Am rasfoit forumul prima data cu vreo 2 luni in urma dar abia astazi m-am hotarat sa ma inscriu.
Hai sa incep cu inceputul, asta fiind primul meu post. Pe la mijlocul lunii Octombrie m-am gandit sa-mi fac un upgrade la ceas (un Doxa destul de bun, dar cu baterie), din senin. Am cautat pe net, m-am uitat prin niste cataloage si m-am hotarat sa iau un Longines Admiral L3.666.4.76.2 Am vazut eu ca preturile (chiar si cu discount) de la noi din magazine sunt cam cu 30% mai mari decat la unele magazine online, dar am zis ca totusi merita sa iau ceasul de la un magazin de-al nostru romanesc. Asa ca nu am stat mult pe ganduri si am dat comanda la Cellini (ceasul nefiind pe stoc niciunde). Ei bine, comanda a fost data pe 22 Octombrie si nici pana acum nu m-a venit ceasul. Se pare ca il voi aveai totusi saptamana viitoare. In tara asta, dupa ce ca dau mai multi bani pe ceas il si primesc dupa 2 luni... In fine.
Si ce e mai rau acum incepe... nici nu mi-a venit Longines-ul si deja am inceput sa ma uit dupa un Omega Speedmaster (modelul 3881.50.37). Dar cu asta voi deschide alt thread.
Ah, era sa uit... mi-am luat si un "winder" (pentru 2 ceasuri) din Germania (comandat pe Ebay), sa fiu pregatit
Fara sa fiu vreodata pasionat de ceasuri, ba chiar parandu-mi-se oarecum o stupizenie sa dau bani pe ceasuri, uite ca obiectele astea au inceput sa ma preocupe. Ciudat.