Colet care contine un ceas Breitling wind rider disparut,

Discutii intre pasionati.
aleivan

Re: Colet care contine un ceas Breitling wind rider disparut

Mesaj de aleivan »

aleivan scrie:Alerta!!! un colet expediat cu Fan Courier, packing list, awb , cu ramburs 4450 lei, inchis in fata curierului, care contine un ceas Breitling windrider 80290, bratara rolleaux si ceas utc atasat aceteia, A DISPARUT ....deloc cooperanti cei de la relatii clienti, am facut un drum pana la sediul din Stefanestii de jos unde mi au dat un termen de raspuns la caz,.....de 90 zile
Bineinteles am reclamat la Politie, ANPC dar starea de nemultumire persista pana la ..ce ? ceasul oricum nu l mai recuperez, poate ca va apare la vanzare pe undeva, motiv pentru care am solicitat politiei romane sa l treaca pe lista obiectelor furate
Motivul postarii,??? Stati departe de Fan Courier la care este posibil sa se intample asa ceva, poata ca nu sunt singurii si 2 poate ca este oferit cuiva ceasul meu spre vanzare si atunci primesc un mesaj de la vreun bun samaritean
Imagine
raposatu'
Multumesc
FAN COURIER m au despagubit cu valoarea integrala de ramburs!!!! dar sa retrag palngerea de la ANPC, inca nu au mentionat nimic de Politie, unde o fi ceasul? nu se stie!!pe cine au concediat? ce masuri au luat? oricum fara curier de acum inainte!
Scrie răspuns