Omega vs Luminor Panerai

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
13Ora

Omega vs Luminor Panerai

Mesaj de 13Ora »

Salutare! Am o curiozitate, ceasurile Omega sunt la aceeasi nivel sau sunt peste Luminor Panerai? Ca la pret vad ca Panerai e mai scump.
MladinDorian
Site Admin

Re: Omega vs Luminor Panerai

Mesaj de MladinDorian »

Buna intrebare , depinde de model ; Recomand OMEGA! :D
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
13Ora

Mesaj de 13Ora »

Si eu tot dupa Omega sunt, nu cred ca au acelasi tip de mecanism cum ar fi un Speedmaster Professional si un Panerai Daylight. Dar poate ca a lui Speedmaster e mai bun.
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Am zis ca depinde de model, daca este http://www.vintagepanerai.com/tag/6154/ raman la Panerai :D
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
13Ora

Mesaj de 13Ora »

Aaa, nu. M-am referit cele noi dar si cele vintage sunt faine :)
Ionut79

Mesaj de Ionut79 »

Panerai pare mai curand un brand de lux incremenit in timp ca design si inovatie, un fel de Bentley-uri din anii 90, solide dar ramase in urma ca produs. Sunt solide, atent lucrate dar nu transmit nimic, mie imi par lipsite de suflet si cam scumpe pt ce ofer. Omega e....asa mai Bond, ca sa glumim, mai altfel, sunt bright, tehnologizate, inovative, cu rafinament, mie imi plac teribil...Panerai nu as lua daca as avea 5000 euro, de ex, poate as lua un Zenith...grea alegere
Scrie răspuns