Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Eu am adus in discutie nu un forum oarecare. Este unul dedicat Rolex. Parerile sunt impartite si acolo. Eu sunt de partea celor care au observat corect ca pentru un ceas instrument culoarea aleasa nu este deloc potrivita. Din pacate insa Submariner nu mai este un instrument de destul de mult timp. Estetic aproape in aceeasi masura consider acest model un esec.Sper sa imi fie permis acest punct de vedere. Cine vrea sa plateasca atat cat vrea... nu ma intereseaza. Interesant poate fi pentru prezumtivul cumparator parcurgerea discutiilor dintre pasionati referitoare la acest ceas. Doresc ca la final sa fie rational si sa faca alegerea potrivita oricare ar fi aceasta. Conflictele si bisericutele de pe acest forum nu fac parte din domeniul meu de interese. Am si eu o zicala care poate parea plina de sens dar in fapt este lipsita total de asta. O spun aici pentru a fi si eu la moda : " Usurel avea s-un frate..." Promit sa o mai repet atat cat trebuie pentru a parea inteligent si plin de subtilitate...
Tokoloshe ... snobletea obliga.

O zi buna.
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
-
impala2328
cat.27,
bine ati revenit...
parca de-un timp nu am mai vazut frumoasele dvs. poze !
si aceasta, ca si precedentele, este superba
bine ati revenit...
parca de-un timp nu am mai vazut frumoasele dvs. poze !
si aceasta, ca si precedentele, este superba
Salut,
Nu am mai avut nici timp nici alte ceasuri, nici aparat foto
O zi buna.
Nu am mai avut nici timp nici alte ceasuri, nici aparat foto
O zi buna.
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
Frumosi Jeans-ii, Bogdane - nimic de zis!xxxbanxxx scrie:
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Blowup scrie:Sunt si ceasuri mai urate decat acest Rolex, exemple gasiti intre cele prezentate de Ma2ol,ambele urate ca sa nu spun mai mult.
Imi cer scuze am fost indus in eroare de codificarea Rolex , primul Rolex Hulk este scos din fabricatie 16610LV, cel nou si la fel de urat si mai putin potrivit pentru scufundari 116610LV este inca in productie. Restul celor scrise raman valabile. Evident se vad mai multe Rolex "normale" la vanzare deoarece au fost produse mai multe. Despre documentare se pot discuta multe, eu am o problema cu ceasul nu cu cel care il vinde. Mai cititi si dumneavoastra am postat si de bine si de rau... dar ceasul acesta ramane de rau .
Citeam si ca doar Rolex si Swatch au acest curaj, adica sa foloseasca aceasta culoare. Povestea vizibilitatii la adancime este un fapt si aici nu prea avem ce spune, mare greseala Rolex pentru un Submariner menit tocmai acestor activitati.
http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=285465
http://www.sgrolexclub.com/archive/inde ... 89334.html
http://50.30.33.71/~trfcom/showthread.php?p=4093938
http://www.rolexforums.com/showthread.p ... 662&page=3
Utilizati Google Translate si va rog sa nu ma obligati sa arat cu degetul unde acesta este criticat, munciti si dumneavoastra , este usor si vizibil in multe locuri. Am citit si ca trebuie sa fim fericiti deoarece stilul Rolex nu este dictat mereu din Italia (chiar daca acolo a inceput povestea colectionarii ceasurilor de mana asa cum o cunoastem astazi). Adaug ca trebuie sa fim fericiti ca nici Romania nu este un punct de referinta pe aceasta harta, cel putin nu trebuie sa fim fericiti acum si poate cu timpul lumea va invata si la noi ce este frumos. Mult noroc si voie buna. Glashutte este mult mai reusit dar nici despre el nu pot spune ca imi place foarte mult, ma inclin in fata calitatii executiei, din acest punct de vedere este ireprosabil, estetic se poate discuta destul de mult Felicitari pentru acesta din urma. Asa cum faceti si dumneavoastra imi cer scuze pentru deriva "off topic" si in ce mai ramane va rog sa revenim la formula de politete, inca nu am avut placerea sa ne cunoastem.
Vin cu contraargument:
http://www.fratellowatches.com/the-hulk ... ern-rolex/
"The Hulk Submariner – Becoming The Most Wanted Modern Rolex?"
-
Madalinutzu
Extraordinar de frumos ceasul! Iar poza ii face dreptate!!!cat.27 scrie:
O zi buna.
Felicitari!
Din concediu:

Sa nu se planga careva ca strugurii sunt acri

Cate "pietre" are ceasul?

Si trusa comlpeta

Sa nu se planga careva ca strugurii sunt acri

Cate "pietre" are ceasul?

Si trusa comlpeta

Da' se pare ca ti-a priit concediul, Mon Cher!iosiP scrie:Din concediu:
![]()
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- satiriadis
-
impala2328
-
MladinDorian
- Site Admin
S-ar asorta cu o lancia aurelia b24 spider; deocamdata raman doar cu ceasul...

'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi