Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Re: Arată ceasul rusesc pe care il porti.
Felicitari pentru ceas.
Mecanismul Vostok 2416.B este relativ comun si in varianta cu 31 rubine inca in productie.
Eu spuneam de Vostok 2416 fara B.
Cateva indicii gasim in catalogul Vostok din 1977.
Mecanismul Vostok 2416.B este relativ comun si in varianta cu 31 rubine inca in productie.
Eu spuneam de Vostok 2416 fara B.
Cateva indicii gasim in catalogul Vostok din 1977.
Aveţi dreptate. Mea Culpa!heimdalg scrie:Din pacate cel indicat de dumneavoastra este 2416.B, prim varianta cu 21 rubine, nu 2416.
Clipă rămâi eşti atât de frumoasă !
danimur scrie:In ce au constat aceste îmbunătățiri, vă rog?heimdalg scrie:Permiteti va rog o mica precizare.
........................
Primele variante, mai mult de test, s-au produs de Raketa iar ulterior productia mecanismului 2409 a fost transferata la Vostok care a produs la randul sau 2409 iar apoi varianta imbunatatita 2409.A.
Calibrul 2409 (cu rezerva de mers de 40h) se incadra in clasa a doua de acuratete, in timp ce calibrul 2409A (cu rezerva de mers de 46h) se incadra in prima clasa de acuratete. O alta diferenta se vede si in zona regulatorului de balans, un regulator simplificat.
Multumim pentru explicatie.
Daca tot am discutat de Vostok 2409 si 2409.A, astazi la mana ceasul pe care il detin cu mecanism Vostok 2409.A.
O zi buna tuturor!
Daca tot am discutat de Vostok 2409 si 2409.A, astazi la mana ceasul pe care il detin cu mecanism Vostok 2409.A.
O zi buna tuturor!
Printre ultimele achiziții pe care le alternez la purtat. Slava Automatic echipat cu calibrul 2427

.......un 2428

...dar și un foarte drăguț și precis Poljot de luxe echipat cu 2209 (22 jew), cu o precizie uimitoare ± 5 sec/24h.

Pentru a completa gama cu rusești, uneori mai pun pe mână și un mai vechi îndrăgit al meu Vostok 2409.

.......un 2428

...dar și un foarte drăguț și precis Poljot de luxe echipat cu 2209 (22 jew), cu o precizie uimitoare ± 5 sec/24h.

Pentru a completa gama cu rusești, uneori mai pun pe mână și un mai vechi îndrăgit al meu Vostok 2409.

- calin gabi
Felicitari basty, pentru piese, sunt impecabile, Slava 2427 e super!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Felicitari si din partea mea, toate sunt furmoase si interesante insa, ca si colegul calin gabi, am si eu un favorit, al meu de data aceasta este Vostok-ul 2409.
Insa si Poljot-ul de luxe arata foarte bine. De fapt, cred ca nu ma pot hotara care imi place mai mult.
Sa le purtati cu placere!
Insa si Poljot-ul de luxe arata foarte bine. De fapt, cred ca nu ma pot hotara care imi place mai mult.
Sa le purtati cu placere!
Mă bucur că vă pot încânta privirea. Vă mulțumesc pentru aprecieri.
-
Maria Magdalena
Sunt foarte frumoase ceasurile basty. Slava 2427 n-am mai văzut varianta asta 
Da din păcate rozeta remontoar fiind nichelată îi strică aspectul. "Fac săpături" să-i găsesc una aurită.
Foarte frumoase ceasurile. Mie imi place foarte tare Poljot-ul. Mi se pare in ceas numai bun de purtat la costum. Felicitari. Sa va bucurati de ele!basty scrie: ...dar și un foarte drăguț și precis Poljot de luxe echipat cu 2209 (22 jew), cu o precizie uimitoare ± 5 sec/24h.
![]()
Clipă rămâi eşti atât de frumoasă !
Astazi si eu un "subtirel" caruia i-am pus o bratara.
Inca sunt in dubiu daca e mai bine asa sau ar trebui sa revina pe curea.
Inca sunt in dubiu daca e mai bine asa sau ar trebui sa revina pe curea.
Arata bine pe bratara...va faceti griji in ce privesc endlink-urile ?
Mie imi place.
Mie imi place.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Din nou un cadran foarte frumos de la colegul heimdalg, cu un "sunburst" minunat. Ce e interesant la unele cadrane rusesti e ca dau impresia de indecsi aplicati, cand de fapt au folosit o metoda de presare care a dat rezultate foarte bune. Daca priviti un astfel de cadran pe partea opusa se vede cum a fost prelucrat.
Ce calibru bate in el?
Ce calibru bate in el?