Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
eris

Re: AVETI GRIJA LA TEPELE DE PE INTERNET!!!

Mesaj de eris »

iosiP scrie:
georgio scrie:Pe mine ma distreaza ca inca sunt oameni care cred ca pe ceasuridemana se vad ceasuri. Dragilor tot e ce peste 100RON si nu e declarat ca replica pe acel site e aproape 90% un fals.
"Dragule" georgio, am la vanzare pe ceasuridemana doua modele Sinn (le vand prin intermediul unei cunostinte) si iti garantez ca sunt 100% originale, cu cutii, documente, etc. Mai mult, sunt in stare impecabila iar unul este chiar editie limitata, deci departe de a fi tepe.

Da, stiu, ai scris ca:
georgio scrie:PS: Sa nu credeti ca generalizez prea mult, mai sunt si colegi de pe forum care posteaza inca acolo probabil din obisnuinta cu toate ca ei sunt vanzatori onesti.
ceea ce, in opinia ta, justifica exercitiul aruncarii de muci in fasole... asta, desigur, daca trecem de contradictia cu propria ta afirmatie:
georgio scrie: Vanzatorii seriosi nici nu mai posteaza anunturi acolo, a posta un anut pe acel site a ajuns sa fie similar cu o recunoastere ca esti un vanzator necinstit.
Pai ori-ori, nu de alta dar ambele variante nu pot fi simultan corecte?! Sau altfel spus, mai usor cu pianul pe scari ca... se varsa clapele.
+ 1

======================

PS :
@georgio : sa fiu eu santos cate ceasuri am vandut pe cesuridemana, inclusiv in strainatate cu plata via Paypal........... 99,9999 % din cei care vand aici au ceasurile postate Intai pe ceasuridemana.............
The hardest thing in the world to understand is the income tax.(Albert Einstein).
Work Smarter, Not harder !

Imagine
georgio

Re: Aveti grija la tepele de pe internet !!!

Mesaj de georgio »

Iosip nu vad unde nu imi dai dreptate. Anunturile tale cu cele 2 Sinn sunt de multe luni acolo, mai exact de anul trecut de prin vara parca. In ultimul an pe acel site doar 3 Sinuri veritabile am vazut. Sinurile tale (da stiu care sunt, foarte faine ) plus un Sinn U2 vandut de un coleg de forum. Restul daca dai o cautare dupa numele Sinn gasesti o gamada de anunturi cu replici jenante postate ca Sinn. Unele apar si ca vandute deci se poate ca in decursul ultimelor luni aceleasi replici sa fi circulat pe la mai multi :-) Da o cautare dupa Tissot, pe acelsi site si o sa gasesti zeci de falsuri vandute de acelasi personaj (folosind mai multe conturi) care infesteaza si okazii.ro. Mai e un cetatean care vinde Chorum false si unul care vinde Hamilton false. Astia sunt doar personajele care sunt in cel mai evident mod excroci, incercand sa plaseze ceasuri fals pe post de original. Apoi mai e marea pleiada care nici macar nu se ascund ca vand replici, dar astia macar sunt cinstiti si recunosc asta, nu incearca sa insele pe nimeni.
ca mai sunt si anunturi pe bune ? Asta nu am negat, problema e ca sunt extrem de putine. Fa o comparatie si o sa vezi ca numarul de ceasuri ce merita ceva atentie (veritabile) vandute pe acest site e mai mare decat suma ceasurilor vandute pe ceasuridemana si okazii. Asta doar datorita lui saphire si claudiu care din fericire nu tolereaza falsuri si excroci pe forumul de vanzari.
iosiP

Mesaj de iosiP »

georgio, anunturile cu ceasurile mele sunt pe ceasuridemana din ianuarie, nu "de anul trecut de prin vara". Si nu iti dau dreptate atunci cand afirmi ca optiunea mea de a le vinde pe acel site ma (des)califica drept tepar/sarlatan/etc.

