Mai bine spune ca vrei mofturi cu bani putini, lucru posibil doar in cazuri prevazute in codul civil/penal.
LE: vad ca a scris si clipper, postarea mea se refera la cataradoi.
Clipper scrie: Nu are sens nici sa sustii ca vrei sa faci comparatia doar pe Panerai cu Unitas, nu ai cum sa reduci Panerai doar la Panerai cu Unitas, e o dovada clara de rea intentie si chiar si rautate.
Rea-intentie si rautate? Fata de cine? Fata de Sly, fata de Panerai? Cred ca a fost un mesaj convergent pe topic ca toate firmele vand mult mai scump decat produc.Clipper scrie: Nu are sens nici sa sustii ca vrei sa faci comparatia doar pe Panerai cu Unitas, nu ai cum sa reduci Panerai doar la Panerai cu Unitas, e o dovada clara de rea intentie si chiar si rautate.
cataradoi scrie: Treptat, a inceput sa creasca interesul pentru Panerai (modelul de baza, cu Unitas in el), insa este infiorator de scump.
Care este explicatia obiectiva/tehnologica a pretului mare? Un Unitas ultra-modificat si prelucrat nu trece de 1.000 de euro. De unde, deci, diferenta pana la 4.000 de euro second-hand?
Pur si simplu nu exista asa ceva, Panerai a avut modele fara niciun fel de cosmetizare de Unitas. Deci ori inghiti ideea asta si cumperi ori ce sa faci, cui sa te plangi si pe ce motiv? Eu cred ca sigur am postat la vremea respectiva si despre aceasta situatie, daca nu stii subiectul, vezi acest link cu un scandal de acum cativa ani: http://www.network54.com/Forum/353391/m ... ous+PAM318 --> Unitas complet banal pus in editie speciala, vanduta scump.cataradoi scrie:Eu m-as fi putut gandi ca putem avea o discutie pe baza de argumente, de genul "Unitas-ul Panerai-ului are marginile polishate, in timp ce Stowa nu. Inscrisul de pe poduri este facut cu o alta technica, rubinele sunt naturale si nu sintetice etc.". Citeste, te rog, primul post si o sa vezi care a fost intrebarea.