Buna ziua,
Imi puteti va rog recomanda un ceasornicar serios in Bucuresti pentru revizii ceasuri manuale/automate la preturi decente? (reprezentatele nu le iau in calcul)
De asemenea, exista in Romania cineva care restaureaza profesional cadrane?
Multumesc.
Restaurare cadrane si revizii
- Alex Ionascu
Re: Restaurare cadrane si revizii
As fi si eu interesat de astfel de servicii.
Da,se restaureaza cadrane,dar nu la noi in tara.Doar afara.Iar optiunile sunt multiple,de la rescrieri de 100 euro pana la rescrieri de 600 euro,in functie de pretentii si buget.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Claudiu, multumesc.
Probabil ca pentru moment voi lasa cadranul in starea originala daca nu se poate rezolva local.
Stiu ca va cer prea mult, dar imi puteti recomanda un ceasornicar rezonabil in Bucuresti? Stiu ca multi va trimit ceasurile la Arad pentru revizii si feedback-ul e unul foarte pozitiv, dar parca as evita manipularile "gingase" de care ar putea beneficia ceasurile din partea curierilor si lucratorilor din centrele de triere. Este poate doar o fixatie personala. As vrea o solutie buna locala.
Multumesc,
Dragos
Probabil ca pentru moment voi lasa cadranul in starea originala daca nu se poate rezolva local.
Stiu ca va cer prea mult, dar imi puteti recomanda un ceasornicar rezonabil in Bucuresti? Stiu ca multi va trimit ceasurile la Arad pentru revizii si feedback-ul e unul foarte pozitiv, dar parca as evita manipularile "gingase" de care ar putea beneficia ceasurile din partea curierilor si lucratorilor din centrele de triere. Este poate doar o fixatie personala. As vrea o solutie buna locala.
Multumesc,
Dragos