Certina DS Multi-8

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
Scrie răspuns
Workman

Certina DS Multi-8

Mesaj de Workman »

Ce ziceti?
Este New Entry...si in jur de 30 milioane la B&B. Vi se pare un fel de struto-camila? :o

http://www.bbcollection.ro/Ceasuri_cole ... 223-1.html

http://www.certina.com/Collection/Gent- ... lti-8.aspx

Pe acel mic display de jos se pare ca apar mai multe informatii. Cand m-am uitat eu la el, afisa data in partea stanga si secundele in partea dreapta...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
A-Z Handmade Straps

Re: Certina DS Multi-8

Mesaj de A-Z Handmade Straps »

Personal nu sunt fan al acestor ceasuri ana-digi, insa sunt destui care apreziaza genul, incepand cu celebrele modele Seiko vintage de acest tip...... Cu toate acestea, acest Citizen http://forums.watchuseek.com/f21/citize ... 46713.html , parca are ceva aparte, vintage si in acelasi timp futurist, cu un design inspirat parca din moda urbana, underground...
moby

Mesaj de moby »

Workman scrie:Ce ziceti?
Este New Entry...si in jur de 30 milioane la B&B. Vi se pare un fel de struto-camila?
Pe acel mic display de jos se pare ca apar mai multe informatii. Cand m-am uitat eu la el, afisa data in partea stanga si secundele in partea dreapta...
Cata vreme esti(ai fost)dispus sa platesti cei"30 miloane" pentru acest New Entry eu consider ca ti-a placut ceasul in cauza si ai "temele"facute.
Eu as alege in bugetul asta ....orice ,dar asta Nu .
Merry Christmas Everyone !
rubin

Mesaj de rubin »

moby scrie:
Este New Entry...si in jur de 30 milioane la B&B. Vi se pare un fel de struto-camila?
Cata vreme esti(ai fost)dispus sa platesti cei"30 miloane" pentru acest New Entry eu consider ca ti-a placut ceasul in cauza si ai "temele"facute.
De acord ! Nu merita si se gasesc ceasuriiiiii multe si automatice si deosebite in banii astia.
Sau bongiorno....
Workman

Mesaj de Workman »

rubin scrie:
moby scrie:
De acord ! Nu merita si se gasesc ceasuriiiiii multe si automatice si deosebite in banii astia.

Stati sa lamurim o treaba: NU L-AM LUAT!
Doar m-am uitat la el, in vitrina de la B&B - Unirea...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ceasuri similare ca si functiuni sunt de mult pe piata.Rado,Breitlinig etc ,si la preturi mult mai mari.
Nici eu nu sunt fan dublu afisaj,dar nici nu pot spune ca unele nu sunt destul de interesante.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
mikigrecu

Mesaj de mikigrecu »

Probabil sunt neiesit in lume ( desi nu as crede) dar cum sa coste ceasul ala 30 de milioane? mi se pare enorm sincer..
eugenbt

Mesaj de eugenbt »

este CERTINA! asa nume, asa pret. plus ca mai are o gramada de functii suplimentare.
Zar

Mesaj de Zar »

Pretul (3000 lei) este mare/exagerat din 2 motive : model nou lansat si vandut de AD. :wink:
AR1070-56E
mikigrecu

Mesaj de mikigrecu »

Daca certina e un asa nume, atunci Breguet ce e? La pretul asta am vazut pe cellini.ro ceas diver longines 33 de milioane!
Zar

Mesaj de Zar »

Pt. cui ii place genul ''ana-digi'' sunt la Citizen modele tehnic mult peste acest Certina si oricum mai ieftine.
Un exemplu rapid : cal. U600 :wink:
AR1070-56E
b23840

Mesaj de b23840 »

Sunt surprins si imi pare rau ca nu va place acest model.
Eu sunt foarte incantat de cum arata, dar ma da inapoi pretul foarte ridicat.
Pentru ca am ceva probleme, eu ii gasesc utilitatea unui astfel de ceas dual.
Imi este mult mai usor sa "il citesc", purtand in acelasi timp un ceas elegant.

Fiecare cu parerea lui, dar eu pentru 1000 - 1500 lei as fi fost dispus sa il cumpar.

Cu respect!
Lume multă, oameni puţini...
wisepiggy

Mesaj de wisepiggy »

Poti sa spui ce probleme ai? Daca vrei poti sa-mi trimiti un MP. Sunt curios ce anume te impiedica sa citesti un ceas normal dar poti citi cu usurinta un ecran micut din interiorul lui.
b23840

Mesaj de b23840 »

wisepiggy are MP. Multumesc!
Lume multă, oameni puţini...
Scrie răspuns