Ceasuri rusesti vintage
- flexibil29
Re: Ceasuri rusesti vintage
tudyniuz scrie:Nu cunosc aspectele astea. Am vazut pe site-uri gen olx foarte multe Slava si ma gandeam ca intr-o zi poate reusesc sa gasesc unul de la un nene care nici nu stie ce vinde. Nu ar fi prima data.
O sa continui insa sa il caut pe ebay.
Nu trebuie sa cautati mult , il puteti cumpara de aici
Buna seara tuturor! Un ceas intrat in posesia mea acum 3 zile.

Foarte frumos si-n stare foarte buna...ca nou.
Subscriu. Un ceas foarte brumos.
Elegant 
Dreptatea este apanajul celor care detin puterea - Ion Antonescu
Un ceas care merita sa fie remarcat. Felicitari!
Multumesc heimdalg 
-
Popescozaur
Salutare tuturor!
Nu stiu daca este topicul corect, este prima data cand intru pe acest forum, insa as vrea sa stiu si eu ceva despre cateva ceasuri rusesti.
Le-am gasit la bunica mea, eu nu ma pricep deloc la ceasuri, si chiar as vrea sa stiu si eu povestea din spatele lor, ce marca sunt, poate si anul fabricatiei.
Poate am sa gasesc si pe cineva care sa se ocupe cu reconditionarea, si i le voi face cadou intr-o stare mai buna, toate functioneaza inca.Doar unul am reusit sa il identific, Chaika, dar cam tot ce stiu despre el am citit pe Wikipedia, nimic specific despre modelul respectiv.
Ma gandeam ca aici este locul potrivit si multumesc pentru ajutor anticipat!

Nu stiu daca este topicul corect, este prima data cand intru pe acest forum, insa as vrea sa stiu si eu ceva despre cateva ceasuri rusesti.
Le-am gasit la bunica mea, eu nu ma pricep deloc la ceasuri, si chiar as vrea sa stiu si eu povestea din spatele lor, ce marca sunt, poate si anul fabricatiei.
Poate am sa gasesc si pe cineva care sa se ocupe cu reconditionarea, si i le voi face cadou intr-o stare mai buna, toate functioneaza inca.Doar unul am reusit sa il identific, Chaika, dar cam tot ce stiu despre el am citit pe Wikipedia, nimic specific despre modelul respectiv.
Ma gandeam ca aici este locul potrivit si multumesc pentru ajutor anticipat!

- gherghin nicolae
- Moderator
Un Pobeda, o Zaria și o Ceaika.
Pobeda e cel mai mare, anii 60 , mecanism robust.
Cele mai mici, de damă sunt tot așa anii 70.
Ceaika are o carcasă placată cu aur.
Valoare mare nu are nici unul.
Mai bine le reconditionați și le păstrați, mai ales că au valoare sentimentală...
Pobeda e cel mai mare, anii 60 , mecanism robust.
Cele mai mici, de damă sunt tot așa anii 70.
Ceaika are o carcasă placată cu aur.
Valoare mare nu are nici unul.
Mai bine le reconditionați și le păstrați, mai ales că au valoare sentimentală...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "