Bogdan11 scrie:
Daca tot ai instigat la polemica, hai sa incepem.
1. Comentariul referitor la telefoanele Blackberry se poate interpreta ca: " Nu stiti ce pierdeti" .Nu incerc sa conving pe nimeni sa renuntele la actualele telefoane si sa-si cumpere Blackberry. Nu am spus asta in nici un comentariu. Toata lumea din jurul meu foloseste iPhone X, Samsung Galaxy SY si Note Z. Nu stiu pe absolut nimeni care sa foloseasca altceva, ca de exemplu Lumia sau HTC sau LG. Deci efectul de turma este aprofundat in zona mea. iPhone-ul e la "moda",degeaba incerci sa ma convingi altceva. Iar parerea MEA este ca un iPhone este mult sub,din toate punctele de vedere, telefoanelor Samsung,HTC,LG,Sony, chiar si Blackberry.
problema mea este cu
efectul de turma. nu am nimic legat de cine si ce telefon foloseste. din nou zici ca cei care folosesc
iPhone X, Samsung Galaxy SY si Note Z sunt sub efectul de turma. poate a fost decizia/dorinta lor sa foloseasca asa ceva... indiferent de necesitate/utilitate. poate si le-au achizitionat pt ca le-au dorit si au avut posibilitatea de a le achita... asta inseamna ca sunt sub un efect de turma???
sa nu ma intelegi gresit, nu intentionez sa te conving de nimic. detin si eu un BlackBerry Z30 de la firma care va fi curand schimbat cu BlackBerry Leap; dar pe mine NU m-a impresionat. e doar un device pt comunicatii. la fel ca si celalalt smartphone cu simul personal - un device cu care ma dau pe net, citesc mailuri, vad ora

, VPN, team viewer... deci NU incerc sa te conving NIMIC, doar sa te fac sa intelegi ca NU mi se pare normal sa ii cataloghezi pe cei care au altceva(sau is doresc altceva) decat ce ai tu - ca sunt sub efectul de turma. asa si eu pot sa afirm:
"cei care nu au masini electrice sau hibride sunt o turma de oameni care polueaza si distrug paneta" - ce parere ai de afirmatia mea?
acuma legat de telefoane: eu sunt de parere ca
telefoane sunt cele vechi gen nokia 6210/6310/.../8210(care este la mare cautare in anumite cercuri in zilele astea), restul sunt doar smartphoane.
un purist care nu e fan de tehnologie ar ramane pe cele vechi nu ar trece la new age... nu? ca si la ceasuri

ar ramane doar pe mecanice(manual or self winding) pentru totdeauna, nu ar conduce o masina noua cu ABS, ESP, cutie automata & multe altele si ar avea doar ceva clasic full manual...
taicameo foloseste si acum un 6210 primit de la mie acu cativa ani, il tine bateria cam 2 saptamani(i-am pus ceva li-io de la un 6310i) si are semnal OK oriunde(inclusiv in beci unde toate smartphoanele astea noi, inclusiv blackberry, zic no signal). se uita la mine si rade de orice tel am avut pana acuma.