Dar trecand peste acest amanunt, te vei intreba de ce nu am folosit sectiunea de vanzari de pe ceasornicar.ro... pai motive sunt destule, in special faptul ca unii "vanzatori profesionisti" folosesc toate metodele (mai mult sau mai putin morale) pentru a reduce preturile ceasurilor de calitate si a-si putea plasa mai usor vechiturile, ridicate la rangul de "vintage".
Iar daca nu stii la ce ma refer, (re)citeste subiectul Valjoux 7750 la 100 € ca sa vezi cum evalueaza "expertii" - dezinteresati, desigur :wink: - ceasurile altora... si cum le raspund persoanele cu adevarat* serioase!

Astept cu nerabdare textul:
- Am luat un Patek super-complicat la doar 100€... deci cam atata face, nu?
- Pai cum ai reusit o astfel de achizitie?
- Simplu, posesorul intrase cu Rollsul intr-un TIR si i-am spus ca nu sun la 112 decat daca-mi "vinde" ceasul!
:twisted:

Mesaj de georgio »

iosiP scrie:georgio, anunturile cu ceasurile mele sunt pe ceasuridemana din ianuarie, nu "de anul trecut de prin vara". Si nu iti dau dreptate atunci cand afirmi ca optiunea mea de a le vinde pe acel site ma (des)califica drept tepar/sarlatan/etc.

Dragul meu nu inteleg de unde ai tras concluzia asta. Ce vreau sa spun e ca de la un timp eu, dar si alti colegi avem o jena sa mai postam anunturi acolo pentru a nu fi asociati cu marea masa de tepari de acolo. Doar atat. Problema este a administratorilor acelor site-uri care se complac in a accepta prezenta celor care incalca legea.

Dar trecand peste acest amanunt, te vei intreba de ce nu am folosit sectiunea de vanzari de pe ceasornicar.ro... pai motive sunt destule, in special faptul ca unii "vanzatori profesionisti" folosesc toate metodele (mai mult sau mai putin morale) pentru a reduce preturile ceasurilor de calitate si a-si putea plasa mai usor vechiturile, ridicate la rangul de "vintage".
Iar daca nu stii la ce ma refer, (re)citeste subiectul Valjoux 7750 la 100 € ca sa vezi cum evalueaza "expertii" - dezinteresati, desigur :wink: - ceasurile altora... si cum le raspund persoanele cu adevarat* serioase!

E dreptul tau sa nu folosesti sectiunea de vanzari. Ai dreptate ca sunt unii care se baga in seama doar ca sa isi supraliciteze valoarea unor stifturi. Asa ca nu m-am putut rabda. Nu o fi chiar 100eur un 7750 dar eu am luat un 7753 nou nout cu 499eur :-) , asa ca nu ii crede nici pe aia care baga texte ca doar mecanismul e 500eur :-)

Astept cu nerabdare textul:
- Am luat un Patek super-complicat la doar 100€... deci cam atata face, nu?
- Pai cum ai reusit o astfel de achizitie?
- Simplu, posesorul intrase cu Rollsul intr-un TIR si i-am spus ca nu sun la 112 decat daca-mi "vinde" ceasul!
:twisted:

Mesaj de iosiP »

georgio scrie:Nu o fi chiar 100eur un 7750 dar eu am luat un 7753 nou nout cu 499eur :-) , asa ca nu ii crede nici pe aia care baga texte ca doar mecanismul e 500eur :-)
Nu cred pe nimeni cu nimic (din principiu)... sau daca chiar ma tenteaza sa "cred" merg la biserica!

Observ insa ca aduci acelasi tip de argument: "eu am luat un 7753 nou nout cu 499eur". Bun si asta ce inseamna, ca pretul corect pentru ceasul respectiv este 499eur? Sau ca, daca cineva vinde acelasi ceas cu 950eur incearca sa "dea teapa", in conditiile in care ceasul este nou iar pretul de lista este de 1700eur?* Iar daca ti-as raspunde "Cool!, vreau si eu vreo 4-5 identice, la acelasi pret" crezi ca ai putea onora cererea?
Sau este doar un indemn subtil: "Eu am gasit un fraier/un disperat gata sa vanda, cautati si voi"?

Si imi permit o rugaminte, renunta la exprimari de tipul "dragul meu"! Faptul ca postam in mod anonim ar trebui sa promoveze respectul reciproc si nu "bataia pe burta", pe care o las in seama pseudo-politicienilor care isi abordeaza interlocutorii cu condescendenta din motive de Maybach in curtea palatului sau consum excesiv de Rudotel... :mrgreen:

Mesaj de georgio »

Ceasul de care spun eu un UHR-291 (am pus si poze in threadul http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... =5&t=19205 ) cu ETA 7753 la 499eur e pe bune. Nu are pretul de lista de 1700EUR si ma laud eu ca am dat 499 pe el :) Si daca as gasi pe unu care il revinde la 900eur cand pretul de lista e 499, da, consider asta teapa.

Problema mea e mai ales cu indivizii extrem de numerosi care incearca sa vanda o replica de 200eur cu 900eur asta la un ceas cu valoarea de catalog de 1700eur. Apoi cand apare un ceas veritabil la 1400eur, gasesti o gramada de bagatori de seama care comenteaza ca pretul e exagerat deoarece mai sunt cateva ceasuri acelasi model la 900eur :) As a patit colegul cu Sinn U2 pe ceasuridemana pana a inchis lista de comentarii :)
Zar

Mesaj de Zar »

''Pretul corect'' ramane la aprecierea fiecaruia. Nu exista un etalon. Merita exact atat cat esti dispus sa platesti - difera, functie de interes. :wink:
AR1070-56E
eris

Mesaj de eris »

Zar scrie:''Pretul corect'' ramane la aprecierea fiecaruia. Nu exista un etalon. Merita exact atat cat esti dispus sa platesti - difera, functie de interes. :wink:
+ 1
The hardest thing in the world to understand is the income tax.(Albert Einstein).
Work Smarter, Not harder !

Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

+ 1 Nici macar in magazine nu exista "pretul corect".....
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
georgio

Mesaj de georgio »

Zar are dreptate :-) De asta trebuie sa fi tot timpul informat si cred ca e moral sa informezi si pe altii daca tu stii mai multe.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Ma bucur ca s-a inteles mesajul. Eu incurajez/informez colectionarii. Dealerii se descurca si singuri.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Ce parere aveti despre acest "Breitling"?
http://www.ebay.de/itm/VINTAGE-BREITLIN ... 2ec1af54fe
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Ma intriga acest vanzator, are ceasuri f scumpe dar pozele sunt luate de pe net...in schimb la niste ceasuri mai ieftine pozele sunt reale. Printre ele mai se gaseste si un turbiilon brietling:)))

http://www.okazii.ro/ceasuri/?per_page= ... ramas_desc

Pareri?
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

zaytsuca scrie:Ma intriga acest vanzator, are ceasuri f scumpe dar pozele sunt luate de pe net...in schimb la niste ceasuri mai ieftine pozele sunt reale. Printre ele mai se gaseste si un turbiilon brietling:)))

http://www.okazii.ro/ceasuri/?per_page= ... ramas_desc

Pareri?
Maniera de prezentare il dezavantajeaza, si evident ca induce si un sentiment de neincredere unui eventual cumparator oarecum avizat, insa cine este dispus sa plateasca 4-5k, cu siguranta doreste sa vada (pipaie) ceasul. :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
pitbacardi

Re: AVETI GRIJA LA TEPELE DE PE INTERNET!!!

Mesaj de pitbacardi »

vasi.utziu scrie:Dna/dra,ceasuridemana e un site unde oricine poate vinde orice ceas,si din pacate e PLIN de replici,multe jalnice..asa ca ceasuridemana nu are nicio legatura cu teapa care v-a fost servita...
p.s.nu stiam ca se fac copii dupa fossil :))
:( SINCER!!! nu vreau sa stiu cum arata... daca nu ar fi fost vorba de o teapa..as fi ras cu gura pana la urechi..
Scrie răspuns