alegere intre acest ceas japonez Orient si hamilton

Ceasuri Japoneze - Japan Made
Scrie răspuns
anton

alegere intre acest ceas japonez Orient si hamilton

Mesaj de anton »

as dori si eu un sfat de alegere intre acest ceas japonez Orient https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ori ... 52749.html si acest Hamilton https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ham ... 66176.html pe care dintre cele doua l ati alege?Care e mai precis dupa mecanism?
valentin1234

Re: alegere intre acest ceas japonez Orient si hamilton

Mesaj de valentin1234 »

Hamilton!

Spor la cumparaturi!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Hamilton, by default!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
bongiorno

Mesaj de bongiorno »

Mie imi plac ambele. Fiecare are argumente. Hamilton jazz e o colectie care imi place si nu dezamageste. Are nuante retro fashion foarte bine alese. E un ceas care va arata foarte bine si la costum dar si cu un jeans.
Pe partea Orient, e un model foarte bine finisat la nivel dial cu niste limbi de calitate ce depaseste acel Hamilton. Stilul e mai clasic, mecanismul e super rezistent si ofera o precizie foarte buna daca este purtat zilnic si lasat numai noaptea. Un raport foarte bun pret - calitate - precizie. Ambele pierd la revanzare, Orient mai mult.
Sfatul meu e sa faci un efort si sa le probezi pe amandoua. Daca nu poti, macar priveste clipuri pe Youtube. Poti sa iti faci o imagine dar nu va fi ca si cum vei pune pe incheietura ta.
Succes!
Asteptam impresii!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Asa cum au spus si colegii in majoritate,Hamilton de departe,cel putin tehnic.Orientul,ca si mecanism,este in urma fata de Hamilton! :wink:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns