Colet care contine un ceas Breitling wind rider disparut,

Discutii intre pasionati.
aleivan

Colet care contine un ceas Breitling wind rider disparut,

Mesaj de aleivan »

Alerta!!! un colet expediat cu Fan Courier, packing list, awb , cu ramburs 4450 lei, inchis in fata curierului, care contine un ceas Breitling windrider 80290, bratara rolleaux si ceas utc atasat aceteia, A DISPARUT ....deloc cooperanti cei de la relatii clienti, am facut un drum pana la sediul din Stefanestii de jos unde mi au dat un termen de raspuns la caz,.....de 90 zile
Bineinteles am reclamat la Politie, ANPC dar starea de nemultumire persista pana la ..ce ? ceasul oricum nu l mai recuperez, poate ca va apare la vanzare pe undeva, motiv pentru care am solicitat politiei romane sa l treaca pe lista obiectelor furate
Motivul postarii,??? Stati departe de Fan Courier la care este posibil sa se intample asa ceva, poata ca nu sunt singurii si 2 poate ca este oferit cuiva ceasul meu spre vanzare si atunci primesc un mesaj de la vreun bun samaritean
Imagine
raposatu'
Multumesc
Oftalmologul

Re: Colet care contine un ceas Breitling wind rider disparut

Mesaj de Oftalmologul »

Am pățit și eu cu un ceas de buzunar ediție aniversara.
Tot cu FAN curier.
aleivan

Mesaj de aleivan »

Alin Biesiadovschi scrie:Am pățit și eu cu un ceas de buzunar ediție aniversara.
Tot cu FAN curier.
si cum s a finalizat? au acordat vreo despagubire? au gasit faptasul(ii)? trebuie facut dupa opinia mea cunoscut riscul care l implica expeditia cu FAN a bunurilor proprii...unde? asa cum s a ales presedintele , tot pe facebook eu tot incerc sa gasesc modalitatea de a posta incidentul , dar pe pagina lor(FAN) nu se pot adauga ..decat like uri LOL, iar eu nu am un grup mare care sa share uiasca
satiriadis

Mesaj de satiriadis »

La 4450lei ramburs, costa 40-50lei asigurarea coletului.
Ai facut asigurare?
SBLA047
Oftalmologul

Mesaj de Oftalmologul »

S-a finalizat cu pierdere, noroc ca era cu plata ramburs.
Expeditorul a fost despăgubit cu doua fire doua paie câțiva lei numai.
Am reușit sa ajung și la un șef, cică șeful pe România dar nu z-a rezolvat nimic.
Nu le pasa.
Au avut tupeul sa o întrebe pe doamna care mi-a trimis ceasul dacă ea e doamna cu ceasul de 3000 de euro, cu toate ca plata ramburs era de 1000 lei.
Greșeală a fost ca doamna când a depus pachetul a spus ca e un ceas și băiatul de la FAN a vrut sa-l vadă.
De fata cu ea a spus ca e un ceas frumos si s-a dus la colega lui și a spus sa îl aibă în vedere (declarație din dosarul deschis la politie).
Eu am pierdut doar un ceas frumos fără sa pierd bani dar......
Nu se rezolva nimic.
aleivan

Mesaj de aleivan »

satiriadis scrie:La 4450lei ramburs, costa 40-50lei asigurarea coletului.
Ai facut asigurare?
salut....lucrurile nu sunt asa de simple, in primul rand este 2% din valoare nicio problema, dar vor factura sau evaluare autorizata pentru a putea asigura bunul(urile) la valoarea declarata????!!! un ramburs care sa nu depaseasca 5000 lei, tare nu? ce se intampla daca are valoare mai mare???cred ca este de inteles, te urci in masina si "faci totul cu mana ta", vezi conditiile FAN COURIER
controller

Mesaj de controller »

