Din dorința de a întreține un Atlantic Worldmaster GMT in noiembrie am l-am lasat in service la Unirea in stare perfecta de functionare cu scopul doar de a face o revizie generala, ceasul avand peste 10 ani de functionare. Mi s-a spus ca dureaza maxim 30 de zile. După cele 30 de zile am cerut informatii, pe mail, despre ceas si mi s-a spus ca este gata cel tarziu la sfarsitul saptamanii ( vineri 21 dec). Am sunat vineri si mi s-a spus ca sa trec luni ( 24 dec ) sa ridic ceasul oricand dupa ora 10. M-am prezentat la ora 11 si , dupa ce mi-am pierdut vremea 30 min la coada , am aflat ca dupa ora 14 soseste ceasornicarul care avea ceasul meu inchis in dulap

In final ma duc sau iau ceasul si constat ca cupa 40 de zile de revizie nu mai pot schimba data si indicatorul orar pt cel de-al doilea fus orar ( asta dupa o revizie generala la unicul service Atlantic acreditat). Concluzia o trageți singuri despre ce înseamnă sa vinzi ceasuri la snop, sa nu poți face fata la service si sa ai ceasornicari ucenici care invata meseria pe mecanismele clientilor. Întreb specialiștii și ceasornicarii de pe acest forum care respecta meseria asta : ați fi avut tupeul și conștiința sa dati unui client un ceas după o revizie generală, ținând ceasul 40 de zile, știind ca in poziția intermediara a coroanei, unde se reglează data și orarul secundar, nu mai funcționează in condițiile in care l-am predat in stare perfecta ? Cred și sper ca nu ! Ceasornicarul sau mai bine zis lăcătușul care a avut ceasul in lucru ar trebui sa se lase și sa intre in pământ de rușine. Am semnalat problema și la Atlantic care le-a acordat increderea. Va dati seama ca atunci când a înapoiat ceasul știa de problema ! Inteleg aglomerația de sărbători , oboseala etc dar spui frumos :nu e gata ne cerem scuze mai durează 5 zile sau nu Ma pricep ,nu ma bag ,luați ceasul înapoi. Dar de luat banii au luat ca nu va închipuiți ca a fost gratis .

. Rușine B&B .