Ce voi purta in acea zi ?
Deocamdata nu am nimic purtabil, ... asa ca voi avea ,cu siguranta, de munca!

Ar iesi un ceas frumos din ce e in poza! Succes!freeforsound scrie:Nu mai este mult si se apropie ziua de 1 Decembrie.
Ce voi purta in acea zi ?![]()
Deocamdata nu am nimic purtabil, ... asa ca voi avea ,cu siguranta, de munca!
da ma, chiar ieri mi-a sosit drapelul si steagul cu suport de masina. sentimentul acesta nationalist (strict o parere eclectica) e usor mai pregnant aicifreeforsound scrie:Ce voi purta in acea zi ?
Dom'le - parol! Sa dam rahatului ce-i al c***tului si sa spunem ca putem avea un evantai intreg de culori, in functie de componentele ingurgitate!iosiP scrie:Eu as purta un ceas cu curea kaki, carcasa neagra si cadran verde... pentru tara este intr-un mare rahat, noi suntem negri de suparare iar singura scapare este in locul "cu liniste si verdeata"!
Da' ce motive ai sa fii suparat dom' le ?! Crezi ca eu n-am motive sa fiu mai suparat decat mataluta, si ce crezi ca fac?! - inca inghit rahat... ba las impresia ca m-am si obisnuit cu asta.Achraf scrie: ...
In plus eu nu-s suparat deloc, dar sunt rosu de furie!![]()
...
Pai uite d-aia-s rosu: davai ceas (Molnija)/ davai palton!catalin.v scrie:Da' ce motive ai sa fii suparat dom' le ?! Crezi ca eu n-am motive sa fiu mai suparat decat mataluta, si ce crezi ca fac?! - inca inghit rahat... ba las impresia ca m-am si obisnuit cu asta.Achraf scrie: ...
In plus eu nu-s suparat deloc, dar sunt rosu de furie!![]()
...
Voi purta ce se va nimeri, desi daca stau sa ma gandesc as pune in buzunar un Molnia.

De ce nu si sub turci? sau mai bine sub mantaua lui Stalin?! de ce nu sub ... nemti?mihai_m scrie:...gandindu-ma ce bine ne-ar fi fost in imperiul austro-ungar...