ETA vs Sellita

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
Alexvintage

Re: ETA vs Sellita

Mesaj de Alexvintage »

Nicu scrie: ce faci daca ai un diver vechi si se strica filetul la coronita ? Sau la tubul coronitei ? Nicu
Se schimba cu piese generice. :wink:
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Totusi, marcile care apartin grupului Swatch tind sa cred ca vor avea ETA...
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Pai daca pina si Eterna , dupa cum scriu colegii are alt mecanism si NU Eta , atunci ce sa mai zicem ?
Cascati bine ochii dragi colegi !!!! Altfel vi se vinde cu totul altceva !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
cat.27

Mesaj de cat.27 »

Eterna foloseste dixit site : ETA / Valjoux / Selita / Calibre proprii ....

Nu vad ce e asa de grav ... :?

Mai "greu" de inteles este faptul ca acu doi ani un 7751 era 2950euro, acum este 4650euro ...

O seara buna.
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
cat.27

Mesaj de cat.27 »

Am uitat .... 7751 de acu doi ani era COSC cel de acum nu e ... Idem pentru 2824 din noul "1948".

:(
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Grav este ca nu se precizeaza explicit acest lucru . Oare de ce ? Sa le fie rusine cu alte calibre decit ETA ? Sau ?
Eu spre exemplu , daca as sti ca nu are ETA , nu as mai cumpara de loc .Si probabil ca mine sint multi . Insa vad ca sint unii , mai noi , mai tineri ...care nu apreciaza decit dimensiunea generoasa si design-ul ceasului , mai ales numele , daca se poate din gama fashion...
Pentru ei , poate fi Stellita , Claro , sau quartz ...tot aceeasi ora si scurgere a timpului indica .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
cat.27

Mesaj de cat.27 »

Eterna precizeaza negru pe alb :

Imagine

Sellita Calibre SW 200 :lol:

http://eterna.ch/fr/kontiki/kontiki-date
Nicu

Mesaj de Nicu »

Eu am scris ca este pacat pentru ca Eterna a proiectat mecanismul care sta la baza lui 2824. Iar acum au ajuns sa foloseasca Sellita ( nu in toate modelele ).

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
cat.27

Mesaj de cat.27 »

Cind esti mic ca Eterna si produci 7000 / an, ma intreb care e prioritatea pe care o ai sa fii livrat de ETA in cantitatea dorita si la timpul dorit?

Daca nu prea esti prioritar ai mai multe solutii :

- Sellita / Soprod etc

- calibre proprii (investitii destul de mari / timp / ... )

- faliment

Totul e posibil ;)
mnm

Mesaj de mnm »

Off topic....
Vis a vis de Versoix pe lacul Leman
Imagine
Homo suus fortuna faber est.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Apropo de cascat ochii...,la unele modele nu prea ai unde si trebuie sa mergi pe mina vinzatorului care-ti confirma doar verbal la cumparare. Eu spre exemplu am achizitionat acum 2 luni in urma, un Certina DS Action si-am pus vinzatoarea sa sune dind pe spikar pt. a-mi confirma ce mecanism are si am ramas doar cu confirmarea verbala ca are ETA 2824-2. Sper sa n-am surpriza neplacuta ca la servisare sa gasesc altceva.
Razvee

Mesaj de Razvee »

Certina este în grupul Swatch, deci are ETA sigur.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Atlantic este in Swatch? - pentru ca am vazut si unele cu Claro.
Alin-Stefan, eu as fi pus vanzatoarea sa scrie cu manuta ei pe certificatul de garantie ca are eta... s'apoi sa fi vazut circ daca as fi gasit altceva inauntru!

Pan' la urma cum sta treaba cu sellita, are cineva ceas cu acest mecanism sa-l poarte si sa ne spuna ce impresii si-a facut sau vorovaim doar din auzite?
bonheur

Mesaj de bonheur »

catalin.v scrie:Atlantic este in Swatch? - pentru ca am vazut si unele cu Claro.
Alin-Stefan, eu as fi pus vanzatoarea sa scrie cu manuta ei pe certificatul de garantie ca are eta... s'apoi sa fi vazut circ daca as fi gasit altceva inauntru!

Pan' la urma cum sta treaba cu sellita, are cineva ceas cu acest mecanism sa-l poarte si sa ne spuna ce impresii si-a facut sau vorovaim doar din auzite?

Swatch Group detine:
Breguet, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Léon Hatot, Omega, Longines, Rado, Union Glashütte, Tissot, Calvin Klein Watches + Jewelry, Balmain, Certina, Mido, Hamilton, Swatch, Flik Flak, Endura and Tourbillon.
Scrie răspuns