Oameni buni, nu-mi dați emoții, tocmai am pus astăzi, pentru prima oară, două ceasuri destul de valoroase la Fan Curier. Cu plata la mine. :shock:
Nu am menționat nimic pe pachet referitor la conținut, nu știu dacă am făcut bine sau rău. :roll:
Doamne ajută să ajungă cu bine.
Oricum, într-un astfel de caz eu aș merge pe toate căile împotriva lor, fie și numai din principiu, lăsând la o parte considerentul pecuniar.
If time is money, I'll spend my money on time.
borsy

Mesaj de borsy »

Pai la magarii de astea nu prea ai alte variante!
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
aleivan

Mesaj de aleivan »

controller scrie:Oameni buni, nu-mi dați emoții, tocmai am pus astăzi, pentru prima oară, două ceasuri destul de valoroase la Fan Curier. Cu plata la mine. :shock:
Nu am menționat nimic pe pachet referitor la conținut, nu știu dacă am făcut bine sau rău. :roll:
Doamne ajută să ajungă cu bine.
Oricum, într-un astfel de caz eu aș merge pe toate căile împotriva lor, fie și numai din principiu, lăsând la o parte considerentul pecuniar.
Care ar fi solutiile??problema este ca daca trimiti un colet fara a declara bunul, sau o valoare de ramburs, daca se pierde nu poti sa faci niciun demers intrucat nu ai dovezi...teapa este packing list care insoteste coletul pentru ca va fi vazut de catre curier cand inchzi coletul in fata sa sicei care manipuleaza coletul vor vedea ce contine"ceas breitling otel cu bezel aur" suna tentant si banul este ochiul dracului ,dar si aici este o clauza idioata daca treci livrare cu deschidere colet trebuie sa platesti tu, expeditorul transportul, daca faci packing list pt ca destinatarul sa stea linistit ca este ce comanda, el va plati si transportul+rambursul.repet max 5000lei niciun ban in plus
Dupa ce i am speriat cu declararea si la politie a furtului, mi au garantat faptul ca toti cei implicati in transport si manipulare vor fi supusi testului poligraf...doamne ajuta! fiecare face cum considera ca este mai bine, transporta personal sau nu trimite decat cu bani in cont macar nu pierzi timp si nervi, pe degeaba
aleivan

Mesaj de aleivan »

aleivan scrie:Alerta!!! un colet expediat cu Fan Courier, packing list, awb , cu ramburs 4450 lei, inchis in fata curierului, care contine un ceas Breitling windrider 80290, bratara rolleaux si ceas utc atasat aceteia, A DISPARUT ....deloc cooperanti cei de la relatii clienti, am facut un drum pana la sediul din Stefanestii de jos unde mi au dat un termen de raspuns la caz,.....de 90 zile
Bineinteles am reclamat la Politie, ANPC dar starea de nemultumire persista pana la ..ce ? ceasul oricum nu l mai recuperez, poate ca va apare la vanzare pe undeva, motiv pentru care am solicitat politiei romane sa l treaca pe lista obiectelor furate
Motivul postarii,??? Stati departe de Fan Courier la care este posibil sa se intample asa ceva, poata ca nu sunt singurii si 2 poate ca este oferit cuiva ceasul meu spre vanzare si atunci primesc un mesaj de la vreun bun samaritean
Imagine
Imagine
raposatu'
Multumesc
aleivan

Mesaj de aleivan »

Imagine

Multumesc[/quote]
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

aleivan scrie: Dupa ce i am speriat cu declararea si la politie a furtului, mi au garantat faptul ca toti cei implicati in transport si manipulare vor fi supusi testului poligraf...
Buna ziua,
Irelevant...Nu se accepta ca proba...Poate daca nimeriti la un Judecator bun, caruia sa-i pese, atunci va tine cont de rezultat, dar nu va afecta in mare masura decizia acestuia...
Imi pare rau pentru situatia Dvs. si sper sa se rezolve situatia.

