poti spune orice,dar nu ca-i rau
...claro cum o fi ?
Gabi, hai sa rastalmacim: daca Opel va demonstra in urmatorii 10-15 ani ca este peste Volkswagen atunci cei ce vor continua sa cumpere VW pot fi considerati moftangii sau naivi...Gabi1 scrie:Daca Sellita va demonstra in urmatorii 10-15 ani ca este peste ETA atunci cei ce vor continua sa cumpere mecanisme ETA pot fi considerati moftangii sau naivi,mai avem putin de asteptat !
La masini este alta discutie ,diferente de pret,motorizari etc,etc ,aici vorbim de doua produse cu acelasi pret (asa am inteles)dintre care unul si-a demonstrat fiabilitatea in ani si ani de zile iar altul urmeaza sa demonstreze tot in timp in nici un caz dupa 3-4ani,parerea mea .catalin.v scrie:Gabi, hai sa rastalmacim: daca Opel va demonstra in urmatorii 10-15 ani ca este peste Volkswagen atunci cei ce vor continua sa cumpere VW pot fi considerati moftangii sau naivi...Gabi1 scrie:Daca Sellita va demonstra in urmatorii 10-15 ani ca este peste ETA atunci cei ce vor continua sa cumpere mecanisme ETA pot fi considerati moftangii sau naivi,mai avem putin de asteptat !
Ei bine, asa cum stau lucrurile pana acum - si ma refer la istoria pe care o are in spate, VW nu ar putea fi considerata o masina prost conceputa astfel incat sa fie o alegere proasta sau eventual un moft (ce zici posesor de VW., am dreptate?).
Indiferent ce va arata viitorul, prezentul se bazeaza pe trecut iar viitorul nu poate sa ignore trecutul (asa cum se spune ca un popor care isi ignora trecutul nu poate sa aiba un viitor).
Si totusi, eu sunt posesor de Sellita... sic! - cati dintre voi au sellita?!
Gabi1 scrie:Daca Sellita va demonstra in urmatorii 10-15 ani ca este peste ETA atunci cei ce vor continua sa cumpere mecanisme ETA pot fi considerati moftangii sau naivi,mai avem putin de asteptat !
Daca se dovedeste a fi un mecanism bun va trebui sa asteptati pana la pensie sau chiar mai mult.Ionut79 scrie: Sunt si eu curios când va crăpa mecanismul, de asta am hotarat sa-l utilizez zilnic.
Cu unul paralelipipedic sau tot rotundvasi.utziu scrie:Eu l-as schimba...cat mai repede.Dar asta e doar parerea mea...