Pe ce ni s-a pus pata. :-)
- calin gabi
Re: Pe ce ni s-a pus pata. :-)
Suoer culoare!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân

CASIO G-SHOCK GMW-B5000
De fapt pata mi s-a pus pe un submariner dar cum momentan nu este fezabil, am nevoie de un ceas fără bezel tip diver, versatil. Nu știu cât de rezistent este mecanismul de închidere a brățării având în vedere că nu are nici un buton, nimic. Din filmulețe am văzut ca este prin presare.

-
valentin1234
Bratara este ff buna la acest model - am avut varianta pe negru....iar tuburile de tritiu se vad superb.
Preturile difera mult, atentie......banii corecti ar fi undeva intre 600 si 800 Euro.
Spor!
Preturile difera mult, atentie......banii corecti ar fi undeva intre 600 si 800 Euro.
Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
-
Alexvintage
Alex, postimages adauga uneori automat niste linkuri pozelor pe care le uploadezi si daca nu esti atent sa le stergi inainte de a posta...asta e rezultatul
Dispar automat alea dupa o zi doua, nu-mi bat capul cu amanunte...scuze daca deranjeaza, dar nu stau sa sterg la fiecare poza...
Cel mai frumos ceas casual, care merge la pantofi si curea maro. Faptul ca e un Breitling si ca are 41 de mm, este un plus.

pata de pe ball a trecut acum.

pata de pe ball a trecut acum.