Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
andrei12345

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de andrei12345 »

In ultimele 2 jumatati de zi:),
Imagine
Superb Rolex, felicitari nea' Zait! Poate ne poti scrie te rog si cateva impresii personale :)
De asemenea m-ar interesa de unde l-ai luat, cu cat si mai ales cat pierzi la revanzare :?

Vaz ca pe ceauridemana l-ai pus la vanzare cu 5500 euro :?: :!: :?: Deci....nea Zait?
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

andrei12345 scrie:Bine, asa am sa fac, da mi-o dai pe ma-ta o tura mai intai, sa-mi bag putin
p--a in sangele ei, pentru ca prietena cred ca n-ai........ 8)

Cum zici ca te cheama? SIDA?
andrei12345 scrie:Gata, te-ai pus pe dat telefoane sa afli cine sunt? Las' ca-mi arati tu mie!
Din pacate eu nu-ti pot oferi un pahar cu apa :( Cel mult un scuipat in gura :lol:
Din pacata cu din astia defilam.... :|
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Nu reusesti decat sa te faci de rusine cu postarile astea! Cred ca toata lumea-si da seama
ce mi-ai scris tu mie pe privat......nu-i asa? Sa postezi conversatia mi se pare o insulta pentru
TOTI membrii forumului!

Eu totusi ti-am pus foarte politicos o simpla intrebare:
deci, cat pierzi la Rolex nea' Zait? Ca vreau sa fiu si io ca tine cand ma fac mare :?
Alex

Mesaj de Alex »

Imagine
Rolex Sea-Dweller DEEPSEA 116660
Panerai Luminor Submersible 1950 PAM 243 1000m
Zinex Heliox Super Sub 2500m

Casio G-Shock MR-G-110 Vintage
Casio G-Shock King of G GX-56GB-1
freeforsound

Mesaj de freeforsound »

Imagine
“Buzunarele goale nu au tinut pe nimeni sarac, gandirea saraca a facut asta”
Robert Kiyosaki
PricoMigdala

Mesaj de PricoMigdala »

Imagine
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Imagine
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

PricoMigdala scrie:Imagine
Superb! Păcat că nu am destui bani...
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Din pacata cu din astia defilam....
Oy, Oy, Oyyyyy!!!!!

Pana se hotaraste nea' Zait sa-mi spuna de la cine, cand si cu cat a luat Rolexu' si mai
ales cu cata pierdere s-a hotarat sa-l vanda, hai sa mai fim putin si on topic:

DA, exista Spork, Stargate, Monster, noile mecanisme 4R s.a.m.d. Cu toate acestea, farmecul
lui 007, echipat cu modestul 7S26 si cu fereastra lui de data aproape invizibila, refuza sa dispara!!

Imagine

Statea azi, putin trist, in fereastra unui dealer autorizat din Bucuresti si mi-a fost imposibil sa-i rezist :D

Poate ca tot nea Zait ne poate spune (in cazul altor colegi pare sa se descurce destul de bine): de unde l-am
luat, la ce ora, cu ce pret si o sugestie cu cat as putea sa-l vand, in pierdere desigur :( De asemenea, numele
celor doua vanzatoare care m-au ajutat sa inchei tranzactia si al strazii pe care se afla magazinul 8)

Sa traiti cu respect!
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Nici măcar nu ai memorie, ceasul ăsta l ai prezentat la ce se vinde prin oraș, singur Te ai dat de gol cine ești. Ca sa nu mai spun ca limbajul de lemn este inconfundabil și expresiile folosite sunt identice.
Măcar fii barbat și recunoaște ca scrii de pe numele fiului tău. Știu ca e greu să treci peste faptul ca nimeni nu te a băgat în seamă când au scris ca iti iei adio de la forum. Iaca te ai întors cu coada intre picioare....ca tot ziceai de mine.
Deci, nea vali, nu meriți nici măcar cele 5 minute care le am pierdut scriind aici însă colegii trebuie sa știe cu ce specimen au de a face.

Ps: Nu înțeleg un lucru totuși: cu ce te am deranjat de ai început sa mi dai mesaj privat și sa mă înjuri. Nu an scris nicăieri nimic de tine și nici nu m am băgat în vreo discuție unde erai si tu implicat în vrun fel.
Sigur din invidie și pura ură...
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Off topic:

Nea' Zait, mata esti o stranie combinatie intre Antena 3 si Victor P. Poti sa produci vreun
link cum ca am mai postat acel Seiko? Uite eu pot sa demonstrez ca VORBESTI PROSTII:
Se poate observa dupa cardul de garantie ca ceasul a fost cumparat ieri!

Imagine

Deci nea' Zait, de Rolex nu vrei sa ne spui nimic, ca sa invatam si noi :( eu cred ca nici nu-i
al tau, poate e al unui vecin? Recunoaste daca e asa, tot ti-ai pierdut bruma de respect de care
te mai bucurai pe forum! Pe mine nu ma mai interesezi, e clar ca nu am ce invata de la mata!

On topic: restaurat cu generoasa contributie a distinsilor membri Nic Gherghin si Claudiu Burlan!
Multumiri si urari de bine! Asta inseamna sa-ti aduci contributia, nu ce face nea' Zait 8)

Imagine
tux

Mesaj de tux »

oare nu puteti voi doi sa continuati pe privat ce ati inceput?
toni1301

Mesaj de toni1301 »

andrei12345 scrie:Off topic:

Nea' Zait, mata esti o stranie combinatie intre Antena 3 si Victor P. Poti sa produci vreun
link cum ca am mai postat acel Seiko? Uite eu pot sa demonstrez ca VORBESTI PROSTII:
Se poate observa dupa cardul de garantie ca ceasul a fost cumparat ieri!

Imagine

Deci nea' Zait, de Rolex nu vrei sa ne spui nimic, ca sa invatam si noi :( eu cred ca nici nu-i
al tau, poate e al unui vecin? Recunoaste daca e asa, tot ti-ai pierdut bruma de respect de care
te mai bucurai pe forum! Pe mine nu ma mai interesezi, e clar ca nu am ce invata de la mata!

On topic: restaurat cu generoasa contributie a distinsilor membri Nic Gherghin si Claudiu Burlan!
Multumiri si urari de bine! Asta inseamna sa-ti aduci contributia, nu ce face nea' Zait 8)

Imagine
Pacat ca e alta nuanta de albastru la pix si alta caligrafie, in rest e ok.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

Imagine Toni,
Daca te uiti cu atentie, banuiesc ca te referi la data, nuantele sunt usor diferite probabil datorita unghiului de propagare a luminii si a materialul plastic. Referitor la caracterul/caligrafia cifrelor sa stii ca si eu scriu cu caractere diferite uneori.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Deci iarăși e un caz de pixel albastru?
Scrie răspuns