montana scrie:Stiu, sunt penibil, dar nu ma pot abtine!
- - - - - - - - "Ceas de 48.000 de euro de la Moni pentru Iri ...
Monica Columbeanu i-a pregatit lui Irinel, de ziua lui de nastere, un cadou demn de un milionar.
Tanara i-a luat sotului ei un superceas Patek Philippe Submarine, care costa aproape 50.000 de euro."
Ei bine, e clar, Moni l-a citit pe Jules Verne. Domn'le ce submarine avea asta: * * *
Hai ca ceasul nu e chiar cea mai rea alegere, fata nu pentru tinere de minte e celebra si in loc de Nautilus a retinut ea ceva cu submarin ... ca a platit aproape dublu nu-i o problema ... singurul lucru de care-mi pare rau este ca de banii astia se gaseau ceasuri mult mai rare si mai deosebite ...
O gravura ,o personalizare, ceva pentru eternitate nimic scris pe el ???
E solid gold 24.99 KT C-da speciala ?
Nici macar serie limitata....
Nu pot crede....Ar putea fi o dez-informare ....Dl. montana !
salut
vad ca vorbim de ceasuri celebre si de aceea imi permit sa va dau un link pt. a vedea ceva de-a dreptul special(cel putin pt mine)..oricum ceasul e deosebit si din ce am inteles contine circa 800 de componente(l-am gasit pe un site italian unde scrie ca-ci pt. proiectare au fost necesare aproximativ 1000 de ore )deci si pretul e la inaltime 1,5 milioane de dolari. http://www.luxist.com/tag/TourDeLile/
<...Rezultatele slabe obtinute de Chelsea in ultimul timp l-au determinat pe miliardarul Roman Abramovici, patronul echipei londoneze, sa achizitioneze un ceas pentru monitorizarea batailor inimii. "Forma echipei noastre a fost putin cam bizara in ultimul timp, asa ca nu este de mirare ca Abramovici a inceput sa-si verifice pulsul", a declarat unul dintre suporterii lui Chelsea. Desi Abramovici ne-a obisnuit cu sume exorbitante aruncate pe jucatori sau petreceri, ceasul din plastic Polar M61, cumparat de acesta de la renumitul lant de magazine din Londra, Harrod’s, a costat numai 99 de lire sterline.>
- - - - - - - - - Polar M61
PS - Abramovici si Chelsea raman insa fani Rolex! Un Polar M61 pe amazon.com = 70,- USD!
Pe langa modelele respective de Panerai si Rolex (pe care eu le alint 'tzepe pentru tzepari') un Roth perpetual calendar deja aproape ca isi merita banii, desi mai are pana la nivelul de finisare de la modelele de varf Lange sau Patek sau cel de 'complicatie practica' de la noul Jean Dunand Shabaka ...
fiind nou pe forum, acesta fiind primul meu post, doresc sa salut totii utilizatorii prezenti dar si sa laud initiativa lui Claudiu pentru tot ce a realizat in mediul virtual prin acest site
legat de topic, adaug o fotografie a presedintelui Romaniei, si eram curios ce ceas poarta?
poate cineva isi da seama