Ma bucur ca nu esti descurajat de scaparile Hamilton (scapare pentru tine)
Nici eu nu sunt descurajat si caut in continuare Aqua Riva.
Comparatia cu Tissot nu este" jignitoare",ca brand swatch Tissot se bucura cu mult mai mult de atentie in grup diversitatea este mult superioara si au produse in toate segmentele chiar si cel de lux,Hamilton nu are inca asta.
Limbile PR (nu PRC) 200 sunt la acelasi nivel cu Hamilton si sunt sigur produse de acelasi producator la acelasi standard.
Nu sunt de acord ca Swatch a pozitionat bine Hamilton in segmentul sau la momentul la care a fost produs ceasul tau.
Pozitionarea corespunzatoare a inceput doar la mijlocul anului trecut si este consolidata acest an de la Basel.
Produsele noi Hamilton sunt mai scumpe ,probabil pentru a face diferenta vanzatorii au primit discount-uri pentru ce aveau pe stoc (produse inferioare Hamilton celor din "sezonul" 2010-2011)
Hamiton a evoluat in salturi din 2000 incoace,se vede de la o posta diferenta dintre Khaki 2000 si Khaki 2010.
Astazi Hamilton produce cu totul altceva si se apropie in sfarsit de Mido .
Target piata US (se stie de ce)+ europenii "nostalgici''
Cu cat lucrurile sunt mai complicate...scriai tu ,nu sunt de acord cu asta.
Nu este deloc o scuza acceptabila.
De scama ai scapat si ma bucur mult,este posibil ca cel de pe stoc in Tg Mures sa fie retur-refurbish si scama sa fie produsul super ceasornicarilor romani...posibil.
Limbile ..hmm ,rog si alti colegi "mofturosi'' sa priveasca cu atentie cand au ocazia,prefer insa ca analiza sa fie facuta de cineva care a analizat si Mido ,Longines etc.
Culoarea limbilor poate fi potrivita cu a "indecsilor" dar este total nepotrivita cu culoarea carcasei..si asta mie (repet mie) nu imi prea place (este posibil ca limbile celui din Mures sa fi fost inlocuite in service si atunci "vorbesc cu pacat")
Mido,Longines si mai departe Omega( la ei e normal din pricina pretului) au aceeasi culoare carcasa,''indecsi" si limbi.
Asa este normal daca mergi pe o culoare comuna ,daca produci combinatii otel carcasa,"galben" limbi indecsi atunci evident este ok.
Repet si povestea pretului,acest ceas nu a fost produs pentru a fi vandut la pretul actual,a fost produs la alt pret...
La urma urmei asa cum spuneai Swatch a pozitionat, la momentul producerii ceasului tau ,bine Hamilton(nu sunt de acord cu aceasta afirmatie

cred ca isi doreau asta dar..)
Adica mai jos decat Mido,putin mai sus decat Tissot la segmentul acesta.
In consecinta avem un Hamilton cu carcasa calitate Mido si cadran +limbi Tissot (daca nu crezi ,cauta Tissot Ballade care are un cadran "incarcat "in mai toate variantele sale ,una dintre ele aici
http://www.free-photos.biz/photographs/ ... ade_01.php)
Au incercat prea mult si au gresit.
Astazi din cate vad Hamilton a reparat mult .
Sper sa am sansa sa analizez curand Aqua Riva ,este produs in aceeasi perioada cu al tau.
Ramane un ceas frumos,ambitios,cu design deosebit si o calitate teribila carcasa.
Dar nu il mai cumpar,m-am suparat pe el