TRESSA INCABLOC

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
ersinv2000

TRESSA INCABLOC

Mesaj de ersinv2000 »

Buna Ziua,
Mi-am achizitionat ( urmeaza ) un ceas Tressa si doresc sa stiu parerea voastra ( este autentic, ce mecanism are, ce mecanism foloseste ) Multumesc. Sunt foarte incantat. dar doresc sa cunosc mai multe detalii despre noua mea achizitie.
gherghin nicolae
Moderator

Re: TRESSA INCABLOC

Mesaj de gherghin nicolae »

Este original,mecanismul este aici.

http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db. ... wk&AS_1802
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
catralin

Mesaj de catralin »

si ca sa continui eu, un mecanism normal, carcasa e de otel, iar dupa poze, care presupun ca sunt ale vanzatorului, ceasul de provenienta india sau filipine. sa ne spui cum ti se pare cand ajunge si sa ii faci poze sa le pui pe forum.
ersinv2000

Mesaj de ersinv2000 »

Multumesc frumos de informatii. Ceasurile acestea Tressa au fost facute pentru Asia ? L-am cumparat de la un indian de pe ebay.
Nu am gasit nimic de precizia acestui mecanism.
Revin cu poze in 2-4 saptamani pana ajunge.
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Mecanismul este unul comun si destul de raspindit si pe la noi prin tara.Se gaseste deseori sub multe alte denumiri inscrise pe cadran.Eu detin mai multe ceasuri cu AS 1800, 1802,1951,iar un ceas care-mi vine acum in minte este Atlantic,un model mai micut fata de cele echipate cu mecanismul Unitas 6300.
Cu siguranta si ceasul dvs este de dimensiuni medii spre mici.Ca sfat,calitatea lacului de pe cadran este mediocra asa ca feriti ceasul de actiunea umezelii pentru ca se va coroda cadranul iremediabil.Carcasa daca este din otel este un lucru bun,desi personal eu cred ca este cromata.
Este interesant sistemul antisoc aflat in echiparea acestui ceas (se observa pe rubinul de pe axul balansului).
Va doresc sa-l purtati sanatos si va urez ceasuri multe si frumoase.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
ersinv2000

Mesaj de ersinv2000 »

Inca nu a sosit Tressa .... Mecanismul AS509 stie cineva ce precizie are?
Multumesc
ersinv2000

Mesaj de ersinv2000 »

Scuze mecanismele: AS 1800, 1802,1951
mihaixp

Mesaj de mihaixp »

ersinv2000 scrie:Scuze mecanismele: AS 1800, 1802,1951
Trebuie sa iei in considerare faptul ca acestea sunt niste mecanisme destul de vechi, produse in masa, si de ce nu, ceasurile cu aceste mecanisme au fost utilizate regulat, nu au fost menajate. Tocmai de aceea conteaza si istoricul service-urilor.
Parametrii de fabricatie probabil ca au fost aproximativ +-30s/24h, deci daca functioneaza mai bine de atat ar fi extraordinar.
ersinv2000

Mesaj de ersinv2000 »

Dupa lungi asteptari a venit si Tressa ( din India freeshiping ) . Corespunde intocmai cu fotografiile vanzatorului, chiar arata mai bine in realitate ( cel putin mecanismul-luceste). Ceasul este revizat-miroase a ulei..
Singurul inconvenient este ca este de dimensiuni medii spre mici 34mm. Multumesc pentru lamuri
Scrie răspuns