 buc la favorite:
Oris Aquis Titan small second 46mm (dar s-a dat)
Tissot Seastar 2000 Powermatic 80 (dar dupa ce am citit pe aici cate ceva si ce a spus si Claudiu ,am abandonat idea)
Longines hydroconquest 43mm ( avea cureaua taiata pt 17cm circumferinta ,fiind prea mica)
Cand a aparut acesta.Sper sa fi facut o alegere buna, nu prea ma pricep la ceasuri mecanice.
Am avut doar quart: Vostok Europe,Tissot si un Astron.Pe acesta din urma l-am dat am mai pus diferenta si l-am luat pe acesta.
Sper doar ca am facut alegerea corecta.Aici am avut ce invata cate ceva de la voi.
Multumesc
https://imgur.com/a/1YPPEch
Primul meu automat :Atlantic
Re: Primul meu automat :Atlantic
mda.. trebuia sa fi postat un Omega, un Rolex ,un Tudor ceva.N-am bre ,asta e.
Se poate sterge postare.
Multumesc
Se poate sterge postare.
Multumesc
Nu te agita....
Este buna alegerea,banuiesc ca este cu Valjoux,aceasta alegere nu este niciodata gresita!

Este buna alegerea,banuiesc ca este cu Valjoux,aceasta alegere nu este niciodata gresita!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Multumesc pentru raspuns domnule Claudiu.Este adevarat, m-am agitat un pic
...Doream o confirmare si ma bucur ca a venit din partea dumneavoastra.Multumesc
Da..este 7750 .Sper sa ajunga la servisat la dumneavoastra.
Nu a fost purtat , este NOS, dar totusi e din 2014 si nu stiu daca ar trebui sau nu servisat.

Da..este 7750 .Sper sa ajunga la servisat la dumneavoastra.
Nu a fost purtat , este NOS, dar totusi e din 2014 si nu stiu daca ar trebui sau nu servisat.