Ultima achizitie
- calin gabi
Re: Ultima achizitie
Felicitari!Este un ceas care te macina daca nu-l ai,si eu vreau unul desi am mana subtire si nu ma pot obisnui cu el,tot am sa-l cumpar dar portocaliu. 
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
danielbratu2008
Va multumesc mult pentru urari!
Si pe mine m-a macinat mult ca nu l-am avut pe cel negru. Problema e ca a inceput sa ma macine ca nu il am si pe cel orange
Si pe mine m-a macinat mult ca nu l-am avut pe cel negru. Problema e ca a inceput sa ma macine ca nu il am si pe cel orange
-
danielbratu2008
Scuze de dublu post.
Pentru ca tot suntem la capitolul Monstri si ne declaram iubirea fata de ei, as vrea sa stiu care este cel mai longeviv Monstru de aici si cum s-a pastrat de-a lungul anilor. Intreb asta pentru ca am vazut ca au mania de a se zgaria destul de usor, de altfel, in afara de lipsa safirului ar fi cam singurele defecte pe care le are acest ceas. Cum se prezinta ale voastre de-a lungul timpului, ce zgarieturi au incasat, pe carcasa sau pe geam? E genul de ceas pe care mi l-as dori sa il port foarte mult, pana in ziua cand ajunge sa devina un clasic in adevaratul sens al cuvantului, dar oare ii permit mecanismul si carcasa sa ajunga acolo? O perioada de 20-30 de ani, sa zicem...
Pentru ca tot suntem la capitolul Monstri si ne declaram iubirea fata de ei, as vrea sa stiu care este cel mai longeviv Monstru de aici si cum s-a pastrat de-a lungul anilor. Intreb asta pentru ca am vazut ca au mania de a se zgaria destul de usor, de altfel, in afara de lipsa safirului ar fi cam singurele defecte pe care le are acest ceas. Cum se prezinta ale voastre de-a lungul timpului, ce zgarieturi au incasat, pe carcasa sau pe geam? E genul de ceas pe care mi l-as dori sa il port foarte mult, pana in ziua cand ajunge sa devina un clasic in adevaratul sens al cuvantului, dar oare ii permit mecanismul si carcasa sa ajunga acolo? O perioada de 20-30 de ani, sa zicem...
- calin gabi
Cred ca cel mai vechi este al colegului Gabi, eu de la al lui m-am virusat,a afisat niste poze superbe la acea vreme.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
danielbratu2008 scrie:Scuze de dublu post.
Eu pe al meu OM il am de 1+ si cristalul e foarte curat,fata de Mako care are cateva superficiale. Purtate evident in acelasi mod.
Zgarieturi pe carcasa sau bratara sunt doar cele la o folosire normala ,nu am nimic care sa iasa in evidenta sau sa nu iasa la un polish. S-a pastrat bine in aces sens.
Ma gandeam sa imi iau si eu unul negru dar ma enerveaza ca sunt prea verzi indecsii si acele.
Pacat ca pe la noi nu sunt oameni care fac modd-uri,m-ar fi batut gandul sa il fac bead/sand blasted (sau altceva),eventual si alte schimbari pe cadran (dar momentan zic eu ca arata bine cadranul) plus un alt mecanism:D. Atunci chiar nu poate sa mai zica nimeni ca e naspa Monster-ul
Al meu e de la sfarsitul lui 2003 sau inceputul 2004 - review-ul original e aici:danielbratu2008 scrie:Scuze de dublu post.
http://web.archive.org/web/200402152317 ... nster.html
Doar primii 1-2 ani a fost purtat mult, apoi a fost purtat mai rar, insa s-a pastrat foarte bine, nu am nici o zgarietura pe cristal si doare lucruri extrem-extrem de minore pe bratara. In mod surprinzator substanta luminescenta s-a pastrat exceptional si inca e ceasul cel mai luminos de acest gen din mini-colectia mea. Eu ma gandesc destul de serios ca in 1-3 ani sa-l trimit la un service - chiar daca e mai mult 'preventiv'.
Cea mai recenta poza cu el e asta:

Si inca ceva de monstrii ...
Si inca ceva de monstrii ... se pare ca dispar din productie:
http://forums.watchuseek.com/f74/forget ... 60965.html
Seiko Champion Calendar 860

-
impala2328
-
danielbratu2008
Re: Si inca ceva de monstrii ...
Iti multumesc mult catalinus!catalinus scrie:Si inca ceva de monstrii ... se pare ca dispar din productie:
Vazusem review-ul tau mai demult si banuiam ca al tau e cel mai vechi. Arata impecabil din poze si ma bucur ca a rezistat atat de bine in timp.
Mesajul tau m-a bucurat si m-a intristat in acelasi timp... Cum sa le scoata din productie? Ar fi o mare prostie, un sacrilegiu chiar.
Multumesc si celorlalti pentru mesaje!
-
danielbratu2008
Re: Si inca ceva de monstrii ...
M-a luat gura putin pe dinainte, pana sa vad poze cu viitorul Monstru. Nu mi se pare prea schimbat, doar mecanismul si indecsii orari sunt altii si parca e si mai frumos asa. Adevarata problema a modelului viitor cred ca va fi pretul, pentru ca nu cred ca va fi la fel de jos ca actualul model.danielbratu2008 scrie:Iti multumesc mult catalinus!catalinus scrie:Si inca ceva de monstrii ... se pare ca dispar din productie:
Vazusem review-ul tau mai demult si banuiam ca al tau e cel mai vechi. Arata impecabil din poze si ma bucur ca a rezistat atat de bine in timp.
Mesajul tau m-a bucurat si m-a intristat in acelasi timp... Cum sa le scoata din productie? Ar fi o mare prostie, un sacrilegiu chiar.
Multumesc si celorlalti pentru mesaje!
Ultima achizitie:
SEIKO Jet Black pilot slide rule Chrono SND253P1 Calibru 7T92
Ceasul arata foarte bine in poze dar si in realitate.

SEIKO Jet Black pilot slide rule Chrono SND253P1 Calibru 7T92
Ceasul arata foarte bine in poze dar si in realitate.

Certina DS 3 Chrono 0901/1888
330m / 1000 ft

330m / 1000 ft

noile mele achizitii,modeste,pot spune...

Imi place mult acest certina , sa-l porti cu placere