Casio EQS 1100DB

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
liviumihai86

Casio EQS 1100DB

Mesaj de liviumihai86 »

Salut,

As dorii cateva infirmatii cu privire la ceasul CASIO EQS 1100DB. Am citit ceva despre el dar informatiile sunte destul de vagi si difera de la un site la altul.
Ma intereseaza informatii cu privire la sistemul acesta de ToughSolar, aceasta baterie care se incarca la lumina intretine toate functiile ceasului sau doar o parte din ele? Am gasit ceva informatii pe un site ite si spuneau ca intretine doar functia de backligt. Ce durata de viata are o baterie ca asta?
Sistemul acesta WaveCeptor este prezent la acest ceas?
Intr-un final ma intereseaza pretul, in magazin l-am gasit la 1600 RON, dar pe siteuri cum sunt Amazon, eBay e mai ieftin. Chestia asta cu cumparatul de pe siteuri nu ma prea incanta pentru ca nu stiu ce mi-se trimite. Imi puteti recomanda vreun magazin sau un site?

Va multumesc,
Claudiu
Forum Owner

Re: Casio EQS 1100DB

Mesaj de Claudiu »

Salut,

Sistemul ToughSolar este practic sistemul de incarcare solara a unui acumulator.Acest acumulator intretine toate functiile ceasului.
Waveceptor este sistemul de receptie a semnalului de satelit prin care ceasul se sincronizeaza la ora exacta,si este prezent in acest ceas.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
liviumihai86

Mesaj de liviumihai86 »

Multumesc pentru raspuns.
wisepiggy

Mesaj de wisepiggy »

Scrie răspuns