1539,99 Ron.nmbcatega scrie:frumos, finisari frumoase!
Si care a fost pretul de achizitie?
Intrebare pentru colegul forumist ate14 :
Tu cum iti potrivesti ceasul "la fix" ? E cam greu de nimerit sa-i pui minutarul de exemplu la +13 sau +27 sau +42 sau oriunde intre indicii orari majori, deoarece nu ai dupa ce reper sa te iei.
Eu ca sa-l potrivesc corect, astept sa fac asta cand ora e +5, +10, +15, etc in acest caz punand minutarul in dreptul reperului orar respectiv. Dar daca vreau sa-l potrivesc intre aceste repere, e cam dificil...tu cum faci?
Alta treaba: ceasul e WR 50M (capacul din spate nefiind nici infiletat dar nici presat, ci prins cu 4 suruburi mici iar cheita nu e pe filet). Totusi macar sa te speli cu el pe mana, merge...ca la dus nu ma risc.
Am inceput sa-l supraveghez pe sistemul 12 ore purtat si 12 ore lasat pe masa, ca sa vad cum sta cu precizia si revin cu detalii. Pana acum, in 6 ore de purtare a luat avans 1 secunda!
Tu cum iti potrivesti ceasul "la fix" ? E cam greu de nimerit sa-i pui minutarul de exemplu la +13 sau +27 sau +42 sau oriunde intre indicii orari majori, deoarece nu ai dupa ce reper sa te iei.
Eu ca sa-l potrivesc corect, astept sa fac asta cand ora e +5, +10, +15, etc in acest caz punand minutarul in dreptul reperului orar respectiv. Dar daca vreau sa-l potrivesc intre aceste repere, e cam dificil...tu cum faci?
Alta treaba: ceasul e WR 50M (capacul din spate nefiind nici infiletat dar nici presat, ci prins cu 4 suruburi mici iar cheita nu e pe filet). Totusi macar sa te speli cu el pe mana, merge...ca la dus nu ma risc.
Am inceput sa-l supraveghez pe sistemul 12 ore purtat si 12 ore lasat pe masa, ca sa vad cum sta cu precizia si revin cu detalii. Pana acum, in 6 ore de purtare a luat avans 1 secunda!
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Rectific: sunt 5 surubele la capacul din spate, nu 4 !
Sistemul asta cu prinderea capacului de spate in suruburi e mai bun decat sistemul prin presare simpla, dar mai slab decat cel prin infiletare?
Sistemul asta cu prinderea capacului de spate in suruburi e mai bun decat sistemul prin presare simpla, dar mai slab decat cel prin infiletare?
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Pentru inceput, treaba sta in felul urmator:
12 ore purtat la mana = + 2 secunde
12 ore lasat pe masa = + alte 2 secunde
Total la 24H pentru acest ETA 2895-2 = 4 secunde avans.
12 ore purtat la mana = + 2 secunde
12 ore lasat pe masa = + alte 2 secunde
Total la 24H pentru acest ETA 2895-2 = 4 secunde avans.
- calin gabi
calin gabi scrie:Merge super,dupa o luna se mai aseaza si sigur ramai la plus 2sec.adevarat C.O.S.C,sa -l porti cu placere ca este marfa la asa pret.
Ziua a doua de observare:
12H la mana = + 1 secunda
12H pe masa = + inca 1 secunda
Total 24H = + 2 secunde
Cu ceva tim in urma considerai Wostok suprem dupa aia ai intrat in clubul Mako si acum ajungi la Hamilton
Mda,asta e
Din cate vad si al tau are imprimare deplasata la cadran
A fost deci i problema la acest model
Sper ca Hamilton sa fie mai atenti pe viitor.
Stiu,unii dintre voi veti spune ca nu e :"mar bai" eu insa spun "la acest nivel de pret este o problema
Putem pune pariu ca acest coleg va scoate ceasul la vanzare in timp destul de scurt si va dori Tag Heuer ori ceva de acest gen
Felicitari pentru evolutie
Workman, sa te bucuri de el!
Si eu il potrivesc la fel, nici nu ai cum altfel, dar la felul cum functioneaza acest mecanism nu trebuie sa-l potrivesti prea des
Poti sa cumperi si o curea de piele, eventual sa il porti pe curea cand se mai raceste afara, dupa parerea mea bratara ii stirbeste din frumusetea carcasei.
50 de m sunt mai mult decat suficienti pentru un astfel de ceas! Rezista foarte bine! Doar nu te duci la piscina cu el ?!
