Ceasurile Celebritatilor / Persoanelor Publice

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Corect ! Ala e ... bineinteles cu costumul se potriveste ca soseta alba cu pantoful negru decupat, dar e Videanu ... fin ca un bolovan din bordura :twisted: ... ce ceasuri poarta astia si ce lipsiti de stil sunt ...
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Ventura

Mesaj de Ventura »

Cateva ceasuri ale unor parlamentari italieni: (din pacate, nu se vede deloc marca. In schimb, se vede "soiul" posesorilor :lol: )

Imagine
Habeeb

Mesaj de Habeeb »

nu stiu daca se incadreaza la celebritati dar fii`su lui prigoana poarta un panerai .. nu am vazut poze bune ca sa vad daca e luminor sau radiomir si modelul exact

andreea raicu stiu ca poarta rolex (dar alearga vorba ca ar fi fake)

camelia sucu (tipa cu mobexpert) poarta un rolex daytona
http://www.ziua.net/pics/2007/11/03/1194025180.jpg

olaroiu de asemenea are un GP (seahawk parca)
Zar

Mesaj de Zar »

Din curiozitate ce ceasuri are Gigi Becali?Eu am obs. 3:
1.Audemars Piguet - chronograph
2.Rolex - President (just-date sau day-date)
3.Unul patrat pe cadran negru - neidentificat.
Rog daca se poate ceva detalii exacte (firma + model), posibil ca eu sa gresesc.
AR1070-56E
Gabi
Site Admin

Mesaj de Gabi »

Titlu schimbat. De acum incolo se vor prezenta doar ceasurile pe care acestia le poarta fara comentarii suplimentare/analize. Nu suntem noi in masura sa judecam pe ce isi cheltuiesc dansii banii.

8)
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Cred ca ai dreptate nu suntem noi in masura sa criticam ce poarta ei dar e interesant sa aflam?
Zar

Mesaj de Zar »

flaviusdf scrie:Cred ca ai dreptate nu suntem noi in masura sa criticam ce poarta ei dar e interesant sa aflam?
De acord.Personal sunt interesat doar de firma + model ca sa imi fac o idee la ce s-au orientat, comentarii eu zic ca putem face dar numai tehnice (mecanism etc...), bineinteles daca sunt de acord si moderatorii, gusturi si altele nu e cazul sa discutam. :)
AR1070-56E
Seiko

Mesaj de Seiko »

Osama bin Laden poarta modele ieftine Casio.
Abramovici la fel, modele ieftine de Casio.

Multi stock brokeri poarta modele Casio.
Seiko

Mesaj de Seiko »

Pentru cei care se tem de Made in China, sa stiti ca e doar o prejudecata.
Ei produc in functie de cati bani ai tu si cat iti permiti. Un prieten a fost in China si imi spunea ca vindeau acolo laptopuri Sony Vaio in felul urmator: in bucati urmand sa ti-l asamblezi singur, intr-o bucata dar fara brand pe el si intr-o bucata si cu brandul Sony Vaio pe el. Diferenta dintre ultima optiune si penultima era destul de serioasa. Dar si diferenta intre ultima optiune si pretul de pe piata (ebay) era iarasi foarte mare.
Chinezii produc calitate.
O alta remarca ce o pot aduce in sprijinul lor e faptul ca angajatorii romani care activeaza in constructii ii prefera pe chinezi in schimbul romanilor. Lucreaza mai rapid si sunt mai atenti la detalii.

Prejudecata asta ca tot ce vine din China e de proasta calitate e doar propaganda americana. Pardon, am vrut sa zic PR.
Ce ma fascineaza la chinezi e alimentatia. :) Datorita alimentatiei, in zonele unde s-a pastrat alimentatia traditionala, au cea mai scazuta rata de imbolnavire cu cancer din lume. De asemenea, tot acolo au si cea mai mica rata legata de bolile cardio-vasculare.

Imi pare rau sa vad ca romanii nu ii apreciaza pe chinezi. Ar trebui apreciati si sa invatam cate ceva de la ei ca sigur avem ce.
bograd

Mesaj de bograd »

In cazul Sony ai o garantie a brandului. Chiar daca sunt "Made in China" ele sunt fabricate de catre Sony, cu controlul de calitate Sony etc. Sunt intr-adevar produse de calitate.

Dar un brand chinezesc prezinta aceeasi garantie ? Eu cred ca nu.

Dau spre exemplu masinile chinezesti Geely care s-au vandut si pe la noi. Absolut jalnice. Nu mai vorbesc de faptul ca au copiat cu nesimtire modele Mercedes, BMW etc, pentru care au fost dati in judecata.

Nu zic ca nu or face si produse de calitate, dar un lucru e clar : COPIAZA TOT CE PRIND ! :)
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Eu cred ca teama de chinezisme e mai mare pt copiile pe care le fac fiinda copiaza tot ce prin pun o eticheta si necunoscatorii cupara produse false si de proasta calitate. In unele magazine de marca din Franta nici macar nu se vind produse asiaticilor. Dar cred ca e mai interesant sa vedem ce ceasuri poata VIP-urile si sa comentam calitatea mecanismelor si finisajelor.
Seiko

Mesaj de Seiko »

offtopicuri...
bograd scrie:
Dar un brand chinezesc prezinta aceeasi garantie ? Eu cred ca nu.
Lenovo? (prima chestie care mi-a cazut in minte)
flaviusdf scrie: In unele magazine de marca din Franta nici macar nu se vind produse asiaticilor.
Si gentile originale Louis Vuitton tot in China se fac. Iar industria vestimentara a Italiei se bazeaza pe bumbacul Chinei.
flaviusdf

Mesaj de flaviusdf »

Intradevar china are cea mai exploziva industrie. Eu cred ca sunt foarte indeminatici dar problema sunt copiile facute. Nu cred ca i-ar conveni cuiva sa dea bani pe o copie vinduta ca original.
Zar

Mesaj de Zar »

Eu propun sa revenin la subiectul topic-ului.Despre chinezarii, falsuri, replici etc...deschidem un topic separat.
AR1070-56E
Seiko

Mesaj de Seiko »

Zar scrie:Eu propun sa revenin la subiectul topic-ului.Despre chinezarii, falsuri, replici etc...deschidem un topic separat.
Da sunt de acord cu asta. Nu imi propun sa fac o propaganda pro China dar as vrea ca oamenii sa gandeasca fara prejudecati despre alte natii. Si nu ma refer doar la chinezi. Tot in acea parte a lumii au prins avant si indienii si altii despre care se crede ca sunt jos de tot.
Scrie răspuns