Mi-am recuperat aparatul din masina, insa din graba sau din prea multa preocupare fata de ce era pe acolo sau de rusine nu am reusit sa fac poze cu ce era pe acolo, insa voi arata ce poze am facut si anume :
aici se poate observa un cadru amical ... oricum a fost o delectare o noua intalnire si totodata un prilej de a afla noutati si bineinteles de a vedea ceva ceasuri ...
si o poza de ansamblu cu toti, mai putin fotograful (prea putin interesant pentru a aparea in poza

)
Acestia fiind (de la stanga la dreapta) : galaxy , constantin14 , constantin , montana , tatal lui lucianTH , lucianTH si priam.
Tin sa multumesc pentru prezenta la "masa tratativelor" si sa salut pe aceasta cale pe cei mai noi membri ai clubului "Intalniri intre membri" :
montana, un tip carismatic si placut (cei ce l-au cunoscut stiu ca nu exagerez), lucianTH (pe care eu il cunosteam mai demult), un tip simpatic si cu prezenta de spirit si pe tatal lui lucianTH, un venerabil domn care a afisat un Doxa vintage foarte frumos si bine conservat (din pacate nu am foto) ...
Ca sa revin putin la subiect am facut si o poza a unui mecanism care ne-a uimit pe mine si pe priam si care a trebuit fotografiat - un Movado ... ceea ce ne-a impresionat a fost contragreutatea ... take a look :
Sperand ca s-au convins toti ca nu musca nimeni la adunarile acestea nu pot decat sa invit pe viitor cat mai multi iubitori de ceasuri la aceste intalniri (aceasta a fost o intalnire oarecum accidentala, dar iata cu participare mai mare decat celelalte) ...
Daca cineva poate veni cu ceva completari este binevenit