+ 1iosiP scrie:"Dragule" georgio, am la vanzare pe ceasuridemana doua modele Sinn (le vand prin intermediul unei cunostinte) si iti garantez ca sunt 100% originale, cu cutii, documente, etc. Mai mult, sunt in stare impecabila iar unul este chiar editie limitata, deci departe de a fi tepe.georgio scrie:Pe mine ma distreaza ca inca sunt oameni care cred ca pe ceasuridemana se vad ceasuri. Dragilor tot e ce peste 100RON si nu e declarat ca replica pe acel site e aproape 90% un fals.
Da, stiu, ai scris ca:ceea ce, in opinia ta, justifica exercitiul aruncarii de muci in fasole... asta, desigur, daca trecem de contradictia cu propria ta afirmatie:georgio scrie:PS: Sa nu credeti ca generalizez prea mult, mai sunt si colegi de pe forum care posteaza inca acolo probabil din obisnuinta cu toate ca ei sunt vanzatori onesti.Pai ori-ori, nu de alta dar ambele variante nu pot fi simultan corecte?! Sau altfel spus, mai usor cu pianul pe scari ca... se varsa clapele.georgio scrie: Vanzatorii seriosi nici nu mai posteaza anunturi acolo, a posta un anut pe acel site a ajuns sa fie similar cu o recunoastere ca esti un vanzator necinstit.
======================
PS :
@georgio : sa fiu eu santos cate ceasuri am vandut pe cesuridemana, inclusiv in strainatate cu plata via Paypal........... 99,9999 % din cei care vand aici au ceasurile postate Intai pe ceasuridemana.............