Chestionar "Ceas Made in Romania"
Chestionar "Ceas Made in Romania"
Va rog să acordați 2 minute din timpul dumneavoastră pentru a răspunde la 10 întrebări. Răspunsurile dumneavoastră mă vor ajuta mult în derularea unui proiect în care sunt implicat.
Vreau să precizez că m-am inspirat din ideile colegei ENICAR și doresc să îi mulțumesc pentru asta.
https://www.surveymonkey.com/r/FPRVZG8
Vă mulțumesc anticipat!
Vreau să precizez că m-am inspirat din ideile colegei ENICAR și doresc să îi mulțumesc pentru asta.
https://www.surveymonkey.com/r/FPRVZG8
Vă mulțumesc anticipat!
Re: Chestionar "Ceas Made in Romania"
Am răspuns, succes cu proiectul. Poate ar fi interesant ca în final să prezentați aici rezultatele sondajului.
+ 1. Mult succes!
-
valentin1234
Si eu am raspuns, si eu as vrea sa vad, poate si comentam putin, rezultatele sondajului!
Succes, Orf3us!
Succes, Orf3us!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Are vreun rost intrebarea cu 12 luni de garantie? Poate gresesc eu, dar ceasurile nu intra la categoria de bunuri cu folosinta indelungata, la care comerciantul e obligat sa dea garantie 24 luni?
Am raspuns cu placere chestionarului, mai ales ca eu am facut un ceas Made in Romania, pentru care ma invidiaza prietenii.
Iti doresc mult succes in derularea proiectului, iar ideea de produse Made in Romania imi aduce bucurie - mno, is mai patriot un pic
Iti doresc mult succes in derularea proiectului, iar ideea de produse Made in Romania imi aduce bucurie - mno, is mai patriot un pic
- satiriadis
-
impala2328
Gata. Multa bafta!
Si eu am raspuns si cred ca la ultima intrebare ar trebui sa para si un raspuns..."deoarce e un ceas facut in Romania...de romani:)"
Am răspuns și eu. Oricum, chestionarul făcut aici e, în mare parte, irelevant, datorită "patimii".
Mai relevant ar fi pe un forum generalist și mai populat, unde se găsește românul "mediu". Părerea mea.
- gherghin nicolae
- Moderator
+1
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
valentin1234
Pai....noi nu suntem romani medii.....???? Daca facem parte din vreo elita....zi-mi....sa ma grozavesc si eu la...veciniThot scrie:Am răspuns și eu. Oricum, chestionarul făcut aici e, în mare parte, irelevant, datorită "patimii".Mai relevant ar fi pe un forum generalist și mai populat, unde se găsește românul "mediu". Părerea mea.
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Ai cunoștințe peste medie despre ceasuri.
Deci poți să te grozăvești liniștit și cu temei la vecini. Chiar și la vecine. Mai bine.