Seiko + Diver + New Turtle = In Love - scurta prezentare!
Re: Seiko + Diver + New Turtle = In Love - scurta prezentare
ca luminozitate , cum se prezinta diverul seiko , in comparatie cu alte divere pe care le-ati mai avut ?
-
Exceptional! E de departe cel mai luminos! Practic, chiar si ziua, cea mai discreta penumbra
declanseaza o explozie de lumina
Deci....de nota 10!
declanseaza o explozie de lumina

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Vin si eu cu o intrebare,substanta luminoasa cum este aplicata pe limbi si cadran ?
In general la Seiko am vazut mici imperfectiuni in aplicarea ei ,chiar am descris fenomenul aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... mo#p222489 ce mi se pare deranjant este ca pe intuneric apar ca niste "striatii intunecate"....in fine,nu afecteaza vizibilitatea dar este inestetic.
In general la Seiko am vazut mici imperfectiuni in aplicarea ei ,chiar am descris fenomenul aici http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... mo#p222489 ce mi se pare deranjant este ca pe intuneric apar ca niste "striatii intunecate"....in fine,nu afecteaza vizibilitatea dar este inestetic.
-
E aplicata uniform. Cred ca cei de la Seiko sunt constienti ca modelul nu e ieftin...deci,
in privinta QC nu au facut rabat....se vede si la carcasa, si la cadran, si la bezel....s.a.m.d.
in privinta QC nu au facut rabat....se vede si la carcasa, si la cadran, si la bezel....s.a.m.d.
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)