Salutari stimati colegi ! Am vazut un Sekonda 3017 care imi face cu ochiul. Nu are minutarul dar in rest are toate aratatoarele, problema este ca mecanismul are putina rugina, vanzatorul spune ca ceasul merge bine si ca asta nu il afecteaza cu nimic. Pretul este de 600 lei, se merita ? Multumesc !
Are o poza separata cu indicatoarele, sunt scoase, dintr-un motiv sau altul. Nu voiam o evaluare, intreb altceva, ce parere aveti de starea ceasului, exceptand indicatoarele ?
Buna ziua,
In ce priveste rugina de pe mecanism si in ce masura afecteaza mecanismul, cel mai indicat ar fi sa-l intrebati pe D-nl Claudiu.
Exista o probabilitate sa functioneze cu rugina pe el, dar e posibil sa avanseze, e posibil sa nu. Oricum nu v-as sfatui sa-l lasati asa... Nu e o "patina" buna...daca ii pot spune asa...
Aveti PM.
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Starea ceasului dupa cum usor se vede din poze nu este prea fericita.
Cu siguranta va avea nevoie de o vizita la un ceasornicar (iar in aceasta situatia acestui ceas trebuie si un ceasornicar foarte bun) si mai mult ca sigur si de piese (cel putin indicatorul care lipseste, desi pentru mine este o enigma de ce si celelalte indicatoare nu sunt puse pe ceas), iar aici incepe adevarata tragedie...
Ceasului asta cu siguranta ii trebuie un stapan care sa il indrageasca si sa fie dispus sa faca eforturi pentru a-l aduce la starea pe care merita sa o aiba.
Multumesc pentru răspunsuri ! Si pentru mine e o enigma de ce nu le-a lasat, intrebarea este: unde a disparut minutarul ? Stapan as fi dispus sa fiu...dar sa vedem de pret... Apreciez ajutorul, dac-o fi sa fie voi posta procesul de restaurare. Multumesc domnilor !
Categoric merită mai mult decât cei 600 lei.
Este cel mai rar și implicit mai scump chronograf rusesc.
Copie după un mecanism Venus.
Piese există ...Cadranul e cel mai important ,dar arată super din ce văd în poze...
Poljot-uri cu 3133 găsiți o mulțime.
Încă se produc , chiar dacă în altă parte...
Ăsta-i rar.
Dacă nu îl doriți dvs. , Spuneți-mi mie și îl iau eu.
Aici...ori nu știe lumea...ori caută pomeni ,însă prețul este foarte bun.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Chrono alea vechi, care nu exista la noi pe piata n-are rost sa vorbim de ele...
Cit privesc alea cu 3133, gaseste destule, de la vinzatorii din Ukraina pina la eBay-ul plin de astfel de ceasuri...
Ala-i rar, asta trebuie sa retineti . Si arata bine cadranul. Ace indicatoare mai gasiti , mecanismul se reconditioneaza.
Ideea e ca merita.
Restul...istorii cum ca rusii ar fi primii sau alte bazaconii, n-are rost sa dezvoltam aici. Eu nu sint pro rus...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren