alegere intre acest ceas japonez Orient si hamilton
alegere intre acest ceas japonez Orient si hamilton
as dori si eu un sfat de alegere intre acest ceas japonez Orient https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ori ... 52749.html si acest Hamilton https://www.bb-shop.ro/ceas-de-mana-ham ... 66176.html pe care dintre cele doua l ati alege?Care e mai precis dupa mecanism?
-
valentin1234
Re: alegere intre acest ceas japonez Orient si hamilton
Hamilton!
Spor la cumparaturi!
Spor la cumparaturi!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Hamilton, by default!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Mie imi plac ambele. Fiecare are argumente. Hamilton jazz e o colectie care imi place si nu dezamageste. Are nuante retro fashion foarte bine alese. E un ceas care va arata foarte bine si la costum dar si cu un jeans.
Pe partea Orient, e un model foarte bine finisat la nivel dial cu niste limbi de calitate ce depaseste acel Hamilton. Stilul e mai clasic, mecanismul e super rezistent si ofera o precizie foarte buna daca este purtat zilnic si lasat numai noaptea. Un raport foarte bun pret - calitate - precizie. Ambele pierd la revanzare, Orient mai mult.
Sfatul meu e sa faci un efort si sa le probezi pe amandoua. Daca nu poti, macar priveste clipuri pe Youtube. Poti sa iti faci o imagine dar nu va fi ca si cum vei pune pe incheietura ta.
Succes!
Asteptam impresii!
Pe partea Orient, e un model foarte bine finisat la nivel dial cu niste limbi de calitate ce depaseste acel Hamilton. Stilul e mai clasic, mecanismul e super rezistent si ofera o precizie foarte buna daca este purtat zilnic si lasat numai noaptea. Un raport foarte bun pret - calitate - precizie. Ambele pierd la revanzare, Orient mai mult.
Sfatul meu e sa faci un efort si sa le probezi pe amandoua. Daca nu poti, macar priveste clipuri pe Youtube. Poti sa iti faci o imagine dar nu va fi ca si cum vei pune pe incheietura ta.
Succes!
Asteptam impresii!
Asa cum au spus si colegii in majoritate,Hamilton de departe,cel putin tehnic.Orientul,ca si mecanism,este in urma fata de Hamilton! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people