Eu evit sa mai cumpar ceasuri trimise prin curierat rapid, indiferent de firma, de cand am trimis anul trecut un colet cuiva, iar destinatarul l-a ridicat folosind un buletin al altei persoane, astfel cei de la curierat nu au putut sa ajute Politia Romana cu identificarea persoanei...
Personal, daca pretul ceasului depaseste 2.500 de lei, prefer sa merg personal dupa el, chiar daca ma costa cateva sute de lei transportul.
Succes!
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Verzone

Mesaj de Verzone »

Eu personal nu vad rostul de a face packing list si valoare declarata la un colet care nu-l asiguri. Am inteles oricum ca in Cluj Zilele astea peste 50 de soferi si-au dat demisia o data. Deci daca e de trimis cu Fan, cu mare grija.

Partea nasoala e ca, coletele fara asigurare au un planof maxim de asigurare, daca stiu bine ceva de genul 100 de euro.

Sper sa-ti rezolvi problema si-mi pare rau de ce s-a intamplat dar in situatia care este Fan ul acuma, nu cred ca se mai gaseste ceva.

Succes si sa ne spui daca se mai schimba ceva.
aleivan

Mesaj de aleivan »

Verzone scrie:Eu personal nu vad rostul de a face packing list si valoare declarata la un colet care nu-l asiguri. Am inteles oricum ca in Cluj Zilele astea peste 50 de soferi si-au dat demisia o data. Deci daca e de trimis cu Fan, cu mare grija.

Partea nasoala e ca, coletele fara asigurare au un planof maxim de asigurare, daca stiu bine ceva de genul 100 de euro.

Sper sa-ti rezolvi problema si-mi pare rau de ce s-a intamplat dar in situatia care este Fan ul acuma, nu cred ca se mai gaseste ceva.

Succes si sa ne spui daca se mai schimba ceva.
Salut, am vrut si am insistat sa fac asigurare, dar tinand cont ca nu am putut dovedi cu factura sau evaluare autorizata suma pentru care fac asigurarea.....fara asigurare, iar packing list este normal sa l solicite destinatarul...cred ca firma de curierat cu renumele creat in timp, nu ar trebui sa dea de banuit ca se intampla astfel de lucruri...am fost eu ghinionist sau nu au mai fost descise topicuri cu acest subiect, pt le as fi citit si as fi fost precaut
aleivan

Mesaj de aleivan »

Bogdan11 scrie:
aleivan scrie: Dupa ce i am speriat cu declararea si la politie a furtului, mi au garantat faptul ca toti cei implicati in transport si manipulare vor fi supusi testului poligraf...
Buna ziua,
Irelevant...Nu se accepta ca proba...Poate daca nimeriti la un Judecator bun, caruia sa-i pese, atunci va tine cont de rezultat, dar nu va afecta in mare masura decizia acestuia...
Imi pare rau pentru situatia Dvs. si sper sa se rezolve situatia.

Eu evit sa mai cumpar ceasuri trimise prin curierat rapid, indiferent de firma, de cand am trimis anul trecut un colet cuiva, iar destinatarul l-a ridicat folosind un buletin al altei persoane, astfel cei de la curierat nu au putut sa ajute Politia Romana cu identificarea persoanei...
Personal, daca pretul ceasului depaseste 2.500 de lei, prefer sa merg personal dupa el, chiar daca ma costa cateva sute de lei transportul.
Succes!
salut imi spunea cineva ca in targul de diamante din Amsterdam se tarzactioneaza diamante de mil euro doar cu o strangere de mana.....si NOI ne furam(general ) unii pe altii pentru 100 Euro???!!!fan curier prin managerul cusomer service, m au anuntat doar verbal ce i drept despre faptul ca dupa terminarea anchetei lor, max 2 sapt voi fi depagubit cu valoarea de ramburs in intregime...sa o vad si p'"asta altceva ce pot sa fac? trebuie postat de un grup mai mare pe facebook cele intamplate....ca asa se trezesc mai rapid
Scrie răspuns