Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
dumcatalin

Re: Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.

Mesaj de dumcatalin »

xxxbanxxx scrie:Dacă nu cunoști omul tot ce spui e fix praf în vânt. De unde știi tu de ce anume cumpăra cineva un Rolex? Mă refer la un om oarecare nu la vedete de pe la TV...
multi dintre ei cumpara din aceleasi motive pt care cumpara si vedetele de la tv. nu sunt toti filmati si vedete pe sticla dar majoritatii covarsitoare a posesorilor le place sa se afiseze cu ceva ce ei cred ca e apogeul in materie de ceasuri, ceva mega exclusivist(dupa parerea lor).
d-asta sunt si atatea mii de handicapati care isi iau replici dupa rolex. pt a parea ce nu sunt. nimeni nu vrea sa para mai sarac decat e, toti vor sa proiecteze o imagine mai buna decat cea reala. e uman, trasatura definitorie a speciei din care facem parte.

cand are 30-40 de ani si are niste bani i-ar placea sa arate si altora cat de bine ii merge lui si uite cum brusc a devenit fin cunoscator ca a luat un sub desi nu merge decat o data pe an la mare si atunci lasa rolexu acasa ca la mare merge cu monstru.
mi se pare atat de cliseu incat chiar de as invata sa iubesc rolex tot nu cred ca as putea vreodata sa imi iau unu(dintre modelele mai noi)
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

dumcatalin scrie:cand are 30-40 de ani si are niste bani i-ar placea sa arate si altora cat de bine ii merge lui si uite cum brusc a devenit fin cunoscator ca a luat un sub desi nu merge decat o data pe an la mare si atunci lasa rolexu acasa ca la mare merge cu monstru.
mi se pare atat de cliseu incat chiar de as invata sa iubesc rolex tot nu cred ca as putea vreodata sa imi iau unu(dintre modelele mai noi)
Frustrarea asta...bat-o vina...asta e viata...cum zic unii: "n-ai avut noroc..."
Imi displac persoanele care sunt atotstiutoare...Stii tu persoane care si-au luat Sub si merg la mare cu Monstru ? De fabule si povesti suntem satui...
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
dumcatalin

Mesaj de dumcatalin »

inainte de a nu iti mai vedea posturile...
te rog invata sa faci un quote. apare ca a scris zait mesajul ala si poti genera confuzii.
imi pare rau ca nu ai inteles(nici macar din mp) ca nu e vb de frustrare.
zi buna.
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

In toata istoria lor Rolex a avut 2 realizari notabile: rotorul central si carcasa etansa (oyster). Restul e marketing.
In prezent vanzarile se adreseaza preponderent celor care au mare nevoie sa se afiseze. Notiunile de "rafinament estetic" si "Rolex" sunt incompatibile.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Notiunile de "rafinament estetic" si "Rolex" sunt incompatibile.
Nu sunt fan Rolex, chiar daca "cineva" a inteles gresit postarea mea si a sters-o, insa nu pot sa inghit fortat(ca untura de peste) argumentul de mai sus.
Mltumesc ca ma suportati.
Ma bucura si onoreaza compania voastra.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
cdny72

Mesaj de cdny72 »

E na, daca nu avem Rolex, ce sa ne face?!
seba

Mesaj de seba »

Alexvintage scrie: Notiunile de "rafinament estetic" si "Rolex" sunt incompatibile.
Cand vine vorba de Rolex,toata lumea se gandeste la Sub....Mai fac si altele https://www.youtube.com/watch?v=DEMGjhxSoJM Dupa umila mea parere,unul dintre cele mai frumoase modele de Rolex.
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

DA, cum ar fi si asta.....nu-i asa ca-i super cool? O fi valoros? :roll:

Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

cdny72 scrie:E na, daca nu avem Rolex, ce sa ne face?!
Apelam la kamikaze... :D
:idea: :lol: :lol:
Când astronauții americani au descoperit ca nu pot folosi pixul, în lipsa gravitației, NASA a demarat un proiect în urma căruia, după un an și câteva sute de milioane $ au inventat un pix care scria si-n spațiu și sub apa și chiar la temperaturi extreme.
În tot acest timp rușii au folosit creionul.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Păcat ca e al vecinului:)))) care nu vrea sa vândă... Cea mai buna glumă de ceva vreme încoace.

Cndy72: sa nu dai cu părerea. Simplu. Asta se poate face.

Wiki quote:
The first waterproof wristwatch "Oyster", 1926
The first wristwatch with an automatically changing date on the dial (Rolex Datejust ref.4467, 1945)[8]
The first wristwatch case waterproof to 100 m (330 ft) (Rolex Oyster Perpetual Submariner ref.6204, 1953)[14]
The first wristwatch to show two time zones at once (Rolex GMT Master ref.6542, 1954)
The first wristwatch with an automatically changing day and date on the dial (Rolex Day-Date, 1956)[15]
The first watchmaker to earn chronometer certification for a wristwatch
cdny72

Mesaj de cdny72 »

Nu inteleg de ce atita inversunare?!
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

:lol: :lol: :lol: pentru ca , in opinia colegului Zait, daca n-ai Rolex si clima bizonica, nu ai
voie sa scrii in topicul asta! Simplu, NU?
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Gabi1 scrie:Mltumesc ca ma suportati....
Cu placere, chiar daca nu e usor.
cdny72

Mesaj de cdny72 »

E na dracie, chiar nu stiam!!!!!???? :lol:
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

andrei12345 scrie:
:lol: :lol: :lol: pentru ca , in opinia colegului Zait, daca n-ai Rolex si clima bizonica, nu ai
voie sa scrii in topicul asta! Simplu, NU?
Te faci ca nu intelegi sau ...

Pai nu asta e mesajul lui Zait, chiar daca el pare samsar de ceasuri in ochii unora!

Altceva vrea el sa spuna!

Ca si dumcatalin, nu mi-as lua un Rolex niciodata (cu exceptia unui Cellini cu FP 21), sau a unuia primit cadou de la Roger Federer! :lol:

Haide sa lasam adversitatile si sa intelegem corect ce vor sa spuna membrii unui forum, care se duce ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Scrie răspuns