Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Aoleu domnilor , dar unde au stat ascunse până acum?
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- satiriadis
Ale mele in colectia altcuivaBogdan11 scrie:Aoleu domnilor , dar unde au stat ascunse până acum?
SBLA047
Iubiri secrete
.
Felicitari. Sa le purtati cu placere.
Domnule Alexvintage mie schimbarea limbilor mi se pare o alegere foarte potrivita.
Subliniaza traditia si aspectul ceasurilor din perioada ce a vrut sa fie amintita de ceas.
Felicitari. Sa le purtati cu placere.
Domnule Alexvintage mie schimbarea limbilor mi se pare o alegere foarte potrivita.
Subliniaza traditia si aspectul ceasurilor din perioada ce a vrut sa fie amintita de ceas.

Insa modelul original nu avea asemenea aratatoare:heimdalg scrie: Domnule Alexvintage mie schimbarea limbilor mi se pare o alegere foarte potrivita.

Paneraiul arata mare pana si la 40mm, stiu ca sunt gandite ca sa fie mari, dar trebuie sa ai si cu ce 
Eu am incheietura foarte ingusta, 17.5 cm, si e cam limita, insa e purtabil. Nici unghiul nu e cel mai potrivit.

Stiu. De aceea m-am si referit la ceasurile din acea perioada in general iar nu la acest model specific.xxxbanxxx scrie: Insa modelul original nu avea asemenea aratatoare:
Consider insa in continuare ca acel mod la un ceas omagiu e interesant iar aspectul general mie imi place.
Precizarea adusa de dumneavoastra de asemenea o consider foarte utila pentru persoanele care vor urmari aceasta discutie si vor fi interesate de modelul original sau de o reeditare cat mai apropiata ca aspect de original.
Eu unul la reeditari/ceausuri omagiu nu caut insa sa fie perfect similare cu originalul si consider ca micile modificari aduse uneori chiar de detinatori pot fi foarte interesante, cum cred ca este in cazul de fata.
Cunosc fenomenul, e nevoie de atentie sporita ca sa faci o poza cu ceasul pe mana care sa arate ca in realitate si cel mai probabil ai avea nevoie de o alta persoana care sa te pozeze pentru o perspectiva corecta, insa in cazul de fata daca tot ai scris de circumferinta, atat am si eu, deci 40mm mi se pare oarecum okay pana la un punct, dar cele de 44mm sau mai mari mi se par mult prea mari. Le-am probat de multe ori si le-am trecut la categoria de ceasuri care arata bine pe mainile altora.xxxbanxxx scrie:Eu am incheietura foarte ingusta, 17.5 cm, si e cam limita, insa e purtabil. Nici unghiul nu e cel mai potrivit.
- andrei12345
Azi, un indelung cautat Doxa vintage NOS

In sfarsit o poza acceptabila...

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Astazi a fost un Citizen Eco Drive calendar perpetual ( PMT 56 2732 ) :

Toate cele bune
Nicu

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Cred ca asta e ceasul pe care nu am apucat sa-l cumpar mai la inceputul anului, sa-l porti cu placere, ma bucur sa vad oameni care folosesc curele nato.tux scrie:
iar eu, azi:

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu