Ceasuri rusesti vintage
Re: Ceasuri rusesti vintage
Toate sunt frumoase si bine intretinute, dar Vostok-ul este superb. Sa va bucurati de ele.
Multumesc. M-a prins microbul acestor "conserve" rusesti.basty scrie:Toate sunt frumoase si bine intretinute, dar Vostok-ul este superb. Sa va bucurati de ele.
Cu primele o suta de bucati merge repede, dupa aceea devii mai selectiv.heimdalg scrie:Multumesc. M-a prins microbul acestor "conserve" rusesti.basty scrie:Toate sunt frumoase si bine intretinute, dar Vostok-ul este superb. Sa va bucurati de ele.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Gabi1 scrie:Cu primele o suta de bucati merge repede, dupa aceea devii mai selectiv.heimdalg scrie:Multumesc. M-a prins microbul acestor "conserve" rusesti.basty scrie:Toate sunt frumoase si bine intretinute, dar Vostok-ul este superb. Sa va bucurati de ele.
Toate piesele expuse mai sus sunt de exceptie. Nu vad ce selectie sa mai faca.Gabi1 scrie: Cu primele o suta de bucati merge repede, dupa aceea devii mai selectiv.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
Fii indulgent cu Gabi1. Vorba lui:razvyy scrie:Toate piesele expuse mai sus sunt de exceptie. Nu vad ce selectie sa mai faca.Gabi1 scrie: Cu primele o suta de bucati merge repede, dupa aceea devii mai selectiv.
Gabi1 scrie:A vorbit si nea Ion, ca si el e om.....
Multumesc pentru aprecieri.razvyy scrie:Gabi1 scrie:
Toate piesele expuse mai sus sunt de exceptie. Nu vad ce selectie sa mai faca.
Daca tot e liniste pe aici mai vin eu cu o Rodina.
Pare intr-o stare foarte buna! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Multumesc. Chiar este intr-o stare foarte buna pentru varsta lui in afara de faptul ca nu are coronita originala.Claudiu scrie:Pare intr-o stare foarte buna!
Greu sa le mai gasesti cu coroana si plexic originale.....

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Plexicul arata bine. Coroana...Aceeasi problema si cu Vimpel-ul.Claudiu scrie:Greu sa le mai gasesti cu coroana si plexic originale.....
Poti cauta o coronita originala la un ceas Kirovskie. Sunt identice.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Multumesc de sfat. Insa parca ar fi diferite (cel putin asa mi s-au parut uitandu-ma pe vechile cataloage rusesti) Cele de Kirovskie parca sunt mai subtiri si cu un mic bulb central, iar cele de Rodina mai groase si cu intreg capatul rotunjit. Si apoi se pune intrebarea de unde sa fac rost de "donator"? Si daca tot fac rost de el (desi nu intra in categoria ceasurilor pe care acum mi le-as dori) nu stiu daca as vrea sa-l amputez. Probleme...probleme...Dar cu timpul (si cand voi avea mai mult timp) sper sa gasesc si o cheita. Pana atunci ramane asa. Oricum e perfect functional.razvyy scrie:Poti cauta o coronita originala la un ceas Kirovskie. Sunt identice.
-
AdrianCristea
Buna ziua. Nu stiu daca e locul potrivit pentru ce vreau sa spun, dar pana la urma, este vorba tot despre un ceas comunist: Prim. Intrebarea este daca are cumva, cineva o stanga pentru un ceas Prim cu subsecundar??? Mentionez ca nu sunt ceasornicar de meserie, imi trebuie o stanga pentru unul dintre ceasurile din colectie. Am inteles ca de Pobeda sau Start, nu se potriveste. Am batut targurile de vechituri dar nu am gasit niciun Prim de la care sa iau una. Daca are cineva asa ceva...