achizitionare orient mako xl
-
pitbacardi
Re: achizitionare orient mako xl
Felicitari!! Frumos ceas. A fost adus din afara sau de la noi? Chiar mi-a facut cu ochiul...mersi.
Multumescpitbacardi scrie:Felicitari!! Frumos ceas. A fost adus din afara sau de la noi? Chiar mi-a facut cu ochiul...mersi.
A fost adus de afara...
Eu pe al meu l-am luat de pe schoeneuhren.de. 119 EURO cu tot cu transport, intr-o saptamana l-am primit. Acum vad ca s-a mai scumpit cu 10 EURO, deci ar ajunge la 128 (e 9 euro transportul).

@kum - asta inseamna vreo 620 de ron in situatia in care se poate achizitiona din tara la 690 ron pe bratara. In 24 ore. Sau se poate lua asa cum l-am luat si eu in stare de peste 9,5/10 , pe bratara, full box la nici 400. Pe negru.
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
bobo50943 si kum felicitari pentru achizitii.Eu am momente cand regret ca mi-am vandut Orient-ul Mako.....
De unde ai scos suma aia de 620 RON?florinake scrie:@kum - asta inseamna vreo 620 de ron in situatia in care se poate achizitiona din tara la 690 ron pe bratara. In 24 ore. Sau se poate lua asa cum l-am luat si eu in stare de peste 9,5/10 , pe bratara, full box la nici 400. Pe negru.
M-a costat exact 547 RON. Pana la 698 RON (cat am gasit cel mai ieftin la noi) sunt exact 151 RON.

Cat despre cealalta alternativa, depinde de ceas; Orientul e prea ieftin ca sa ma complic.
Pe de alta parte, asta

a meritat. Nou e 289 de EURO si l-am luat cu 600 de RON. Am mai dat 19 euro pe o curea si gata.
Suma de 620 ron am scos-o dintr-un alt curs si nu cel oficial de astazi. Pt ca nu m-am uitat. La cursul de astazi adevarul este undeva la mijloc.kum scrie:De unde ai scos suma aia de 620 RON?florinake scrie:@kum - asta inseamna vreo 620 de ron in situatia in care se poate achizitiona din tara la 690 ron pe bratara. In 24 ore. Sau se poate lua asa cum l-am luat si eu in stare de peste 9,5/10 , pe bratara, full box la nici 400. Pe negru.Vezi ca faci o confuzie: 109 plus 9 (transportul) inseamna 118 euro. Atat am dat eu pe el. Acum e 119 plus 9 (transportul) = 128 euro.
M-a costat exact 547 RON. Pana la 698 RON (cat am gasit cel mai ieftin la noi) sunt exact 151 RON.
Cat despre cealalta alternativa, depinde de ceas; Orientul e prea ieftin ca sa ma complic.
Pe de alta parte, asta
a meritat. Nou e 289 de EURO si l-am luat cu 600 de RON. Am mai dat 19 euro pe o curea si gata.
620 : 118 = 5,25
Nu stiu ce curs e ala, dar euro nu a trecut niciodata pragul de 5 ron. Adevarul nu poate fi decat cel unul singur: cel demonstrat. Ce am pus eu este tranzactia PayPal pentru ceasul respectiv. Restul e can-can.
Nu stiu ce curs e ala, dar euro nu a trecut niciodata pragul de 5 ron. Adevarul nu poate fi decat cel unul singur: cel demonstrat. Ce am pus eu este tranzactia PayPal pentru ceasul respectiv. Restul e can-can.
Pe mine m-a ajuns 430....nou
Probabil ca ai avut vreun prieten care ti l-a adus din state (sau din alta parte). Cu tot cu transport nu are cum sa fie atat de ieftin. Crede-ma ca am cautat 2 saptamani cea mai convenabila varianta.
Indiferent de unde l-a luat a facut o afacere foarte buna. A fost inspirat. La 450 ron am eu nou nout nepus niciodata pe mana. Pe bratara, cadran negru, full box. La fel ca in magazin. Mako este un ceas bun si am si eu unul negru asa cum am spus, dar cred ca asta este suma maxima pe care o face.
Intrucat traim intr-o tara libera, fiecare e liber sa creada ce vrea. Asta nu inseamna ca ceilalti sunt nustiucum pentru ca au cumparat ceasul din alta parte.
Daca eu gasesc sa-l iau de la baieti cu 200 de RON, proaspat furat din magazin, asta nu inseamna ca tu ai fost neinspirat pentru ca ai dat pe el 450 de ron. Chiar nu inteleg inversunarea prin care incerci sa scoti in evidenta ca ce afacere buna ai facut tu. Bravo tie! Felicitari! L-ai gasit la 450 RON. Altii l-au luat la 430 de RON. Iar altii la 570 de RON.
Ceasul face exact cat este dispus cumparatorul sa plateasca pentru el.
Si cu asta am incheiat discutia pe marginea acestui subiect pentru ca deja simt ca aluneca spre altceva.
Daca eu gasesc sa-l iau de la baieti cu 200 de RON, proaspat furat din magazin, asta nu inseamna ca tu ai fost neinspirat pentru ca ai dat pe el 450 de ron. Chiar nu inteleg inversunarea prin care incerci sa scoti in evidenta ca ce afacere buna ai facut tu. Bravo tie! Felicitari! L-ai gasit la 450 RON. Altii l-au luat la 430 de RON. Iar altii la 570 de RON.
Ceasul face exact cat este dispus cumparatorul sa plateasca pentru el.
Si cu asta am incheiat discutia pe marginea acestui subiect pentru ca deja simt ca aluneca spre altceva.
- calin gabi
Ultima oară modificat 31 Mar 2015, 18:39 de către calin gabi, modificat 1 dată în total.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- calin gabi
Florinake, cand ai luat tu ceasul cat era cursul valutar ? Pretul in valuta nu s-a schimbat, dar cursul face diferenta, oricum in magazin la noi este 600+ ron. Nu asta conteaza, ci faptul ca este un ceas care isi merita pretul.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân