Hamilton unora le place Jazz-ul
Re: Hamilton unora le place Jazz-ul
care dintre ceasuri e toyota si care e bentley
Pe cadranul ceasului meu (sub ora 6) scrie asa: SWISS 352 MADE.
Ce inseamna 352 ala?
Merci.
Ce inseamna 352 ala?
Merci.
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
iosiP scrie:sicone, conform rationamentului tau ai alege oricand o Toyota sau Honda inaintea unui Rolls sau Bentley, macar aia au motoarele lor nu ceva facut de BMW sau VW.
Cat despre Maserati ce sa mai vorbim, se stie ca folosesc motoare Ferrari (pe unele modele)... jafuri, nene, uite de-aia adevaratii amatori de masini isi iau Mazda RX7
Comparatia este absolut fortata. Si gratuita.
Motoarele Ferrari nu se fabrica in serie mare. Chiar daca mai ajung sub capote de Maserati. Iar motoarele de Rolls sau Bentley, chiar daca sunt construite de BMW si VW, sunt intr-o situatie similara: serii de productie mici, de cateva mii de bucati pe an. Si, da, mai ajung si sub capote de seria 7 si Phaeton. Dar sunt prea multi clienti de BMW 760i sau Phaeton W12.
Sunt curios si eu daca poate enumera cineva 4-5 calibre ETA care se fabrica intr-o cadenta de maximum 5.000 pe an. Si mai discutam de exclusivitate si originalitate.
Colegul IosifP are dreptate. Macar japonezii sunt originali. De competitivitate nu mai amintesc. Ce mai poti sa spui despre a treia economie a lumii, cu un PIB de circa 5.000 de miliarde de dolari, exporturi de 6-800 miliarde si excedente comerciale la care altii (nu noi
Desigur, ma refeream la colegul Sicone.
Off-topic, Incep sa ma satur de absenta functiei de editare. Ma tem ca posturile mele pe ceasornicar.ro se vor rari din aceasta cauza. Nu ca le-ar simti cineva absenta.
Dar chiar e super-enervant sa nu poti rectifica micile scapari.
Off-topic, Incep sa ma satur de absenta functiei de editare. Ma tem ca posturile mele pe ceasornicar.ro se vor rari din aceasta cauza. Nu ca le-ar simti cineva absenta.
Dar chiar e super-enervant sa nu poti rectifica micile scapari.
Sunt multe forumuri auto, va rog sa mutati discutiile acolo sau in Cafenea. Aici discutam de Jazzmaster.
Multumesc!
Multumesc!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
ziceti ceva de ceas, nu ce zic eu de el,restul nu ma intereseaza
Se ne intoarcem la ceasul care face subiectul discutiei aici (zic)...
Dupa ce s-a evaporat rapid de pe rafturi, azi l-am mai vazut intr-un magazin in Bucuresti la vreo 14 milioane parca.
Cine vrea sa stie unde, as fi bucuros sa-l tirmit acolo (ca e singurul loc unde l-am mai vazut in ultimul timp).
Dupa ce s-a evaporat rapid de pe rafturi, azi l-am mai vazut intr-un magazin in Bucuresti la vreo 14 milioane parca.
Cine vrea sa stie unde, as fi bucuros sa-l tirmit acolo (ca e singurul loc unde l-am mai vazut in ultimul timp).
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)