pariu cu maslinosul

Discutii intre pasionati.
Achraf
Moderator

Re: pariu cu maslinosul

Mesaj de Achraf »

cataradoi scrie: Ei... mai usor, doar nu crezi ca ma asteptam sa-mi dea amaratul ala ceva... :roll:
[...] Neseriosul ala are ceasul in mana si minte cu gura plina.
... si cum ramane cu:
cataradoi scrie:Haideti sa pastram discutia despre ceas, nu despre vanzator. Concluziile le-om trage fiecare la sfarsit.
:? :idea:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Achraf scrie: Concluziile le-om trage fiecare la sfarsit.
[/quote]

Eu cred ca suntem la sfarsit. Ceasul are 100% sticla minerala, maslinosul nu a mai raspuns la mesaje cam de saptamana trecuta.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

cataradoi scrie: Concluziile le-om trage fiecare la sfarsit.
Asta ati scris-o Dvs. ai nu eu (asa cum lasati sa se inteleaga din mesajul Dvs. anterior).

Concluziile, conform mesajului Dvs.:
cataradoi scrie: Haideti sa pastram discutia despre ceas, nu despre vanzator. Concluziile le-om trage fiecare la sfarsit.
... ar fi trebuit sa fie despre ceas si nu despre vanzator (sa nu ma intelegeti gresit, cum ca i-as lua apararea lui maslinosul).

Ori mesajul Dvs.:
cataradoi scrie: Ei... mai usor, doar nu crezi ca ma asteptam sa-mi dea amaratul ala ceva... :roll:
[...] Neseriosul ala are ceasul in mana si minte cu gura plina.
mi se pare ca face referire la vanzator ("Un amarat ... neserios ... cu gura plina)."

Ce vreau eu sa subliniez este ca apar situatii in care fiecare dintre noi este "lovit" de inconsecventa, asa cum ii dicteaza interesele, nervii etc., dar tinde sa dea povete altora (ceea ce nu-i neaparat rau). Mai rau este sa ne incapatanam sa nu recunoastem cand gresim (cum am gresit si eu de multe ori ... si am recunoscut mai greu, cum - cred eu - ati gresit si Dvs. acum si, bineninteles, asa cum a gresit maslinosul ... de la care, se pare, n-ar trebui sa avem asteptari in a-si tine cuvantul ...)

Cine n-a fost nici macar o data inconsecvent ... sa arunce primul cu ... ceasul! :wink:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Nu sunt de acord cu dvs. Ce am spus eu este ca "tragem concluziile la sfarsit". Ori eu cred ca am ajuns la sfarsit, nu mai avem ce spune despre ceas. Am discutat despre un ceas care a trecut SH prin mai multe maini, pe care maslinosul il vinde insa ca "nou", pretinde ca are safir, in timp ce fabrica mi-a confirmat ca are cristal mineral. Mai mult, maslinosul s-a dat la fund.
Subiectul "ceas" este epuizat. Cred deci ca putem sa tragem o concluzie despre seriozitatea vanzatorului.
Dincolo de componenta tehnica, eu cred ca rolul forumului este de a scoate in evidenta si, evident, a "decarta" teparii. Un fel de feed-back sau "deschideti bah ochii!"
iosiP

Mesaj de iosiP »

Tinand cont ca subiectul "ceas" este epuizat iar cel "vanzator" incalca regulamentul este logic ca ambele sa fie si inchise!
Încuiat