-

A-Z Handmade Straps

-

Mesaj de A-Z Handmade Straps »

-
Ultima oară modificat 02 Mai 2016, 14:20 de către A-Z Handmade Straps, modificat 1 dată în total.
Alfie

Re: Prezentare curele handmade

Mesaj de Alfie »

Pai sa cumparam chiloti de baie,unii sunt mai ieftini decat cei din bumbac si in plus stra"lucesc" si tin mai mult
De ce va puneti mintea cu Sicone?
Chiar nu merita...
Alfie

Mesaj de Alfie »

Lucian Marcu scrie:Pai sa cumparam chiloti de baie,unii sunt mai ieftini decat cei din bumbac si in plus stra"lucesc" si tin mai mult
De ce va puneti mintea cu Sicone?
Chiar nu merita...
Chiloti de baie din plastic pentru toata ziua :twisted: am uitat
A-Z Handmade Straps

-

-
Ultima oară modificat 02 Mai 2016, 14:21 de către A-Z Handmade Straps, modificat 1 dată în total.
sicone

Mesaj de sicone »

ce va mai ofticati daca nu e cineva de acord cu voi,si prefer sa le iau din magazin daca au pret asemanator :lol:
A-Z Handmade Straps

---

---
Ultima oară modificat 02 Mai 2016, 14:21 de către A-Z Handmade Straps, modificat 1 dată în total.
emilul

Mesaj de emilul »

sicone scrie:ce va mai ofticati daca nu e cineva de acord cu voi,si prefer sa le iau din magazin daca au pret asemanator :lol:
Si nimeni nu se mira!
iosiP

Mesaj de iosiP »

Domnule sicone, pentru mine achizitia unui ceas este o cheltuiala majora (ca n-o pot numi investitie). In aceste conditii am pretentia sa pun in valoare "noul-nascut" cat mai bine ma duce umilul meu IQ, folosind o curea potrivita ca stil, culoare, piele, etc.
Cine stie, poate la un Omega RG cu cadran bleumarine doresc sa port cureaua originala sau, de ce nu, una cognac cu cusaturi albastru inchis (le pot schimba dupa dorinta si tinuta). Sau nu-mi place faptul ca Zenithul Elite YG a "venit" cu o curea maronie destul de sportiva si prefer ceva... antracit (nu negru, ar fi banal) cu finisaj semi-lucios. Spui ca le poti gasi in comert? Hai fa-mi te rog un serviciu si spune-mi exact unde, sa-mi rezolv si eu problemele legate de curele!

Sincer, ma vad foarte bine discutand cu domnul radu stefan florin la o cafea, cu ceasul intre noi, si alegand impreuna textura, culoarea si tipul pieilor folosite, grosimea cusaturii, detaliile de forma si structura... sunt aspecte si momente placute ale vietii pe care le gusti dincolo de aspectul financiar, doar prin incercarea de a completa frumos ceea ce a fost deja realizat frumos.

Altminteri, iti urez succesuri!
iosiP

P.S. Domnule sicone, cati stiuleti spuneati ca ati "scos" anul trecut la hectar?
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Haideti sa il lasam pe radu in pace, ca are de lucru... :oops: :oops: :oops: ; s-a bagat sa imi faca asta:
Imagine
In atentia domnului SICONE :
Daca vedeti una similara in magazin, sa imi spuneti si mie ...
Despre pret: mai mult decat fayr - tot respectul pentru arta/hobby-ul lui radu

Chiar trebuie sa "spoim" tot ce este "genuine"?
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
impala2328

Mesaj de impala2328 »

dayryad...excelenta lucratura la cureaua prezentata de tine...se vede ca e un adevarat hand-made;lucratura,linia,nuanta,cusaturile simpliste dar executate acolo unde trebuie sa fie,ce mai,totul e deosebit...
eu,unul,imi fac singur curelele...va spun cu mana pe suflet ca lucrez 3 zile la o curea...bine,nu incontinuu...dar pana executi tiparul,pana masori de 10 x,pana tai,lipesti,cosi,executi keeperul,montezi catarama,etc...mie partea cu taierea mi se pare extrem de delicata...ai taiat gresit,ai festelit cureaua...nici coaserea nu-i usoara...e dificil sa faci rost de ata sintetica cerata de o anumita grosime,culoare,etc...conteaza enorm calitatea si grosimea pielii,macar de vitel sa fie...stiti ce greu faci rost de piele de vitel,grosime de 2 mm (in 2 straturi sa dea un 4 mm) ? sa fie si bine finisata,fasonata si sa fie si o culoare pretabila...
e mult de discutat,pana mi-a iesit prima curea am stricat vreo 5,iar la respectiva am lucrat pana la 3 dimineata in vreo doua nopti de-mi zicea consoarta ca-s ratacit :lol:
concluzie,apreciez munca colegului,il felicit si ii doresc spor la treaba !
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

impala2328
multumesc, un pic trist, cureaua in cauza a decedat acum un an -facuta intr-adevar de un artizan desavarsit- sper , cu ajutorul lui radu sa iasa o surioara (nu identica) pe 26mm pentru un franken 6497 unitas pur sange nu eta... - home made de zi cu zi la care tin mult.
Daca va place modelul incercati - m-ar bucura sa o mai vad si pe alte maini
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
impala2328

Mesaj de impala2328 »

in opinia mea,la o asa curea e musai catarama stil panerai...
parerea mea....
Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

impala2328 scrie:in opinia mea,la o asa curea e musai catarama stil panerai...
parerea mea....
hmmm miros fin aveti :oops:
A-Z Handmade Straps

-

-
Ultima oară modificat 02 Mai 2016, 14:23 de către A-Z Handmade Straps, modificat 1 dată în total.
Staicu

Mesaj de Staicu »

Salut.... mai faci curele? ma intereseaza si pe mine o curea la specificatiile astea, aceiasi culoare (pe sub cea neagra cred ca are o piele albastra caci se vede prin acele gaurele albastru). https://plus.google.com/100973275899519 ... 9519029238
Scrie răspuns