Cateva ceasuri
-
TUBAgiMuzica
Re: Cateva ceasuri
Super colectia... foarte valoroasa, chiar si financiar 
Cum nu am mai pus poze de mult aici va mai delectez cu cateva

Frumoase ceasuri. Davosa e preferatul meu din cele prezentate. La mai multe achiziții reușite.
Ms frumos,intr-adevar Davosa e un ceas foarte aratos,cu finisaje excelente;cei de la Davosa vad ca au modele din ce in ce mai frumoase,chiar daca e un nume mic va recomand aceasta marca 
Dupa o saptamana de functionare Davosa e la +0,5 s abatere,ceea ce nu face decat sa ma bucure;se pare ca 2892-ul e intr-adevar un mecanism foarte reusit 
Primul pe 2014:Mido Ocean Star -safir,ETA 2836-2,WR 200m,curea de silicon foarte comoda,finisat excelent

- gherghin nicolae
- Moderator
cnd scrie:Dupa o saptamana de functionare Davosa e la +0,5 s abatere,ceea ce nu face decat sa ma bucure;se pare ca 2892-ul e intr-adevar un mecanism foarte reusit
Nu va suparati pe mine ca intreb ...dar am o nelamurire , dilema , trilema sau cum vreti dvs s-o numiti ...
+0,5 secunde inseamna juma' de secunda , nu ?
Daca da , cum ati reusit dvs s-o masurati ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
alin-stefan
Se poate domnule Gherghin, am reusit si eu, cei drept mai greu. Distanta mare dintre secunde iti permite cu ceva eforturi si ageritate sa poti prinde secundarul intre doua liniute.
Precizia e una de top, daca intradevar asa e!
Un ceas f. frumos si din ce se vede in poze cu finisari bune.
Precizia e una de top, daca intradevar asa e!
Un ceas f. frumos si din ce se vede in poze cu finisari bune.
Da era in prima saptamana,acum s-a mai lenevit e la -1 sec pe zi 
Felicitari pentru ceasuri, Mido-ul imi place foarte mult! Firma a reusit sa-si pastreze o linie de design cat de cat unitara si respecta standardele de calitate...
Cat priveste masurarea acuratetei, se poate: http://forums.watchuseek.com/f9/methods ... 82752.html
Cat priveste masurarea acuratetei, se poate: http://forums.watchuseek.com/f9/methods ... 82752.html
Mersi frumos,pentru acuratete folosesc oraexacta.net 
Ultimul sosit:Mido All Dial Helium Valve,wr 300m,safir dublu tratat AR,bezel 120 clicks,diametru 44mm,dar pare mai mic la bezel avand numai 42mm si design fara anse