intrebare SINN U1

Ceasuri Germane - Made in Germany
Scrie răspuns
corso1

intrebare SINN U1

Mesaj de corso1 »

Am gasit la SINN U1 urmatoarea descriere:
he case filled with pure silicon oil makes the watch legible from every angle, even under water. This oil filling – in combination with the case’s special design and gasket seals – keeps the UX’s case water-resistant to any reachable diving depth.
Poate cineva sa ma lamureasca ce inseamna la ce foloseste si daca ceasul poate fi deschis si de un alt ceasornicar decat cel agreat de SINN?
Clipper

Re: intrebare SINN U1

Mesaj de Clipper »

Sinn U1 nu e umplut cu nimic inafara de aer :) , doar UX este umplu cu acel tip de ulei, iar U2 si U1000 sunt umplute cu argon.

Pentru U2, U1000 si UX nu exista ceasornicar sau unitate/dealer agreate de Sinn, orice operatiune care implica desfacerea carcasei este efectuata direct de catre Sinn in Frankfurt.
corso1

Mesaj de corso1 »

Multumesc pentru raspuns.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Si, am uitat de ceva, ca daca tot ai intrebat pentru ce foloseste uita-te la videourile si pozele puse aici: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=296371
Se observa ca unul din avantajele lui UX oferit de uleiul de silicon este lizibilitatea din unghiuri extreme sau sub apa; alt bonus este rezistenta la presiuni ridicate.
bograd

Mesaj de bograd »

Incredibila vizibilitatea la UX.
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Un nene cu Toyota FJ si-a pus chez-long-ul pe malul riului si se balaceste cu ceasul care suporta si - 10 000 m. Nici nu stii daca sa rizi sau sa plingi. Spuneti-mi macar 1 singur motiv pentru care trebuie sa ai un ceas wr 10 000m. Doar asa , de dragul faptului ca se poate! Si atit.
SATELLITE WAVE
altauprieten
Membru Special

Mesaj de altauprieten »

Poseidon scrie:Un nene cu Toyota FJ si-a pus chez-long-ul pe malul riului si se balaceste cu ceasul care suporta si - 10 000 m. Nici nu stii daca sa rizi sau sa plingi. Spuneti-mi macar 1 singur motiv pentru care trebuie sa ai un ceas wr 10 000m. Doar asa , de dragul faptului ca se poate! Si atit.
Pe cineva il roade invidia ( !?!) :mrgreen:
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

altauprieten scrie:Pe cineva il roade invidia ( !?!) :mrgreen:
Da' de unde...
Dar daca tot iti cumperi Lamborghini ce rost are sa faci drive test pe aleile dintre blocuri in Pantelimon?
SATELLITE WAVE
Scrie răspuns