Ceasuri de la B&B
-
sclifositu
Ceasuri de la B&B
Salutare, daca sunt dintre voi care au avut legaturi cu firma asta am cateva nelamuriri .. Am cumparat acum aprox 2 ani un Casio din magazin B&B era la reducere, asa zic ei .. Oricum pretul fiind bun, l-am consultata cu alte site-uri de pe net, insa ... Am primit o cutie de carton de 2 lei care parea facuta de ei la imprimanta, asa vin toate ceasurile la ei sau este ceva gen casio,nu vin ele cu cutie din fabrica ?! Intreb asta pentru ca astazi am comandat online de la ei un Police si sper sa imi vina cu, cutie originala. In plus am auzit foarte multi ca au avut probleme cu garantiile la ei, ma gandesc ca poate s-a schimbat ceva zic asta pentru ca, o schimbare se vede si in preturile produselor care intr-adevar sunt mult mai mici decat pe alte site-uri de profil, eu am dat aprox 200 ron pentru un ceas police, ceea ce mi si pare un pret bun sau poate este doar o pasa cu black friday ... In legatura cu calitatea primului ceas achizitionat de ei nu ma plang, intr-adevar dupa un an i-am schimbat bateria dar am facut-o la un ceasornicar chiar daca am pierdut garantia, insa ceasul merge perfect.
Re: Ceasuri de la B&B
Salut. Eu am primit vineri comanda pusa la B&B shop. Mai jos ai doua poze cu cutiile in care a venit ceasul. Aceste doua cutii au fost ambalate cu grija intr-o folie cu bule de aer, toate intr-o cutie de carton. Ce mi s-a parut interesant e ca nu am primit factura decat pe email si de asemenea NU am primit vreun certificat de garantie. Am sa-i sun luni sa-i intreb despre aceste doua aspecte.
Sper sa iti ajunga cu bine ceasul. Posteaza un mesaj dupa. O zi buna.

Sper sa iti ajunga cu bine ceasul. Posteaza un mesaj dupa. O zi buna.

- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
-
sclifositu
Da .. Frumos, sa il stapanesti sanatos.inseamna ca vin cu, cutii originale ceea ce este bine.am citit la ei pe site ca in perioada black friday apar modificari insa nu zic nimic de facturi decat de cele electronice. In mod normal ar trebui sa o primesti in pachet asta daca nu ai selectat altra adresa pentru facturare
http://www.bb-shop.ro/black_friday.html
http://www.bb-shop.ro/black_friday.html
Multumesc. Am primit azi factura electronica. Atat. Am pus comanda saptamana trecuta,de "BF" si mi-a ajuns abia ieri. Am inteles situatia livrarii,ce nu am inteles e de ce nu am primit un certificat de garantie. Cei de la watchshop mi-au pus in colet garantia si factura.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- De ce ai facut asta?
-
PricoMigdala
Garantia nici nu v-a veni. Verificati emailul de confirmare si veti gasi urmatorul paragraf:
"Factura de cumparare a produselor o veti primi prin intermediul mail-ului, in urma procesarii comenzii dvs.
Sectiunea "Instructiuni si certificat de calitate si garantie" din cadrul website-ului reprezinta garantia oferita de Vanzator, fiind aplicabila produselor comandate prin intermediul website-ului si comunicand, in acelasi timp, instructiunile de folosinta ale produselor. De asemenea, accesand urmatorul link, "Calitatatea produselor si instructiuni de intretinere" , veti gasi informatiile referitoare la certificarea calitatii si instructiunile de folosinta aplicabile produselor din sectiunea "Accesorii Ceasuri" a website-ului."
"Factura de cumparare a produselor o veti primi prin intermediul mail-ului, in urma procesarii comenzii dvs.
Sectiunea "Instructiuni si certificat de calitate si garantie" din cadrul website-ului reprezinta garantia oferita de Vanzator, fiind aplicabila produselor comandate prin intermediul website-ului si comunicand, in acelasi timp, instructiunile de folosinta ale produselor. De asemenea, accesand urmatorul link, "Calitatatea produselor si instructiuni de intretinere" , veti gasi informatiile referitoare la certificarea calitatii si instructiunile de folosinta aplicabile produselor din sectiunea "Accesorii Ceasuri" a website-ului."
-
sclifositu
E ok ce zici dar din cate stiu acea factura trimisa in format pdf ar fi valabila doar daca are stampila unitatii emitente ... pot face si eu 100 de facturi asa, ce valoare au in cazul in care exista dispute ?!PricoMigdala scrie:Garantia nici nu v-a veni. Verificati emailul de confirmare si veti gasi urmatorul paragraf:
cat ai dat pe el cu blec fraidei-ul lor?Bogdan11 scrie:Salut. Eu am primit vineri comanda pusa la B&B shop
-
Angel_Of_Light
Frumos ceas, legat de b&b dupa ultima mea patanie unde mi-au cerut 700 ron pe o bratara la un ceas care costa 1100 ron pe site la ei, nu am ce sa mai comentez....
Finis coronat opus!
-
PricoMigdala
Conform Cod Fiscal ART. 155 Facturareasclifositu scrie:
E ok ce zici dar din cate stiu acea factura trimisa in format pdf ar fi valabila doar daca are stampila unitatii emitente ... pot face si eu 100 de facturi asa, ce valoare au in cazul in care exista dispute ?!
(28) Semnarea şi ştampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie să le conţină factura.
-
sclifositu
Asta este un locru interesant de care chiar nu aveam idee, daca ma intreba oricine as fi putut jura ca fara factura cu stampila si semantura unitatii nu prea poti face nimic. Oricum nu ar fi stricat sa le puna la scanata, astfel nu ar exista loc de indoieli.PricoMigdala scrie:
Conform Cod Fiscal ART. 155 Facturarea
(28) Semnarea şi ştampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie să le conţină factura.