Reglare abatere Seiko 5
Re: Reglare abatere Seiko 5
Incubus prietene, stii care e problema ta cu care ai enervat multi forumisti? mergi pe extreme! trebuia sa-ti spuna si tie cineva ca ceasul tau e o "facatura" si gata!
Odata ce nu ai vazut ceasul omului, de ce te exprimi atat de radical? nu te gandesti ca poate nu e adevarat ce zici si-i strici omului sufletul? pana acum ne-ai pus rabdarea la incercare cu nestiinta /ignoranta ta si acum dai verdicte?!
Te rog mai abtine-te!
Odata ce nu ai vazut ceasul omului, de ce te exprimi atat de radical? nu te gandesti ca poate nu e adevarat ce zici si-i strici omului sufletul? pana acum ne-ai pus rabdarea la incercare cu nestiinta /ignoranta ta si acum dai verdicte?!
Te rog mai abtine-te!
-
alin-stefan
Intradevar radicalitatea lui Incubus mai deranjeaza pe unii aici pe forum,dar in legatura cu Tissot-ul colegului chiar trebuie facuta o verificare a autenticitatii atit pt. linistea sa cit si pt. problema pe care o are in caz contrar !
Trec cu vederea ironia lui Incubus pentru ca constat asa este el iar din acest motiv nu intru in polemici cu acesta.... a reusit intr-un fel sa ma demoralizeze, intradevar voi face o verificare de autenticitate a ceasului, dar cum am mai spus VIZUAL este 100% identic din magazinele de specialitate. O sa revin oricum cu noutati.
- calin gabi
Puneti cateva poze si este mai usor pentru toti.dar abia dupa 1luna se stabilizeaza precizia,am avut si eu un ceas cu eta si aluat de nou 25-30sec pe zi si dupa 1 luna a pierdut 6 sec,si l-am reglat putin si merge la 3 sec,nu va faceti griji,numai sa mearga constant .
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
In legatura cu Tissot Le Locle al lui Vasile75
Vasile75..eu nu am spus cu ironie ci un aspect pe care sa-l studiezi. Pe situl ala colcaie de faikuri si de ceasuri mai vechi care nu stii prin ce maini a trecut si ce au facut acelea prin mecanism. Exista riscul sa iei si teapa. Daca Tissot-ul ala este original atunci are o problema mecanismul pe care doar un ceasornicar de la Helvethansa, Celini sau Galt poate sa te lamureasca. Tipul de la care l-ai luat ce ti-a zis inainte de cumparare? Vezi care e situatia cu el NUMAI la service autorizat Tissot si in functie de concluzii ia legatura cu tipul daca e cazul.
Si am mai spus: nu exista domnilor rodaj la ceasuri, mai cititi pe forum ce se spune, se manifesta doar o "aranjare" a uleiului prin lagare
Si am mai spus: nu exista domnilor rodaj la ceasuri, mai cititi pe forum ce se spune, se manifesta doar o "aranjare" a uleiului prin lagare
...calatorule, de vei ajunge odata pe muntele Cassino, opreste-te o clipa.Poate vei auzi si acum suierul gloantelor, vuietul obuzelor si gemetele ranitilor....(Sven Hassel-Montecassino)
vasile75 scrie:Trec cu vederea ironia lui Incubus pentru ca constat asa este el iar din acest motiv nu intru in polemici cu acesta.... a reusit intr-un fel sa ma demoralizeze, intradevar voi face o verificare de autenticitate a ceasului, dar cum am mai spus VIZUAL este 100% identic din magazinele de specialitate. O sa revin oricum cu noutati.
Spune-ne de la cine l-ai cumparat,cativa din selleri seriosi au cont si aici pe ceasornicar.
incubus: Doamne,captain obvious strikes again
E o expresie "populara" si in rodajul masinilor se intampla acelasi lucru.
Daca iti spuneam denumire tehnica spuneai ca nu esti profesor in ale ceasornicariei sau altele.
PS: Uita-te cand ti-am zis ca mecanismul se va mai lasa peste o luna ai zis ca e de rasul curcilor si acum imi confirmi ca te-ai inselat. Sincer abtine-te sa postezi daca nu ai ceva inteligent,corect si constructiv de postat.
