ceas hugo boss

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
rmgaby

ceas hugo boss

Mesaj de rmgaby »

Se merita sa dau 10 mil pe un ceas hugo boss modelul acesta?
Imagine
multumesc anticipat!
A-Z Handmade Straps

Re: ceas hugo boss

Mesaj de A-Z Handmade Straps »

Ceasul este unul fashion, banuiesc ca este un quartz, probabil are un Ronda in el, sau Eta in cazul bun. La 1000 ron gasiti alte ceasuri bune, mai ales daca prindeti niste reduceri pe la B&B. In primul rand cautati sa aibe carcasa de otel si nu cum este carcasa acestuia placata cu AU roze( probabil in strat f mic. gen 5 Mk) si PVD( partea de culoare neagra a ceasului) care se va sterge destul de usor in timp si va crea un aspect neuniform , ceea ce va face ceasul mai greu purtabil.
intend

Mesaj de intend »

Exact ce a zis radu mai sus... in general firmele care fac si haine nu o sa se orienteze dupa ceasuri calitative. Toate ceasurile inclusiv Hugo Boss de acest gen sunt cu mecanism japonez quartz (am tinut in stoc odata un Fossil automatic decent, singurul model de Fossil cu mecanism automatic :)) ). In acei bani iti poti lua ceva calitativ mult peste "Hugo Boss"... sunt destule exemple, gen G-Shock pentru ceva mai sport, iar daca te incapatanezi si vrei tot fashion, eu as zice Breil/Guess pentru putin rafinament sau Nautica/Timex ca tot se afla sub acelasi acoperis pentru redundanta. Tot de evitat ar fi Tommy Hilfiger, pentru ca o sa platesti doar brandul nu si ceasul.
stef29

Mesaj de stef29 »

Acelasi lucru se aplica si pentru GUCCI? Detin un PANTHEON si pare un ceas foarte calitativ din toate punctele de vedere. Nu l-am desfacut ce-i drept sa vad ce mecanism are deoarece are capacul fixat in suruburi si nu am uneltele necesare.Cu siguranta cand se va termina bateria voi merge cu el la un atelier specializat si atunci aflu si ce e inauntru.
Scrie răspuns