Ba este extrem de relevant, pentru ca topicul in care a postat se intitula "Ultima achizitie" si nu "Ceasuri pe care ni le dorim"!calin gabi scrie:Zar a prezentat un ceas deosebit si nu cred ca este relevant daca este al lui sau nu
La ce suntem dispusi sa renuntam pentru ceasul dorit?
Re: La ce suntem dispusi sa renuntam pentru ceasul dorit?
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.
+1Ba este extrem de relevant, pentru ca topicul in care a postat se intitula "Ultima achizitie" si nu "Ceasuri pe care ni le dorim"!
Recunosc, nu sunt deloc interesat de timbre. Poate monezi, am vrut sa-mi aduc din Canada printr-un prieten, dar nu a mers chiar bine(monezi de argint, de la trezoreria canadei, foarte frumoase de altfel).catalin.v scrie: - Inseamna ca nu stii ce preturi pot sa aiba unele timbre- piata timbrelor e peste cea a ceasurilor...
Zar a postat un ceas pe care sunt aproape sigur ca nu-l detine (de ce? Pentru ca am poza originala, in culoare, o postez daca vreti, dar nu aici), dar, nu suntem la topicul potrivit si chiar daca am fi, nu avem de ce sa aruncam cu pietre.
Ba uite ca mi-am adus aminte ca am renuntat la achizitionarea unui Tibaldi (ptr cine nu stie , Tibaldi sunt instrumente de scris-iar eu mai string pixuri sau stilouri) ca sa mai completez suma la Glashutte.
E prea mult sa ma comparati cu Zar....eu am sustinut cu imagini si nu doar ,nu am postat la noua achizitie doar de dragul laudelor colegilor...calin gabi scrie:Zar a prezentat un ceas deosebit si nu cred ca este relevant daca este al lui sau nu ,totusi nu ar trebui sa se ajunga la astfel de incidente neplacute,suntem oameni cerebrali si impartasim aceeasi pasiune dar cu respect pentru toti interlocutorii acestui forum,ne acceptam asa cum suntem,nu putem vedea lucrurile toti la fel,contradictia aduce calitate si progres dar sa fie de bun simt asa ca dati mana barbateste.
Daca omul dovedeste ca are ceasul ma retrag eu....de rusine.E firesc sa fac asta.
Si nu trebuie sa lupt impotriva guvernului,craca o taie guvernul sigur.
Nu este locul potrivit pentru politica Claudiu.... e lumea ceasurilor aici.
Astept imaginile lui Zar.... nu stiu de ce dar le astept degeaba...
Acum cand "teoretic" a pus mana pe Grail "se abtine" ,ceva e putred in Danemarca....
- calin gabi
Nu asta a fost ideea de comparatie,nu-mi permit acest lucru cu scuzele de rigoare dar mi se pare prea radical cu retragerea de pe forum a oricarui dintre dvs. pentru atata lucru,ar fi o pierdere pentru toti,mai greseste omul ca e om,eu ma uit cu mare placere la toate postarile si apreciez tot ce vad,ma gandesc ca oricare pune putina pasiune in ceea ce face si prezinta fiecare dupa priceperea si gandirea lui.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Ceasul nu e postat la vanzare. Nu trebuie sa dovedesc nimic. Punct.
Sunt judecat aiurea de cineva care nu ma cunoaste deloc, este jignitor.
Mai grav e ca moderatorii nu iau masuri, si nu e prima oara.
Este ultima mea interventie pe forum. Cu respect - ZAR
AR1070-56E
Fara suparare , ai mai spus ca renunti si eu jur ca nu imi doresc asta.Zar scrie:Ceasul nu e postat la vanzare. Nu trebuie sa dovedesc nimic. Punct.
Nu este nimic personal,nu ne cunoastem.
E ciudat ca nu postezi imagini(daca il ai).
Ai postat in trecut o multime de imagini cu Seiko si Certina si ai fost pertinent si ai dovedit ca ai cunostinte despre ceasurile respective.
Despre Citizen ai scris frumos,este ceasul pe care l-ai dorit de multa vreme si acum nu postezi imagini mult asteptate aici pe forum.
"Problema" poate fi usor soulutionata si mai mult daca postezi imagini personale eu nu pot decat sa imi cer iertare si sa te respect.
Fara aceste dovezi nu ai facut decat sa te lauzi si e urat foarte urat.
Zar ,
Pentru tine toate ceasurile rusesti sunt zero !
se poate intelege si stiu motivele tale !
COSC este tot zero !
asta nu se poate intelege si nu justific de ce ca este evident !
Dar ce m-a mirat foarte a fost urmatorul fapt - cand doreai de mult acest Citizen imi spuneai ca e 3000 euro, ca cineva ar avea unul cu 2500 si ca te gandesti. Bun ! Am crezut fiecare cuvintel ! Naiv sunt !
Apoi caut pe net si vad unul cu dial crem si care costa 2100 dolari - in mai multe locuri si pe Seiya japan ! Te sun si imi spui ca stiai dar doreai unul pe negru !!! Punand cap la cap totul ori eu sunt un mare naiv ori ....
