Pentru dv. este mai simplu, puteti apela la "arme" neconventionale pentru a va impune opinia.Alexvintage scrie:Cu placere, chiar daca nu e usor.Gabi1 scrie:Mltumesc ca ma suportati....
Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Re: Noutati, aparitii ceasuri noi, stiri interesante, etc.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
- andrei12345
cdny72 scrie:
Subiectul pro/contra Rolex este de altfel caduc si prim-nascator de controverse. Probabil ca singura vina a acestui brand minunat
care produce, de altfel, ceasuri minunate, e ca a hotarat sa investeasca juma' din profit in marketing, ajungand la vanzari de
600 000 de exemplare pe an si devenind simbolul reusitei in viata/statutului social pentru foarte multi consumatori......
Ca Adi Minune conduce Ferrari si Gigi Maybach, luate la mana a doua.....chiar nu mai e nici treaba si nici vina noastra
Zait scrie:E na, daca nu avem Rolex, ce sa ne face?!
@Achraf: probabil ca nu activam pe acelas forum sau limba materna nu e Romana, pentru unul dintre noi!Cndy72: sa nu dai cu părerea. Simplu. Asta se poate face.
Subiectul pro/contra Rolex este de altfel caduc si prim-nascator de controverse. Probabil ca singura vina a acestui brand minunat
care produce, de altfel, ceasuri minunate, e ca a hotarat sa investeasca juma' din profit in marketing, ajungand la vanzari de
600 000 de exemplare pe an si devenind simbolul reusitei in viata/statutului social pentru foarte multi consumatori......
Ca Adi Minune conduce Ferrari si Gigi Maybach, luate la mana a doua.....chiar nu mai e nici treaba si nici vina noastra
Se duce... si nu datorita marii majoritati a utilizatorilor, bubita-i veche si tine de bisericute si orgolii exacerbate.Haide sa lasam adversitatile si sa intelegem corect ce vor sa spuna membrii unui forum, care se duce ...
ps. sper ca libertatea de opinie sa nu fie interpretata ca fiind "comentariu aiurea".
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
@gabi1
Pai se duce Gabi, pentru ca ... e asa cum a zis alexvintage mai sus!
@andrei12345
Pai se duce Gabi, pentru ca ... e asa cum a zis alexvintage mai sus!
@andrei12345
Andrei, intotdeauna am apreciat sinceritatea si autocritica - un semn de inteligenta, dealtfel!andrei12345 scrie: @Achraf: probabil ca nu activam pe acelas forum sau limba materna nu e Romana, pentru unul dintre noi!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Nu " se duce"...stati linistiti.
Ca unu-i "moldovean" altu-i "vrancean"...asta da,este mioritic,dar si amuzant cateodata.
Hai sa vedem si partea amuzanta,caci pana la urma-i cunoastem si noi cine sunt..cu bunele si relele lor..
Ca unu-i "moldovean" altu-i "vrancean"...asta da,este mioritic,dar si amuzant cateodata.
Hai sa vedem si partea amuzanta,caci pana la urma-i cunoastem si noi cine sunt..cu bunele si relele lor..

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Corect, istoria se repeta si adevarul nu se spune niciodata pana la capat...Hai sa vedem si partea amuzanta,caci pana la urma-i cunoastem si noi cine sunt..cu bunele si relele lor..
Ma scuzati ca ma auto-citez ...Achraf scrie: Haide sa lasam adversitatile si sa intelegem corect ce vor sa spuna membrii unui forum, care se duce ...
Forumul se poate duce ... in sus ... sau in jos!
Cu aceiasi protagonisti, mai mult sau mai putin!
Cu cateva ajustari si ne-am inscrie pe orbita primei variante ...
Cu cateva delasari si ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
@Zar - GS 9S86 - un ceas de vis !
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
Da, mie imi place in special cel cu cadran alb pt. ca are indicatorul GMT albastru (termic) si face contrast frumos cu cadranul - chestie de gust. La restul sunt vopsite dar evident au si ele farmecul lor.
AR1070-56E
Mie cel cu indicator rosu. Sa zic ca asta nu este asa important. Modelul per ansamblu imi place cu toate ca este o apreciere absolut subiectiva pt ca nu am vazut niciodata live acest tip de gs. Am vazut altfel la prietenul XTL dar nu asa.Zar scrie:Da, mie imi place in special cel cu cadran alb
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
Acela e dintr-o generatie mai veche, alt stil de design/carcasa. Personal imi place mai mult stilul anterior, inca in linia de productie.
AR1070-56E
Jucaria de mai jos costa 2600 EUR. L-am vazut ieri din nou intr-un magazin. Este ultimul G-shock GPS.
Eu zic sa facem si o colectie de ceasuri Casio pentru ca nu se stie ce preturi vor mai avea...
Eu apreciez foarte mult tehnologiile inalte insa, cu ce difera acest ultim model GPS fata de precedentul, in afara de designul mult mai agreabil?
Sincer, ma impresioneaza atata forta de creatie si inovatie din partea japonezilor.
http://www.ablogtowatch.com/casio-g-sho ... 000-watch/
Eu zic sa facem si o colectie de ceasuri Casio pentru ca nu se stie ce preturi vor mai avea...
Eu apreciez foarte mult tehnologiile inalte insa, cu ce difera acest ultim model GPS fata de precedentul, in afara de designul mult mai agreabil?
Sincer, ma impresioneaza atata forta de creatie si inovatie din partea japonezilor.
http://www.ablogtowatch.com/casio-g-sho ... 000-watch/
Premium peste GPW-1000 sau Oceanus se duce prin faptul ca e MT-G si MR-G in acelasi timp 
Oceanus GPS este chiar mai elegant si decat Astron GPS. Cred ca in viitor vor integra o antena GPS si in ProTrek. Sunt din ce in ce mai mici si consuma din ce in ce mai putin. Imi place tehnologia lor "Shadow-dispersion solar cells" 
Cred ca in viitor ar trebui sa dezvolte mai mult modul de afisare pentru Latitudine/Longitudine si sa indice mai precis pozitia.
Cred ca in viitor ar trebui sa dezvolte mai mult modul de afisare pentru Latitudine/Longitudine si sa indice mai precis pozitia.
Eu mi-am comandat un GPW-1000, sper sa fie de ajutor tehnologia noua te incarcare, pentru ca la precedentul G solar era destul de greu ca sa il tin incarcat, in conditiile in care il purtam mai rar si nu il tineam nici in soare direct cu zilele.