PSS: Exista vreo 10 modele Seiko 5 100m diver :B,scrie codul sau porecla daca are.
Revin cu cateva poze,
Dupa cum am mai spus spune-ne de la cine l-ai cumparat si eventual un link. Din pacate au aparut multe facaturi dupa Tissot PRC200 si Le locle.
Partea si mai nasoala e ca cel putin PRC-urile quartz au ETA-uri originale dar carcasa lasa de dorit plus alte elemente de slaba calitate.
Partea si mai nasoala e ca cel putin PRC-urile quartz au ETA-uri originale dar carcasa lasa de dorit plus alte elemente de slaba calitate.
Eu nu mai am ce sa spun lui Incubus avind in vedere ca in opinia lui eu nu fac parte din tagma ceasornicarilor,si nimeni altcineva decit cei enumerati de el.
Legat de ceasul lui Vasile inteleg ca este second hand.Sau este nou?incubus scrie:Vasile75. Exista riscul sa iei si teapa. Daca Tissot-ul ala este original atunci are o problema mecanismul pe care doar un ceasornicar de la Helvethansa, Celini sau Galt poate sa te lamureasca.... Vezi care e situatia cu el NUMAI la service autorizat Tissot si in functie de concluzii ia legatura cu tipul daca e cazul.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Buna Ziua, imi cer scuze ca n-am revenit cu poze dar efectiv nu imi dau seama cum pot incarca un fisier cu poza. Referitor la intrebarea d-lui Claudiu, am achizitionat ceasul nou cu toate foliile pe el, ambalaj, cutie + sacosa cadou Tissot, http://ceasuridemana.ro/tissot-le-locle ... 65506.html.
Vreau sa mai fac o mica completare ceasul "parca" si-a mai redus din avansul de 35-40 sec/zi, la ultima verificare am calculat 2 min 30 sec la 6 zile dar si asa inca consider ca este mult.vasile75 scrie:Buna Ziua, imi cer scuze ca n-am revenit cu poze dar efectiv nu imi dau seama cum pot incarca un fisier cu poza. Referitor la intrebarea d-lui Claudiu, am achizitionat ceasul nou cu toate foliile pe el, ambalaj, cutie + sacosa cadou Tissot, http://ceasuridemana.ro/tissot-le-locle ... 65506.html.
vasile75 scrie:Vreau sa mai fac o mica completare ceasul "parca" si-a mai redus din avansul de 35-40 sec/zi, la ultima verificare am calculat 2 min 30 sec la 6 zile dar si asa inca consider ca este mult.vasile75 scrie:Buna Ziua, imi cer scuze ca n-am revenit cu poze dar efectiv nu imi dau seama cum pot incarca un fisier cu poza. Referitor la intrebarea d-lui Claudiu, am achizitionat ceasul nou cu toate foliile pe el, ambalaj, cutie + sacosa Tissot, http://ceasuridemana.ro/tissot-le-locle ... 65506.html.
Exact de ce imi era frica,din pacate sunt 90% sigur ca e fake: http://www.cellini.ro/produse/ceasuri/t ... 483-33.php
Unul din motive evident e pretul dar si vanzatorul. Mai are la vanzare si PRC 200 la 599 lei care este FAKE.
Unul din motive evident e pretul dar si vanzatorul. Mai are la vanzare si PRC 200 la 599 lei care este FAKE.
-
alin-stefan
ETA 2824-2 autentic la un ceas nou indiferent de marca si de unde e achizitionat nu are ce cauta la pretul asta (800ron) !!! Si uite asa inca o data replicile fac ravagii din marci consacrate cu istorii bogate in orologerie si pateaza enorm imaginea lor!
Despre ce ceas cu 2824 la 800 ron vorbiti voi?
Eu vad doar un Tissot la 2000 ron!
Iar Cellini, ca distribuitor autorizat, nu cred ca vinde falsuri!
Eu vad doar un Tissot la 2000 ron!
Iar Cellini, ca distribuitor autorizat, nu cred ca vinde falsuri!
Fiecare dintre cei cu care te intalnesti in orice zi duce o lupta despre care tu nu stii nimic.