Eu am mania de a imi tine mereu ceasurile curate, asa ca il spal periodic, fara a uda cureaua evident. Nu inteleg de ce ai vrea sa faci dus cu el la mana...Dar il poti uda fara emotii.
Eu am si ceas cu wr 30 m si il spal la fel, periodic. Nu e un ceas sport, asa ca cei 50 m sunt suficienti!
Si eu il potrivesc la fel, nici nu ai cum altfel, dar la felul cum functioneaza acest mecanism nu trebuie sa-l potrivesti prea des
Poti sa cumperi si o curea de piele, eventual sa il porti pe curea cand se mai raceste afara, dupa parerea mea bratara ii stirbeste din frumusetea carcasei.
50 de m sunt mai mult decat suficienti pentru un astfel de ceas! Rezista foarte bine! Doar nu te duci la piscina cu el ?!
Eu am mania de a imi tine mereu ceasurile curate, asa ca il spal periodic, fara a uda cureaua evident. Nu inteleg de ce ai vrea sa faci dus cu el la mana...Dar il poti uda fara emotii.
Eu am si ceas cu wr 30 m si il spal la fel, periodic. Nu e un ceas sport, asa ca cei 50 m sunt suficienti!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Hehehehe, ajungem si la Tag Heuer....sanatate si marire de salariu sa dea Dumnezeu!Lucian Marcu scrie:![]()
cand spuneam ca vei ajunge sa tanjesti dupa elvetiene nu credeai.
Cu ceva tim in urma considerai Wostok suprem dupa aia ai intrat in clubul Mako si acum ajungi la Hamilton![]()
Mda,asta e![]()
Din cate vad si al tau are imprimare deplasata la cadran![]()
A fost deci i problema la acest model![]()
Stiu,unii dintre voi veti spune ca nu e :"mar bai" eu insa spun "la acest nivel de pret este o problema"
Putem pune pariu ca acest coleg va scoate ceasul la vanzare in timp destul de scurt si va dori Tag Heuer ori ceva de acest gen![]()
Felicitari pentru evolutie
ate14 scrie:Workman, sa te bucuri de el!
Si eu il potrivesc la fel, nici nu ai cum altfel, dar la felul cum functioneaza acest mecanism nu trebuie sa-l potrivesti prea des![]()
Nu vreau sa ii pun curea de piele, ca am alte ceasuri de costum. In plus, de ceva timp caut un ceas - asa mai spre "casual" si de buna calitate, dar cu bratara (si tocmai faptul ca are bratara il face mai "casual" si merge la o camasa sport + bluejeans).
Nici nu ma gandeam sa fac dus cu el, doar ca atunci cand ma spal pe maini si ma clatesc cu apa, se mai intampla sa treaca jetul de la robinet si peste ceas. De aceea intrebam cat de bun e sistemul lui de prindere a capacului-spate cu suruburi, fata de cel infileteat si fata de cel pus prin simpla presare.
Nu e de ras ori de gluma.Workman scrie:Hehehehe, ajungem si la Tag Heuer....sanatate si marire de salariu sa dea Dumnezeu!Lucian Marcu scrie:![]()
cand spuneam ca vei ajunge sa tanjesti dupa elvetiene nu credeai.
Cu ceva tim in urma considerai Wostok suprem dupa aia ai intrat in clubul Mako si acum ajungi la Hamilton![]()
Mda,asta e![]()
Din cate vad si al tau are imprimare deplasata la cadran![]()
A fost deci i problema la acest model![]()
Stiu,unii dintre voi veti spune ca nu e :"mar bai" eu insa spun "la acest nivel de pret este o problema"
Putem pune pariu ca acest coleg va scoate ceasul la vanzare in timp destul de scurt si va dori Tag Heuer ori ceva de acest gen![]()
Felicitari pentru evolutie![]()
Este o moda aici pe forum.
Esti unul dintre cei care mureau dupa rusesti si le tradeaza
Eh ,sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte si de marire de salar.
Daca poti trece peste faptul ca Hamilton-ul are probleme deexecutie cel putin la cadran atunci ma bucur.
Eu am renuntat la achizitia acestui model,nu e timbru ca sa creasca in valoare daca e eroare
Lucian, cand o sa-mi vina urmatorul Amfibia pe care mi l-am comandat saptamana trecuta, o sa fi primul care il vede.
In rest, Mako si Monster-ul tin timpul bine deact 2 dintre modelele de Certina cu 2824-2 pe care le am - panimaiesi?
In rest, Mako si Monster-ul tin timpul bine deact 2 dintre modelele de Certina cu 2824-2 pe care le am - panimaiesi?