Azi un frumos si ciudat Raketa cu bratara originala
-
decebalnicu
Re: Azi un frumos si ciudat Raketa cu bratara originala
Intr-adevar ciudat.
La prima vedere, dupa aceasta poza, mi se pare transplantat intr-o carcasa ce nu i-a apartinut.
Nu am mai vazut pana acum o astfel de carcasa produsa de Raketa.
Ceva poze in plus poate ar fi mai relevante.
La prima vedere, dupa aceasta poza, mi se pare transplantat intr-o carcasa ce nu i-a apartinut.
Nu am mai vazut pana acum o astfel de carcasa produsa de Raketa.
Ceva poze in plus poate ar fi mai relevante.
-
ares_gabriel
Intr-adevar, e cam ciudat. Ma asociez la spusele domnului Heimdalg, as zice ca e un franken, nu am mai vazut un asemenea model de Raketa... 
Homo sapiens non urinat in ventum. (saggezza popolare...)
-
watchhunter
A carcasa prea finisata pentru Raketa 
Mie mi se pare ca nu se aliniaza bine cadranul cu bezelul; dar poate doar mi se pare... N-am mai vazut asa Raketa nici in cataloage, nici pe internet.
99,99% este un ”mariage” destul de reușit.
Când orgoliul străluceşte prea tare, orice înţelepciune se întunecă. Paulo Coelho
-
decebalnicu
-
decebalnicu
Cadranul cu bezelul se aliniaza perfect,nu era pozitionat bine bezelul
In pozele prezentate eu remarc urmatoarele aspecte:
- nu am mai vazut pana acum nici in realitate si nici in cataloage o astfel de carcasa la un ceas Raketa si nici la un ceas rusesc in genere;
- cel doua remontoare sunt diferite;
- puntea arcului balansier este inlocuita fiind tesita la exterior, in contrast cu celelalte doua punti;
- nu pot asocia cu nimic legat de ceasurile rusesti inscriptia KH de pe bratara.
Avand in vedere cele de mai sus, imi pare rau ca trebuie sa o spun, insa, eu cred ca este vorba de un ceas realizat din piese disparate cu mecanism si cadran Raketa.
- nu am mai vazut pana acum nici in realitate si nici in cataloage o astfel de carcasa la un ceas Raketa si nici la un ceas rusesc in genere;
- cel doua remontoare sunt diferite;
- puntea arcului balansier este inlocuita fiind tesita la exterior, in contrast cu celelalte doua punti;
- nu pot asocia cu nimic legat de ceasurile rusesti inscriptia KH de pe bratara.
Avand in vedere cele de mai sus, imi pare rau ca trebuie sa o spun, insa, eu cred ca este vorba de un ceas realizat din piese disparate cu mecanism si cadran Raketa.