Nu esti in masura a te supara pe ceilalti mai ales atunci cand tot forumul astepta ceasul pe care il doreai si nu ai catadixit sa pui o poza dupa ce ai intoxicat - asta este cuvantul - pe toata lumea cu Seiko PC si pozele lui !
Stii ca un coleg avea de gand sa ia si el un PC si a renuntat ca era prea peste tot ???
Cred ca un om matur la cap si care mai are si principii nu zice tot timpul ca se retrage si daca zice Ma retrag atunci chiar o face !
Nu va mai jucati cu aceste cuvinte - ma retrag !
Pentru tine toate ceasurile rusesti sunt zero !
se poate intelege si stiu motivele tale !
COSC este tot zero !
asta nu se poate intelege si nu justific de ce ca este evident !
Dar ce m-a mirat foarte a fost urmatorul fapt - cand doreai de mult acest Citizen imi spuneai ca e 3000 euro, ca cineva ar avea unul cu 2500 si ca te gandesti. Bun ! Am crezut fiecare cuvintel ! Naiv sunt !
Apoi caut pe net si vad unul cu dial crem si care costa 2100 dolari - in mai multe locuri si pe Seiya japan ! Te sun si imi spui ca stiai dar doreai unul pe negru !!! Punand cap la cap totul ori eu sunt un mare naiv ori ....
Nu esti in masura a te supara pe ceilalti mai ales atunci cand tot forumul astepta ceasul pe care il doreai si nu ai catadixit sa pui o poza dupa ce ai intoxicat - asta este cuvantul - pe toata lumea cu Seiko PC si pozele lui !
Stii ca un coleg avea de gand sa ia si el un PC si a renuntat ca era prea peste tot ???
Cred ca un om matur la cap si care mai are si principii nu zice tot timpul ca se retrage si daca zice Ma retrag atunci chiar o face !
Nu va mai jucati cu aceste cuvinte - ma retrag !
Sau bongiorno....
Lamuriti-ma si pe mine!
De fapt care ceas trebuie sa-l posteze Zar,sau de unde a plecat aceasta polemica?
Nu de alta,dar eu nu vreau sa se retraga nici Zar nici Lucian!
Caci inteleg ca din aceasta disputa unul se retrage oricum!
De fapt care ceas trebuie sa-l posteze Zar,sau de unde a plecat aceasta polemica?
Nu de alta,dar eu nu vreau sa se retraga nici Zar nici Lucian!
Caci inteleg ca din aceasta disputa unul se retrage oricum!

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Claudiu: de aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 875#p61875 si apoi de aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 147#p62147
oarecum ontopic: vreau sa imi iau o masina anul acesta dar nici nu voi renunta la alte hobby-uri pentru ceasuri, asa ca o viitoare achizitie in materie de ceasuri poate va fi pe la finalul acestui an, pana atunci poate mai scap un g-shock sau vreo 5-6 curele ceva.
Consider ca daca e nevoie sa economisesc prea mult si sa ma dau peste cap financiar sau daca nu iau un ceas cu cash inseamna ca nu mi-l permit cu adevarat si nu are sens sa ma cramponez prea tare, e doar un ceas la urma urmei...
oarecum ontopic: vreau sa imi iau o masina anul acesta dar nici nu voi renunta la alte hobby-uri pentru ceasuri, asa ca o viitoare achizitie in materie de ceasuri poate va fi pe la finalul acestui an, pana atunci poate mai scap un g-shock sau vreo 5-6 curele ceva.
Consider ca daca e nevoie sa economisesc prea mult si sa ma dau peste cap financiar sau daca nu iau un ceas cu cash inseamna ca nu mi-l permit cu adevarat si nu are sens sa ma cramponez prea tare, e doar un ceas la urma urmei...
va rog sa va opriti din postari in afara subiectului.
si la subiect:
pentru mine depinde despre ce ceas este vorba.
daca ar fi "holy grail" probabil ca as renunta la toate ceasurile pe care le am (nu ca acestea ar fi foarte valoroase sau de valoare apropiata cu un ceas de nivel "holy")
daca e vorba doar de un ceas interesant/deosebit, atunci probabil ca voi renunta la unul, doua, trei dintre ceasurile pe care le am.
si la subiect:
pentru mine depinde despre ce ceas este vorba.
daca ar fi "holy grail" probabil ca as renunta la toate ceasurile pe care le am (nu ca acestea ar fi foarte valoroase sau de valoare apropiata cu un ceas de nivel "holy")
daca e vorba doar de un ceas interesant/deosebit, atunci probabil ca voi renunta la unul, doua, trei dintre ceasurile pe care le am.
La alt ceas 
the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
Status : every sound is magic ... just listen ...
Eu am renuntat la jante de al pt masina, la obiective pt. ap. foto si .... o mai fi. Momentan sunt dispus sa renunt la multe chestii dar numai pt. un ceas (desigur, lemania 5100 inside):)
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Da,multumesc,am verificat si eu posturile.Clipper scrie:Claudiu: de aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 875#p61875 si apoi de aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 147#p62147
Intr-adevar ar fi frumos sa puna poze live cu ceasul,daca tot este ultima achizitie.
Eram pe cale sa ma "iau" de Lucian,dar pe undeva are dreptate.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people