Ceasurile pot produce bucurie, placere persoanelor, prin diferite cai. Daca unii, printre care si eu ma numar, cred ca un ceas trebuie purtat, alti prefera sa-l tina intr-o colectie, ca pe timbre. Depinde de fiecare persoana si nu cred ca trebuie sa se creeze ideea ca nu se procedeaza corect in vreuna dintre aceste... cai.
Da, eu cred ca ceasul trebuie purtat, indiferent ca e NOS, de doar cativa ani sau nou. Imi pot permite o analogie cu o femeie, chiar daca pare exagerata. Iubitorii de ceasuri nu cred ca o sa considere analogia asta chiar exagerata. Daca ai avea o femeie frumoasa, interesanta, ti-ar fi de ajuns doar privitul, admiratul?
Oricat de frumoase sau chiar firave, pt mine, ceasurile trebuie purtate. Ceasul ste un bun, care imi creeaza bucurie folosindu-l, tinandu-l la mana. Sigur ca imi place sa ma uit la el si cand nu e pe mana, dar totusi sunt lucruri facute pt a fi folosite. Mai greu este atunci cand ai zeci sau sute de ceasuri. Ei, atunci mai greu apuci sa le porti pe toate si atunci merge calea "ceas-colectie timbre".