OK, sunt in club

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
tty

OK, sunt in club

Mesaj de tty »

Salutare tuturor!

Am rasfoit forumul prima data cu vreo 2 luni in urma dar abia astazi m-am hotarat sa ma inscriu.

Hai sa incep cu inceputul, asta fiind primul meu post. Pe la mijlocul lunii Octombrie m-am gandit sa-mi fac un upgrade la ceas (un Doxa destul de bun, dar cu baterie), din senin. Am cautat pe net, m-am uitat prin niste cataloage si m-am hotarat sa iau un Longines Admiral L3.666.4.76.2 Am vazut eu ca preturile (chiar si cu discount) de la noi din magazine sunt cam cu 30% mai mari decat la unele magazine online, dar am zis ca totusi merita sa iau ceasul de la un magazin de-al nostru romanesc. Asa ca nu am stat mult pe ganduri si am dat comanda la Cellini (ceasul nefiind pe stoc niciunde). Ei bine, comanda a fost data pe 22 Octombrie si nici pana acum nu m-a venit ceasul. Se pare ca il voi aveai totusi saptamana viitoare. In tara asta, dupa ce ca dau mai multi bani pe ceas il si primesc dupa 2 luni... In fine.

Si ce e mai rau acum incepe... nici nu mi-a venit Longines-ul si deja am inceput sa ma uit dupa un Omega Speedmaster (modelul 3881.50.37). Dar cu asta voi deschide alt thread.

Ah, era sa uit... mi-am luat si un "winder" (pentru 2 ceasuri) din Germania (comandat pe Ebay), sa fiu pregatit :D

Fara sa fiu vreodata pasionat de ceasuri, ba chiar parandu-mi-se oarecum o stupizenie sa dau bani pe ceasuri, uite ca obiectele astea au inceput sa ma preocupe. Ciudat.
mnm

Re: OK, sunt in club

Mesaj de mnm »

tty scrie:Salutare tuturor!

Am rasfoit forumul prima data cu vreo 2 luni in urma dar abia astazi m-am hotarat sa ma inscriu.

Hai sa incep cu inceputul, asta fiind primul meu post. Pe la mijlocul lunii Octombrie m-am gandit sa-mi fac un upgrade la ceas (un Doxa destul de bun, dar cu baterie), din senin. Am cautat pe net, m-am uitat prin niste cataloage si m-am hotarat sa iau un Longines Admiral L3.666.4.76.2 Am vazut eu ca preturile (chiar si cu discount) de la noi din magazine sunt cam cu 30% mai mari decat la unele magazine online, dar am zis ca totusi merita sa iau ceasul de la un magazin de-al nostru romanesc. Asa ca nu am stat mult pe ganduri si am dat comanda la Cellini (ceasul nefiind pe stoc niciunde). Ei bine, comanda a fost data pe 22 Octombrie si nici pana acum nu m-a venit ceasul. Se pare ca il voi aveai totusi saptamana viitoare. In tara asta, dupa ce ca dau mai multi bani pe ceas il si primesc dupa 2 luni... In fine.

Si ce e mai rau acum incepe... nici nu mi-a venit Longines-ul si deja am inceput sa ma uit dupa un Omega Speedmaster (modelul 3881.50.37). Dar cu asta voi deschide alt thread.

Ah, era sa uit... mi-am luat si un "winder" (pentru 2 ceasuri) din Germania (comandat pe Ebay), sa fiu pregatit :D

Fara sa fiu vreodata pasionat de ceasuri, ba chiar parandu-mi-se oarecum o stupizenie sa dau bani pe ceasuri, uite ca obiectele astea au inceput sa ma preocupe. Ciudat.
Hello My Friend !!!
Daca ai luat deja si winder pt. 2 ceasuri se cheama hotarare....orologiera...
Bine ai venit...
Homo suus fortuna faber est.
grig

Mesaj de grig »

Asta e boala grea.
Mai ceva ca gripa noua. :)
Bine ai venit!
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
tty

Mesaj de tty »

Multumesc, multumesc :)
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Bun venit tty sau welcome to the club :)

Esti pe maini bune acum, nu-ti fie frica. Asteptam cu interes poze cu Longinesul si cu ce va mai fi ...
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Andrei_s

Mesaj de Andrei_s »

You're toast! :twisted:
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
tty

Mesaj de tty »

Hehehe, da, cam sunt "toast" :P

Saptamana viitoare o sa pun poze cu Longines-ul, sper sa vina.

Multumesc pentru urari.
altauprieten
Membru Special

Mesaj de altauprieten »

tty scrie:Saptamana viitoare o sa pun poze cu Longines-ul, sper sa vina.
iti tinem pumnii sa vina - sa te multumeasca - sa pui si aici poze !
tty

Mesaj de tty »

altauprieten scrie:
tty scrie:Saptamana viitoare o sa pun poze cu Longines-ul, sper sa vina.
iti tinem pumnii sa vina - sa te multumeasca - sa pui si aici poze !
Multumesc!

A venit: http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... &start=765

Momentan ma multumeste :D
Scrie răspuns