multi dintre ei cumpara din aceleasi motive pt care cumpara si vedetele de la tv. nu sunt toti filmati si vedete pe sticla dar majoritatii covarsitoare a posesorilor le place sa se afiseze cu ceva ce ei cred ca e apogeul in materie de ceasuri, ceva mega exclusivist(dupa parerea lor).xxxbanxxx scrie:Dacă nu cunoști omul tot ce spui e fix praf în vânt. De unde știi tu de ce anume cumpăra cineva un Rolex? Mă refer la un om oarecare nu la vedete de pe la TV...
d-asta sunt si atatea mii de handicapati care isi iau replici dupa rolex. pt a parea ce nu sunt. nimeni nu vrea sa para mai sarac decat e, toti vor sa proiecteze o imagine mai buna decat cea reala. e uman, trasatura definitorie a speciei din care facem parte.
cand are 30-40 de ani si are niste bani i-ar placea sa arate si altora cat de bine ii merge lui si uite cum brusc a devenit fin cunoscator ca a luat un sub desi nu merge decat o data pe an la mare si atunci lasa rolexu acasa ca la mare merge cu monstru.
mi se pare atat de cliseu incat chiar de as invata sa iubesc rolex tot nu cred ca as putea vreodata sa imi iau unu(dintre modelele mai noi)