rog recomandati ceas
Re: rog recomandati ceas
Salutare; nu am mai intrat de mult pe forum, acum o fac sa spun ca van1atorul ucrainean mi-a trimis ceasul cumparat( Vostok Amphibia =45 GBP), e ok, transportul a durat cam 2 sapt., iar ambalajul a cam lasat de dorit (nu cutia neagra din poza, doar ceasul cu un petec de hartie cu instructiunile in limba lor intr-o punguta de nylon, impachetat in hartie mototolita (foi de caiet scrise) si intr-un plic cartonat.
Cum spuneam , ceasul e ok, era cu tzipla pe el, merge destul de exact (cam 3 secunde pe zi)
Cum spuneam , ceasul e ok, era cu tzipla pe el, merge destul de exact (cam 3 secunde pe zi)
Bine ai revenit!
Felicitari pentru achizitie! 3sec./zi e un mers foarte bun. Sa speram ca o va tine tot asa si dupa multe luni de folosire.
Asteptam cu interes niste poze cu ceasul.
Felicitari pentru achizitie! 3sec./zi e un mers foarte bun. Sa speram ca o va tine tot asa si dupa multe luni de folosire.
Asteptam cu interes niste poze cu ceasul.
Dus cu CEASUL!
doxa aquaman ii zice la doxa tau. si eu am unul cu cadran portocaliu si curea de cauciuc.
Re:
Fetele astea de la BB si Spled'Or Timisoara Iulius Mall, sunt pe "dinafara". Habar nu au despre ceasuri. desi sunt amator, stiu mai multe decat ele despre istoria si numele unor brand-uri de ceasuri vandute in magazinele lor.cip scrie:multumesc, o sa cer carte tehnica; pacat ca vanzatoarele sunt doar vanzatoare zambitoare, nu au habar de ceasuri.
E rusinos. Ma mir cum reusesc sa faca o vanzare.
E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca.
A.De Saint-Exupery
A.De Saint-Exupery
Iarta-le..fac si ele ce pot! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Unele sunt chiar frumoase si imi plac cand rosesc si sunt stanjenite cand nestiinta lor este dezvaluita
Si sunt frumoase saracutele
Cat despre ceasuri sa ne consideram norocosi,doar cunoastem cate putin din tainele acestora
Si sunt frumoase saracutele
Cat despre ceasuri sa ne consideram norocosi,doar cunoastem cate putin din tainele acestora
Subscriu.Lucian Marcu scrie:Unele sunt chiar frumoase si imi plac cand rosesc si sunt stanjenite cand nestiinta lor este dezvaluita![]()
Si sunt frumoase saracutele![]()
![]()
AR1070-56E
Salutare,
Amphibia imi face probleme: cand merge, merge destul de exact, insa uneori se opreste - purtat fiind. Il voi duce la Claudiu sa il diagnosticheze/repare. Poze voi incerca sa fac si sa pun zilele urmatoare, nu prea am avut tragere de inima. Deh, nu e Seiko....
Amphibia imi face probleme: cand merge, merge destul de exact, insa uneori se opreste - purtat fiind. Il voi duce la Claudiu sa il diagnosticheze/repare. Poze voi incerca sa fac si sa pun zilele urmatoare, nu prea am avut tragere de inima. Deh, nu e Seiko....
Sa stii ca sint ceasuri bune , si nu cred ca o revizie la ele e prea scumpa . Si piese cred ca se gasesc din plin .
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Pai mergeti voi la Cellini, imbracati mai "relax" - veti avea parte de bodyguarzi care va sufla in ceafa si (oricum) de vinzatori de aprozar intoliti estetic si care habar n-au ce vind... unii care cred ca 7750 e motorul din noul Audi X5 (si mecanism de top, desigur) iar "perpetual calendar" inseamna ca iti merge calendarul pina se strica ceasul.
Of-of, mai-mai
Of-of, mai-mai
Asa cum am mai spus ca sa platesti vanzatori cu cunostinte vaste depre ceasuri insemana profit mai scazut pt. firma respectiva pt. ca e logic sa le dai salarii mai mari. Ideal ar fi aiba macar ceva cunostinte minime despre brand-urile care le vand. Eu in locul lor m-as documenta la tot ce am spre vanzare ca sa-i explic potentialului cumparator tot ce vrea sa stie despre un anume ceas, dar eu sunt pasionat ei sunt doar simpli vanzatori. 
AR1070-56E
Eu zic ca nu este neparat nevoie sa angajezi vanzatori care au asemenea cunostinte. Dar, ca angajatori poti sa investeti in vanzatori, sa faci traininguri pentru ei in mod constant pentru a dobandi cunostintele necesare.Zar scrie:Asa cum am mai spus ca sa platesti vanzatori cu cunostinte vaste depre ceasuri insemana profit mai scazut pt. firma respectiva pt. ca e logic sa le dai salarii mai mari.
-Da, dar acel ''training'' inseamna tot bani cheltuiti de angajator (firma).
-Cred ca sunt foarte putini care sunt dispusi sa predea cursuri gratis.
-E mai rentabil sa inveti singur (documentie se gaseste din plin si gratis) dar trebuie sa ai atractie pt. domeniu...
-Cred ca sunt foarte putini care sunt dispusi sa predea cursuri gratis.
-E mai rentabil sa inveti singur (documentie se gaseste din plin si gratis) dar trebuie sa ai atractie pt. domeniu...
AR1070-56E
Sa va dau un exemplu poate relevant: in domeniul in care lucrez (farmaceutice) exista reprezentanti medicali care nu au neaparat pregatire medicala (chimie, biologie, drept, ase).
Dar pentru a purta o discutie cu clientul (medic, farmacist) iti trebuie un limbaj de specialitate, firmele serioase asigura training-ul de produs si cele de selling skills. Asta pentru ca altfel nu se poate si esti scos urgent din piata.
In mod clar si firmele de ceasuri ar trebui macar sa asigure documentatia din care cei care lucreaza in magazine specializate sa poat citi si sa aiba un minim de cunostinte.
Dar pentru a purta o discutie cu clientul (medic, farmacist) iti trebuie un limbaj de specialitate, firmele serioase asigura training-ul de produs si cele de selling skills. Asta pentru ca altfel nu se poate si esti scos urgent din piata.
In mod clar si firmele de ceasuri ar trebui macar sa asigure documentatia din care cei care lucreaza in magazine specializate sa poat citi si sa aiba un minim de cunostinte.
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
Daca un vanzator chiar ar fi interesat, internetul geme de documentatie. Dar evident ca nu este cazul, probabil ca oricum vanzatorii sunt prost platiti asa ca nu isi dau interesul sa invete ceva nou.
Evident ca training-urile nu sunt gratis, dar suma cheltuita ar fi infima pentru o firma cu cifra de afacere de cateva milioane de euro.
Problema este ca pur si simplu nu pun pret pe asa ceva, pentru ca momentan vanzarile merg. Problema lor este ca potentialii clienti sunt din ce in ce mai informati si pretentiile vor creste.
Evident ca training-urile nu sunt gratis, dar suma cheltuita ar fi infima pentru o firma cu cifra de afacere de cateva milioane de euro.
Problema este ca pur si simplu nu pun pret pe asa ceva, pentru ca momentan vanzarile merg. Problema lor este ca potentialii clienti sunt din ce in ce mai informati si pretentiile vor creste.