Acum 2 zile m-am gandit sa imi compartimentez un sertar din cutia mea de ceasuri. Mi-am cumparat 2 m de stinghie(din Olanda ca la noi nu se poate face asa ceva ) dintr-un hypermarket de materiale de constructie. Azi m-am apucat sa il compartimentez, am masurat foarte atent (pot sa zic ca e cea mai importanta operatiune). In rest dupa taierea lor cu panza de bomfaier dupa marimi, le-am facut lacasul de prindere de tip baba si mos (multumesc Bufon), iar ultima etapa a fost finisarea capetelor stinghiilor cu o pila fina. Astfel capetele sunt foarte frumos rotunjite si dau un aer mai profesionist (parerea mea). In rest ... ce sa va spun... mai bine va arat niste poze.
5 tics per second If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein "It's a fugazi, forget about it"
Am revenit cu noi poze ale sertarului meu. Am reusit sa imbrac stinghiile in catifea si am reusit sa fac niste pernute... care nu au iesit chiar cum imi doream... pentru ca nu am avut masina de cusut. Dar sunt multumit de ceea ce a iesit. Imi pare rau ca nu am putut sa fac poze ale procesului(pt. bograd)... dar va stau la dispozitie daca aveti intrebari.
5 tics per second If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein "It's a fugazi, forget about it"